На пазар във Варна - 42

• 73 404
  • 729
  •   1
Отговори
# 630
В магазини "Bianki". Скоро откриха и магазин в Гранд МОЛ. Имат и хубав сайт. Можеш да разгледаш. Аз съм много доволна от тяхните обувки и сандали. На зима ще си купя и ботуши. Simple Smile

# 631
  • Варна
Благодаря за споделените мнения за златарски ателиета, ще се поразходя тези дни да разгледам. Аз само за по-големите златарски магазини се сещам - Hugasian и т.н., но си мисля, че по ателиетата цените ще са по-ниски, пък може и да бъркам  newsm78

# 632
  • Вестерос
Честно казано имам малко златни неща, просто този златар го познавам от години, имам купени от него неща. Знам , че сега за него бачкат някакви момчета, може да кажеш , ако отидеш там, че искаш той да ти направи синджира.

# 633
  • Варна
Моля, препоръчайте ми фирма за цялостно почистване на апартамент след основен ремонт  Rolling Eyes

# 634
  • Варна
Моля, препоръчайте ми фирма за цялостно почистване на апартамент след основен ремонт  Rolling Eyes
Аз съм много доволна от тази фирма: http://www.ksimena-l.com/bg/ Взимала съм си ваучер от Грабо - момичетата направо се престараха...

# 635
Привет,

моля препоръчайте ми доставчик за интернет и телевизия в пакет до 40лв. Засега съм се насочила към Мтел - чух, че телевизията им се е оправила, преди беше доста зле
Аз съм на Виваком, много съм доволна, нямала съм проблеми нито с интернета, нито с телевизията, имам опит с Интербилд - пълна скръб  Naughty но има и доволни от тях така че Simple Smile Успех с избора  Peace
Интербилд вече не съществува, сега е Телекомуникационна компания Варна. Изнудвачи, са и ако може да минете без тях само ще спечелите, цените им са високи, извиват ръце защото на някои места все още са монополисти за безсрочен договор, интернета им е бърз но прекалено скъп.
М тел, са доста по добре от това което бяха, и по достъпни като цена. За виваком нямам впечатления.

# 636
Благодаря за предложенията за доставчик на интернет и тв. На МСат съм в момента и ... не са нещо особено. Искам повече филмови канали (със субтитри, че другите...  Tired) разни глезотийки като запис и връщане и т.н., които в момента към МСат нямаме. Иначе от нета на спектрум/мтел нямам оплаквания.

На TCV пък само като им гледам сайта и ме отказват. А и след казаното от So Lucky*, директно забравям за тях.

Ще помисля още малко, оставих като варианти Мтел и Виваком. Благодаря на всички за отзивите!

Относно сандалите: и аз имам на Бианки и съм доволна. Сещам се и за Габина, но те са малко нестандартни. Също можеш да погледнеш Тенденз, Дайхман.

# 637
  • Варна
Аз съм доволна от Мсат, за три телевизора и интернет плащаме между 40-45лв, не съм сигурна точно колко. Мисля, че може да е по-добър интернета им, но нямам друг избор вкъщи.

# 638
  • Варна
Габина имат нов голям магазин по бул. Владислав. От пощата нагоре. Вчера го подреждаха, изглеждаше като да го отварят днес.

# 639
  • Варна
Благодаря ви !

Поръчах си сандали от HM,не ми се ходи в тази жега с две деца ooooh!.

# 640
Габина имат нов голям магазин по бул. Владислав. От пощата нагоре. Вчера го подреждаха, изглеждаше като да го отварят днес.

Аз минах вчера към 19 часа и вече работеше  Peace

# 641
  • Варна
Къде и какви празненства ще има утре за децата? Някъде да сте виждали програма?

# 642
Къде и какви празненства ще има утре за децата? Някъде да сте виждали програма?
В Гранд Мол ще има празненство.Бате Ицо ще разказва приказки,Арсен ще прави фокуси и ще има модно ревю на LC Waikiki. Ето линк http://www.grandmall-varna.com/bg/event/1-vi-yuni-v-Grand-Mall-s … e-ico_l.e_id.1293

# 643
Проклийнинг

# 644
  • Варна
Къде можем да заведем детето да хапне една торта и да поиграе малко? Демек търся отзиви за прилична сладкарница с хубави торти и детски кът, по възможност на открито.

Общи условия

Активация на акаунт