Осиновено девет годишно дете -отново сирак.

• 7 380
  • 35
  •   1
Отговори
# 30
  • София
ей, това е страхотна новина! много, много се радвам!  Party

# 31
Страхотна новина,насълзиха ми се очите от радост...Наистина страхотна новина,дано детенцето се възстанови бързо от жестоката травма.... Hug Hug Hug Hug Hug bouquet

# 32
  • sofia
Е, супер!
Искам да попитам , това е временно решение , нали? Или семейството ще стане настойник до навършване на 18 г. на детето и ще се води настанено при близки и познати?
Любопитен ми е самия казус , защото такива ситуации не са много и винаги е добре да имат предвид, ако се появят подобни за вбъдеще. Ще съм благодарна, ако можем да знаем след време как е детето и семейството.
Още веднъж, ужасно много се радвам за изхода, независимо какво ще коства на детето да живее с мисълта за загубата.
 bouquet

# 33
Миличкото детенце!
От сърце му желая всичко добро занапред и да е много обичано и закриляно в семейството.

# 34
Е, супер!
Искам да попитам , това е временно решение , нали? Или семейството ще стане настойник до навършване на 18 г. на детето и ще се води настанено при близки и познати?
Любопитен ми е самия казус , защото такива ситуации не са много и винаги е добре да имат предвид, ако се появят подобни за вбъдеще. Ще съм благодарна, ако можем да знаем след време как е детето и семейството.
Още веднъж, ужасно много се радвам за изхода, независимо какво ще коства на детето да живее с мисълта за загубата.
 bouquet

Оооооо , искрено се надявам да НЕ е временно решение .  Борбата беше точно да няма временни неща при това детенце.  В понеделник ще знам със сигурност дали въздесъщия вуйчо се е отказал
от желанието си за попечителство , без да осъществява фактическо отглеждане на детето.
Защото желанието на семейството при което в момента момиченцето живее , е да му станат родители и да си го отглеждат като свое.  А това е най-доброто за детето. 

# 35
Тази новина ми стопли деня и ме кара да вярвам в хората, благодаря, че сподели  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт