На пазар във Варна - 42

• 73 242
  • 729
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
я кажете някое заведение, в което може да се остави детето без да е навършило 3 години, докато мама пие кафе или хапва?  newsm78

# 76
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Можеш да оставиш дете на 3 год. във Амичи Възраждане.Има също и едно заведение с детски кът,нищо особенно точно срещу Ред Хот-а.Аз лично бих се грабнала и отишла във Възраждане защото там ми е по-сигурно. Не се сещам за никое друго подобно заведение,като изключим Хепиленд Аспарухово,но там детския кът ще ми излезе златен и пак не е гаранция че няма да те накарат да влезеш вътре със него.

# 77
  • На брега
Mrs. Right, morgana07, благодаря! Копирам си информацията.
Коментирате тренировки по плуване за деца на Дружба. На кои басейни се провеждат? Имам някаква стара информация за Жулио Кюри, Св. Елена а и Романс. Не знам актуална ли е...

Новият Крамер над Ориндж Фитнес също е с детски кът. Близко е до Левски. Не знам как стои въпроса с такива под 3 годинки обаче.

# 78
  • Варна
В Крамера не може.....

# 79
То официално навсякъде е над 4 години,но в Амичи и Невеляшка правят компромиси.

# 80
  • Варна
В Невеляшка се вземат без проблем под 3г и да това масово е пълно с малки деца, защото големите могат навсякъде. На други места(най-често "Мама и Аз"), когато няма други деца, но появят ли се и аз влизам. В Додо също ги вземат, но ако има малко деца(4-5). Има места, където изобщо не допускат деца под 3г като в Пикадили Парк.

Благодаря за Амичи! За там не знаех, но щом ги вземат ще ги посетим.

# 81
Спомена,че идеята ти е примерно да хапнеш на спокойствие или да пийнеш,а в Амичи всичко е на ниво.Дъщеря ми е на почти пет години и  и е любимо това заведение защото направиха тийн клуб за деца над 8год. и и позволяват да влиза там.Горе било за бебета  Joy Joy Joy

# 82
  • Варна
Невеляшка е най-доброто място за малки деца Simple Smile Там можеш да не влизаш при детето, но да седнеш на близките маси и си с него така да се каже.

# 83
мислих , че е  за бебета там, но ще пробваме
благодаря!

# 84
  • Варна
Някъде виждали ли сте шапка Зайче за театър? Нещо от този тип ми се ще:
,
но не искам да поръчвам от нета, защото никъде не виждам размер... Иска ми се да може да я пробва синковецът.

# 85
  • Варна
Издирвам футболна топка на Барса за подарък.
Намерих в Интерспорт. В Декатлон няма.
Да сте виждали скоро със сигурност някъде?
Разбрах, че и при топките имало реплики
и съответно по-евтини, та мога да си позволя реплика.
Оригинална не търся.

# 86
  • Варна
Миналата година взехме намалена на ок. 18-20 лв. топка на Адидас от Аутлета срещу Пикадили парк. Дали в момента има намаления и какви топки - не знам.
Топка на Барса сме купували и ние от Интерспорт. Скъпа  ooooh!
В Джъмбо преди време съм виждала реплики на топки на Бразилия идр. , ако някой скоро ходи натам може да сподели дали има на Барса.
Поръчвала съм топка от последното световно (с такива шарки) от Алиекспрес, но моят син веднага отсече, че била менте и имала разлики и отиде за подарък. После се наложи на купуваме оригинална.
А всъщност всички топки се късат страшно бързо на асфалта. Mr. Green

# 87
  • Варна
А в магазина на подлеза на центъра дали няма да има?

# 88
  • Варна
А в магазина на подлеза на центъра дали няма да има?
Може, но там е доста скъпо. Например шалове на футболни отбори са 5-10 по скъпи от на Златни пясъци.

# 89
Синът ми плува на Света Елена,преди бяха на Жулио Кюри,но вече не тренират там.Треньорката се казва Мария Игнатова.Аз съм изключително доволна.Ние сме при сина и вече четвърта година,взема ги с бус от училище и после ги връща.Изключително удобно е  за работещи родители.

Общи условия

Активация на акаунт