На пазар във Варна - 42

• 73 368
  • 729
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Къде можем да заведем детето да хапне една торта и да поиграе малко? Демек търся отзиви за прилична сладкарница с хубави торти и детски кът, по възможност на открито.

Колко е голямо детето?
Крамер имат сладкарница с детски кът в ТЦ Чайка. Но е на закрито.

# 646
  • Варна
Привет,

моля препоръчайте ми доставчик за интернет и телевизия в пакет до 40лв. Засега съм се насочила към Мтел - чух, че телевизията им се е оправила, преди беше доста зле.

От 3 месеца сме на Мтел - интернет+кабелна, засега нямам никакви забележки.

# 647
  • Варна
Къде можем да заведем детето да хапне една торта и да поиграе малко?
Колко е голямо детето?

На почти 4. Във ФБ намерих някакво заведение Парти Плейс, на Република, до Търговски център Явор. На снимките изглежда ок, май там ще се пробваме.

# 648
  • ВАРНА
Някой да е виждал такъв комплект за диадеми на фабер Кастел:

Преди година бях купувала в метро - сега няма,проверих и Ориндж и Хиполенд,пък точно с това ме изненадаха като желание за 1ви юни  Rolling Eyes

И друго - дайте идея за лятна занималня за 8г,да може да се стрига с автобус от Автогарата . Чайка изключвам като вариант,че е много далеко.Засега съм обиколила Векторче до Биснезхотела,Материка (няма места), Букварче (до Макдрайв). Нагоре към Трошево/Младост нямам поглед,държа да имат подход към децата и да ги организират в някакви игри,рисуване,моделиране - само не и да стоят и да си гледат телефони и таблети докато дойде края на времето  Peace

Последна редакция: ср, 01 юни 2016, 20:08 от morgana07

# 649
  • Варна
От 4.06 цирк "Орбита" ще е във Варна. Знаете ли до кога? Ако сте ходили има ли много животни?

Някъде мога ли да видя маршрут и график на градския транспорт? Малкият е луднал по автобуси и искам да го кача, а изобщо не съм запозната с ГТ. Мислех си от Катедралата до зоологическата градина, но ако не иска да слезе може и по-далеко. По кое време е и по-спокойно? Предполагам 9-11.

# 650
  • Варна
Хаха, моят син беше така с влака.
Заради това се возихме с влак до Белослав, но на връщане влакът не дойде и буквално гонихме последния автобус.
И до Шумен веднъж се друсахме с влака  Simple Smile

# 651
  • Варна
От 4.06 цирк "Орбита" ще е във Варна. Знаете ли до кога? Ако сте ходили има ли много животни?

Някъде мога ли да видя маршрут и график на градския транспорт? Малкият е луднал по автобуси и искам да го кача, а изобщо не съм запозната с ГТ. Мислех си от Катедралата до зоологическата градина, но ако не иска да слезе може и по-далеко. По кое време е и по-спокойно? Предполагам 9-11.
Разписанието на 409 - или 109 - след 10 е по спокойно
https://www.varnatraffic.com/bg-BG/Line/Index/409
https://www.varnatraffic.com/bg-BG/Line/Index/109

# 652
  • Варна
Много благодаря, Nell! Утре сме на градско пътешествие с автобус!  Mr. Green За зоологическата спирката ми трябва да е спортна зала или акациите?
MissNoir, след споделения опит скоро няма да се вози на влак хахах

# 653
  • In transit
Аз съм доволна от Мсат, за три телевизора и интернет плащаме между 40-45лв, не съм сигурна точно колко. Мисля, че може да е по-добър интернета им, но нямам друг избор вкъщи.
че аз толкова плащам за 3 ТВ на Булсатком + нет на Мтел, без да съм на договор...ако си на договор към Виваком цената беше към 20-30 лв мисля.

# 654
  • Варна
Много благодаря, Nell! Утре сме на градско пътешествие с автобус!  Mr. Green За зоологическата спирката ми трябва да е спортна зала или акациите?
MissNoir, след споделения опит скоро няма да се вози на влак хахах

Акациите Simple Smile

# 655
  • Варна
Препоръчайте ми добър нефролог за възрастен човек

# 656
  • Вестерос
неВролог?

Къде продават продукти на NYX

# 657
  • Варна
Правилно си го написа момичето - специалист, който лекува бъбреците. Аз съм чувала добри отзиви за д-р Икономов от Света Марина, но нямам лично впечатление.
Продукти на  NYX имаше в "Златна рибка", но според дъщеря ми вече не - само онлайн.

# 658
  • Вестерос
Извинявам се  тогава  Blush Мерси за NYX, явно онлайн ще го диря.

# 659

от къде е тази новина?

Общи условия

Активация на акаунт