На пазар във Варна - 42

• 73 283
  • 729
  •   1
Отговори
# 435
Влизам с молба,да ми препоръчате хубаво заведение,без Хоризонт.След изпращането ми искам с няколко приятелки да отидем там,но не познаваме Варна добре,защото сме само от няколко години тука Peace

# 436
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Амичи

# 437
  • Варна
Бистро Happy house, Парми на Дружба и/или в Морската.

# 438
Ще бъда благодарна ако някой се включи на обяд да кааже как е движението по Аспаруховия мост в посока Варна.

# 439
  • Варна
аз имам гледка към моста. движението изглежда нормално и в двете посоки Simple Smile

# 440
Благодаря!

# 441
От къде да купя играта Скуаб?

# 442

ToyTown - Пикадили Парк , почти съм сигурна че ги имат.Можеш да звъннеш да провериш.

# 443
ToyTown - Пикадили Парк , почти съм сигурна че ги имат.Можеш да звъннеш да провериш.

Благодаря, поръчах от сайта им Simple Smile

# 444
  • Варна
Малко странен въпрос- моля да ми препоръчате фирма за борба с вредители ( мишки, хлебарки, кърлежи, скрипя, сколопендра). Не търся само препарати, а самата фирма да огледа и обработи площите. Ако може и да са безвредни за човека препаратите, доколкото е възможно.  bouquet

# 445
Малко странен въпрос- моля да ми препоръчате фирма за борба с вредители ( мишки, хлебарки, кърлежи, скрипя, сколопендра). Не търся само препарати, а самата фирма да огледа и обработи площите. Ако може и да са безвредни за човека препаратите, доколкото е възможно.  bouquet

www.sanitavarna.com   

0887 778 804 Милен.

# 446
Някой има ли идея от къде мога да купя тензух и колко струва ориентировъчно? Имам голямо желание да направя домашно сирене и тензуха ще ми е необходим за изцеждането на сиренето от суроватката.

# 447
  • Варна
Търся човек, който да може да ми нарисува едно ветрило, но ми трябва за след ден-два. Имате ли идеи? Може и тук от форума да е, но не намерих такава тема в Хоби.

# 448
  • Варна
Някой има ли идея от къде мога да купя тензух и колко струва ориентировъчно? Имам голямо желание да направя домашно сирене и тензуха ще ми е необходим за изцеждането на сиренето от суроватката.
Питай в аптеките.
Беше на размери, мисля че два размера само.
Евтин е.

# 449
Продават на метър в подлеза на гарата, не е скъп  Peace

Общи условия

Активация на акаунт