На пазар във Варна - 42

• 73 356
  • 729
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
Усетих се и аз след като питах. Горе е митницата за каргото, а долу за пасажерите. Ще отида с колата няма да е с количката. Simple Smile Пак е близо и няма да се стърпя.

# 376
  • по морето
От къде купувахте LEGO на по-ниски цени?
От т.нар. безмитен магазин на Морска гара.
+1, но нямат богат избор.
Както и два пъти съм поръчвала от майтойс и амазон.
Излизат в пъти по-евтино, но има смисъл
като порастне детето и ако стане фен на Лего
и иска от огромните, сложни и с много части.
За определени модели, големи, колекционерски
и т.н., определено от чужди сайтове. От БГ сайт сме поръчвали от bohobby и emag. Когато има промоции, няма по-добри цени от Емаг. Ако става въпрос за бърза покупка или подарък за рожден ден без оглед на конкретен модел- Морска гара!
Комсед погледнете, доста неща има в момента на промоция, подаръци купувах от там.

# 377
  • Варна
Здравейте, някой знае ли къде във Варна мога да намеря сушени листа от червена боровинка за чай. Пробвах вече в няколко дрогерии, но безуспешно за жалост...

# 378
  • Варна
Здравейте, някой знае ли къде във Варна мога да намеря сушени листа от червена боровинка за чай. Пробвах вече в няколко дрогерии, но безуспешно за жалост...
попитай тук дали имат: https://www.facebook.com/bilkovmagazinneven/

# 379
  • Варна
попитай тук дали имат: https://www.facebook.com/bilkovmagazinneven/

Благодаря много  Wink

# 380
  • Varna
Здравейте, къде мога да намеря спално бельо на сносна цена? Червен площад, колхозен пазар.
Миналата година купувах от магазин -фирмен на някаква бг фирма - между Музея и  Стоматологията. Не знам дали още съществува.
Това е магазина на Белотекс.Имат магазин и на червения площад,веднага след като завиеш от бул.Осми приморски полк за бул.цар Освободител.Точно преди Shiho-то по стълбичките надолу.70 лв.им бяха комплектите, които съм купувала памучен сатен.

# 381
Къде поправят чадъри?

# 382
  • Варна
Къде да погледна за евтини вратички за кухненски шкафове? Трябват ми за временно "закърпване" на положението ( за 2-4 броя).

# 383
Къде да погледна за евтини вратички за кухненски шкафове? Трябват ми за временно "закърпване" на положението ( за 2-4 броя).
Можеш да си изрежеш по размер и да ти ги кантоват, ако не се лъжа в Практикер има такава услуга, преди години съм поръчвала на крайезерния път мисля, че " Хосе " се казваше цеха.Това е вариант да ти излязат максимално евтино Simple Smile Дописвам се, че сега погледнах, наистина Хосе се казва има и сайт.

# 384
  • Варна
Някой с инфо от първа ръка за трафика по Аспаруховия мост? Още ли е зле положението?

През почивните често ходим на разходка в парка на Аспарухово, обаче сега не знам дали е уместно да се тръгва натам?

# 385
  • гр.Варна
Някой с инфо от първа ръка за трафика по Аспаруховия мост? Още ли е зле положението?

През почивните често ходим на разходка в парка на Аспарухово, обаче сега не знам дали е уместно да се тръгва натам?
Веднага ти отговарям ,като човек живеещ от другата страна на моста.  Simple Smile Най-натоварено е сутрин в периода от 6.15 до към 9 часа.Прибирайки се от работа към 17 часа трафика на моста е поносим,в смисъл, колоната започва от средата на моста и изтеглянето става сравнително бързо.Но имай едно наум ,през почивните дни се очаква голям поток на румънци и не е ясно как ще е на моста.  Peace

# 386
  • Варна
Можеш да си изрежеш по размер и да ти ги кантоват, ако не се лъжа в Практикер има такава услуга, преди години съм поръчвала на крайезерния път мисля, че " Хосе " се казваше цеха.Това е вариант да ти излязат максимално евтино Simple Smile Дописвам се, че сега погледнах, наистина Хосе се казва има и сайт.
Това е целта! Благодаря много! bouquet

# 387
  • Варна
Всеки ден имам визуален контакт към Аспаруховия мост. Видимо няма задръстване и чакащи коли запушващи до Катедралата. ММ вчера сутринта в 8:30 пърува за Бургас и мина съвсем спокойно. По-бавно, но не и със задръстване. Тази вечер ще се върне, та ще видя и как е в последния работен ден, когато очакват тапи.
Според мен вече се регулираха нещата, които в първите дни бяха меко казано ужасяващи.  Движението сега е по-бавно, но го има. Естествено като в целия град час пик си е по-натоварено, но къде не е.

# 388
  • Варна
Благодаря за пътната  обстановка на моста!  Hug

# 389
  • Варна
18ч Аспарухов мост посока влизане във Варна, която е и по-натоварената-25мин. Противно на всякаква логика отново дясната лента е по-бърза хах

Миналата година в Хиполенд имаше 22% отстъпка уинекда на Великден. Сега да сте чули отново за намаление?

Общи условия

Активация на акаунт