На пазар във Варна - 42

• 73 316
  • 729
  •   1
Отговори
# 390
От къде мога да си купя синя стъклена бутилка за вода ? Вижда ли ли сте някъде?

# 391
Къде да погледна за евтини вратички за кухненски шкафове? Трябват ми за временно "закърпване" на положението ( за 2-4 броя).
Можеш да си изрежеш по размер и да ти ги кантоват, ако не се лъжа в Практикер има такава услуга, преди години съм поръчвала на крайезерния път мисля, че " Хосе " се казваше цеха.Това е вариант да ти излязат максимално евтино Simple Smile Дописвам се, че сега погледнах, наистина Хосе се казва има и сайт.
Това е целта! Благодаря много! bouquet
Скоро пазарувах в Практикер и ми направи впечатление,че имат подготвени вратички в различни десени и размери.

# 392
  • На ръба..
От къде мога да си купя синя стъклена бутилка за вода ? Вижда ли ли сте някъде?
Вчера в Слънчо гледах, че имат малки стъклени бутилки примерно за масло, имаха и буркани, може и бутилки големи да имат..

# 393
  • Варна
Мисля,че в Джъмбо имаше цветни бутилки.

# 394
  • Варна
Момичета, а хубав козунак от къде да взема? То ясно, че навсякъде има...Някой да е особено доволен?

# 395
Къде във Варна има обувки от пещера и Габрово?

# 396
Трябва да запълня една рамка с огледало, някой може ли да ми каже около ХЕИ-то дали има стъкларница. Ако може и със цени да ме напъти ще е супер. Simple Smile Размера е около 60/50.

# 397
  • Варна
Моля да ми препоръчате пекарна за поръчка на погача за кръщене. За семейни поводи сме поръчвали от Гала, но са ми мазни и искам нещо по-домашно. Имате ли впечатление от Пармаксъзов зад хотел Мусала или Софи в Чайка? "Жив хляб" правят ли погачи, виждам във ФБ, че освен хляба им хвалят и козунака, и мъфините?
Нужни са ми и икони, нищо не харесах във витрините на някои църкви. Преди имаше и ръчно правени пред храм Св. Никола, но след ремонта на центъра, явно вече няма.
Благодаря!  bouquet

# 398
  • Варна
Моля да ми препоръчате пекарна за поръчка на погача за кръщене. За семейни поводи сме поръчвали от Гала, но са ми мазни и искам нещо по-домашно. Имате ли впечатление от Пармаксъзов зад хотел Мусала или Софи в Чайка? "Жив хляб" правят ли погачи, виждам във ФБ, че освен хляба им хвалят и козунака, и мъфините?
Нужни са ми и икони, нищо не харесах във витрините на някои църкви. Преди имаше и ръчно правени пред храм Св. Никола, но след ремонта на центъра, явно вече няма.
Благодаря!  bouquet
Има  специален църковен магазин и предполагам там е по богат избора, но не знам къде точно се намира, май беше до Света Петка, но попитай все пак в някоя църква.

# 399
  • Варна
Да, сега се сетих за този магазин. Благодаря! Веднъж именно от там бях намерила една рядка икона. А медни икони има ли някъде? Онлайн от Орешак намирам, но искам да видя на живо.

# 400
  • Варна
Благодаря!  bouquet

За пекарна Софи в Чайка съм чела много суперлативи и няколко приятелки много хвалят хляба там.
Относно иконите - поръчвала съм няколко пъти плакети икони от този сайт. Имат икони от посребрен месинг, които струват по 30лв, както и икони от сребро на цена 100лв. И двата варианта идват в хубава рамка със стъкло . Самият плакет е положен на тъмен кадифен фон. Добре изработени са и според мен са подходящи за подарък. Успех!

# 401
Всичко,  което съм опитвала от Пармаксъзов е уникално вкусно.

# 402
  • Варна
Всичко,  което съм опитвала от Пармаксъзов е уникално вкусно.
Може ли адрес?

# 403
Здравейте, дами!

Ако можете да ми помогнете, ще съм безкрайно благодарна.

Майка на бъдеща булка съм и търся магазини за платове - Дамар, тези около Медицинския и срещу Експресбанк (кръглата банка) ги знам. Ако знаете за други , огромно благодаря.

И още нещо - търся кройка на дамска риза с дълъг ръкав - магазин да купя или сайт (ако сте попадали).

Благодаря Ви предварително.

# 404
  • Варна
Всичко,  което съм опитвала от Пармаксъзов е уникално вкусно.
Може ли адрес?
http://parmaksazov.com/%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8/
Вчера за първи път купихме хляб. Хубав е, но някак си аз лично имах друго очакване. Затова питах за мнение за погачи по-специално. Ореховките и мъфините обаче бяха страхотни!

Общи условия

Активация на акаунт