На пазар във Варна - 42

• 73 282
  • 729
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте отново,

Да знаете къде мога да си купя кройки на дрехи.

Благодаря.

# 481
В Морската поничките са по-хубави от на Зоологическата.
Машината и сместа за поничките е еднаква. Сместа се купува. Всички пържат с различни мазнини обаче. В това е разликата.

# 482
Да се включа и аз с едно питане....дано само не ме сметнете за луда, но съм си наумила, че искам жълта мушама на бели точки  Joy ... та в този ред на мисли случайно някъде да сте попадали на такова чудо?

# 483
  • Варна
Машината и сместа за поничките е еднаква. Сместа се купува. Всички пържат с различни мазнини обаче. В това е разликата.
Не, не е вярно. Някои понички са сладки, други - не. Аз като един върл фен на Казанлъшките понички, който ги обича най-много със шарена сол за мезе на бирата, мога да ти кажа, че някои не стават. Освен това и в готовата смес някои търговци добявят някои неща, повярвай ми... Wink
П.с. Освен това съм и от Казанлък, та съм се задълбочавала на тема Казънлъшки понички... Wink

# 484
  • Варна
спешно ми трябва тениска с миньоните размер 86-92, виждали ли сте някъде по колхозния, мола, владислав?

# 485
  • Варна
спешно ми трябва тениска с миньоните размер 86-92, виждали ли сте някъде по колхозния, мола, владислав?
Мисля, че в НМ видях, но за по - големи. Виж в сайта им, да не те подведа.

# 486
Не, не е вярно. Някои понички са сладки, други - не. Аз като един върл фен на Казанлъшките понички, който ги обича най-много със шарена сол за мезе на бирата, мога да ти кажа, че някои не стават. Освен това и в готовата смес някои търговци добявят някои неща, повярвай ми... Wink
П.с. Освен това съм и от Казанлък, та съм се задълбочавала на тема Казънлъшки понички... Wink
А аз съм от Варна и имам познати в бизнеса от над 15 госини, така че изказвай мнение, но да ми казваш директно " не не е вярно" е малко грозно. Това е свободен форум, където всеки може да пише мнение нали? За кое да ти повярвам за готовата смес? Че някои слагат добавки ли? Е то това е повече от ясно, но не това променя вкуса.

# 487
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз лично не вярвам да ползват готова смес,забъркват си я сами според мен.

# 488
При такава производителноат няма как да се бърка тесто Simple Smile

# 489
Здравейте, някой срещал ли е във Варна детски супер-официални обувки, сандали с токче?
http://perfection.bg/dolar-dog-49537  примерно като тези.... Търся 29-30 номер, но трябва да се мери.....

# 490
  • Варна
Здравейте, някой срещал ли е във Варна детски супер-официални обувки, сандали с токче?
http://perfection.bg/dolar-dog-49537  примерно като тези.... Търся 29-30 номер, но трябва да се мери.....

Perfection имат магазин в Гранд мол  Peace

# 491

Perfection имат магазин в Гранд мол  Peace
благодаря много...... в Гранд мол не го открих магазина, но в мол Варна го има, днес ще отида там.....

# 492
  • Варна
Да сте виждали някъде реплики на чанти o bag? В мола са уж оригинали и цените са от 120 нагоре, а толкова пари за подобна чанта не ми се дават  newsm78

# 493
  • Варна
Да сте виждали някъде реплики на чанти o bag? В мола са уж оригинали и цените са от 120 нагоре, а толкова пари за подобна чанта не ми се дават  newsm78
Оригиналните струват поне толкова, а и нагоре. Ментета съм виждала в Чайка до магазин Вулкан, под блока на пазарчето.

# 494
  • Варна
Имаше негативни коментари точно в тази тема за поддръжката и амортизацията им и това ме отказа от тези чанти.

Общи условия

Активация на акаунт