♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 34

• 50 497
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
Гале  Hug

Йо и Дефне  докато той се приготвяше си говореха за времето когато тя работеше в Пасионис . Колко хубав бил всеки ден.Тя си казвала как може да е толкова съвършен и тн. Йомер също сподели как и на какво и се е възхищавал тогава.А тя каза как не е усетила/разбрала това тогава.
Йомер - хайде ела.Този път ти ми избери кърпичката.

Много хубава сцена  Heart Eyes

Тоз телефон как ги прекъсна .

Синан пита Деря дали е дошъл Йо.Тя каза ,че още не е.

Кориша е приготвил великолепна презентация.Джудже вика на Синан  Laughing

Последна редакция: сб, 02 апр 2016, 12:31 от лава

# 676
Остана ли някой ,който да не е скрил истината от ПатронЯ...май не...Всички му " мислят доброто " ..или за себе си....

# 677
sofia26  Hug

Баница със сирене му е приготвила Гюлтен на Исо.
Дошла да донесе закуска само и си тръгна.Момичето е много влюбено в него.
Исо - казал й ,че не може да е с нея не разбира ,защо си го причинява .

Садри да направят чай и да го разкаже каква чудесна идея има.

Дефне се притеснява как ще  стане връщането и в Пасионис.Йо я успокоява.Каза,че ще е прекрасно.

Дерия - А Дефне . Добре дошла.Добро утро. И на вас г-н Йомер разбира се.
Йомер -   Дериа,след малко в кабинета ми.

Дерия кафе дори щяла да приготви и тн. За Дефне,че се си тръгнала и се върнала продума.

Много сладки бяха пред вратите на кабинетите си Дефне и Йомер. Heart Eyes

Дефне се притеснява какво ще направи Дениз като разбере ,че се е върнала в Пасионис.  Какво щялас да му каже.
Няма да седи така той.

На мен ми харесва началото на епизода. Дано и до края е така.

Последна редакция: сб, 02 апр 2016, 12:40 от лава

# 678
  • IT
Ще видим какво ще направи лошото момче Simple Smile

# 679
Лав, Hug

Защо нещо ме държи под напрежение, тази идилична картина на влюбено утро е прелюдия към някоя буря, но не се знае откъде ще задуха вятъра...

Бягството на Дафа е свързано с лъжата която  постоянно я държи на щрек...

# 680
Много ми харесва Гюлтен. Исо-джим  да не гони дивото /невъзможното ,ами да се взема в ръце Naughty Joy Joy Joy

# 681
това Дефне започна да ме дразни с детинщината си..как си мисли,че любовта е само намигане натискане по стените и цункане по бузката..поне до сега само това ни показват..никакво развитие от нейна страна,че е вече голяма,а не знае да различава мерака от любовта...Мерич и тя от толкоз серии не успя да я направи Дефне малко по смела ,умна и решителна..добре е че е Омер та да се подържа тази връзка...

# 682
Добър вечер и от мен  Hug
Лаве bouquet Hug bouquet Hug

# 683
Има време до края на епизода да правят кекс и да свърши епизода е тогава вече Дефне няма да се прави,че е далеч от тез работи.

# 684
Малко закъснях ,какви бяха тези костюмари Синан и Йомер??? И после Дефне и Гало ,от объркани и стъписани ,по-объркани  даже гипсирани :"Ами ,сега ?"

Лаве , благодаря за превода !!! Hug

# 685
Особено като видя Дениз бей все съм под напрежение. Дявол е той дявол и половина, харесвам го много, добре играе ролята на звяра Mr. Green
Дано не се окаже обаче съновен и мечтателен епизод.....все си мисля, че края ще е кофти, но да видим Rolling Eyes  Дафина както винаги полицейската го кара, колко въпроси само има милата. Гало ми е хитра лисица мисли, върти очи и ще избухне накрая с нещо.

# 686
Закуската.

Селфито .  Сватбен ден юни 2016

Синан- Какво ти е?
Йо - обувките ...... кърпичката ....
Корай - ай официален ден. Не мога да повярвам.....Сякаш аз се женя.........Хайде време за селфи.
Синан - оф Корай. Днес селфи ?
Корай - Селфи с младоженеца .

Славенче  Hug

sofia26 и на мен ми харесва Гюлтен.Много мило момиче . Но на сърцето не може да се заповядва. Исо беше открит с нея.Каза й как стоят нещата .Не иска да страда тя.Но момичето продължава да таи надежда ,че може  се получи нещо между тях.Ще видим дали ще развият тази история.

Боболина  Hug

Последна редакция: сб, 02 апр 2016, 01:53 от лава

# 687
Има време до края на епизода да правят кекс и да свърши епизода е тогава вече Дефне няма да се прави,че е далеч от тез работи.

Възможно ли е да консумират връзката си и Дефне да се раздели с ПатронЯ ,не издържайки тази лъжа ?!?!?!?!

# 688
Малко закъснях ,какви бяха тези костюмари Синан и Йомер??? И после Дефне и Гало ,от объркани и стъписани ,по-объркани  даже гипсирани :"Ами ,сега ?"

Лаве , благодаря за превода !!! Hug
Или е дефилето на Гало и   Йо,или сватбата на Йо и Дефа newsm78

# 689
Дениз търси Ясемин и се ядоса,че не е там.

Дерия е забелязала,че Дефне е дошла в Пасионис със същите дрехи ,с които е била вчера. И й вика може заедно да сте дошли с Йомер бей ...  Къде
Дериа - Разкажи
Право в десятката  Joy Joy Joy Joy Joy

Дефне - Деря знаеш ли  изобщо не ми липсваше 
Дериа - а сутринта сте закусвали заедно ..... в тоз смисъл
Дериа - разбира се скъпа.
Дерия -Къде? При г-н Йомер ли?
Дефне - при г-н Корай
Дериа - Интересно  

Корай  на Дефне като я видял по-зле станал

Синан - а ти не знаеш ли Дефне и Йомер ще се женят .От сега нататък където е Йо там ще е и Дефне.

Shocked се от новината Кориша .Ай, отивал си Йомер .... вика.  Laughing

Натъжи се първо ,а после ...
Веднага взе да говори /мисли какво ще яде на сватбата ,къде ще седи .
Много щастлив бил.

Кориш - Дефне и Йомер се женят,Дефне и Йомер се женят 

Дефне - на всички ще каже

Последна редакция: сб, 02 апр 2016, 12:49 от лава

Общи условия

Активация на акаунт