Лидл 82

• 116 283
  • 753
  •   1
Отговори
# 105
raja_nikol сешоара е в Четвъртък. Този с фунията е за къдрици, но как е вътре и на какъв принцип не знам. Аз ще си взема с дифузер.
От детските дрехи взех само Зелен суитчер, само той ми хареса - тънък е. Всички модели не са ватирани.
Тениските имаха вид на избелели, но и материята ми се стори твърда на пипане.
Другата седмица Дамски топ с презрамки, блуза с къс ръкав и дънки, клинове.

# 106
  • Пловдив
Знаете ли дали в постоянния асортимент на Лидл са маскарпоне и рикота? За маскорпонето съм почти сигурна, че е да.
Ходих в петък, в Лидл на бул."Сливница", не открих нито един от продуктите.
Има ги, на хладилните рафтове, където е синьото сирене, някъде под сиренето в метални кутии.

# 107
Да кажа за мокрите кърпички за прозорци, сутринта ги отворих да изчистя огледалото в банята- абсолютно сухи за нищо не стават

# 108
Пропуснах си въпроса: Сиренето Пилос в металните кутии големите хубаво ли е?
Има малка кутия краве и много ми хареса, но дали са еднакви? Бяла кутия с черен надпис е.

# 109
  • София
За Roobar-а е въпрос на вкус, на мен са ми отвратителни. Белгийските бонбони също изобщо не ги харесвам - яко дъхат на алкохол, не мога да преценя ром ли е, коняк ли е, но нещо подобно.
Клинчетат от каква точно материя са? Дънков плат ли си е? От потничетата и гащите някой ако е взел, моля да сподели как са като размер и по-специално потниците достатъчно дълги ли са. Бельо взимам размер надолу за моята госпожица защото е по-скоро слаба, а долни дрехи не върви да са торбести и затова ме вълнува на дължина как са.

Клинчетата не са дънкови - памучни са, отвътре със стегната плетка (и HM имат такива ако сте купували), тоест по-плънчки са, но не са ватирани. Тяхната дължина е стандартна, не ми сториха толкова широки в талията, както обикновенните им клинчета. На потника бегло хвърлих поглед, но ми се стори от по-дългия вариант. Не ги загледах, защото сравних цените с тези в италианския лидл и там са по-евтини. Те и клиновете, ама пусто много ми хареса този на сърчицата...

# 110
  • София
Знаете ли дали в постоянния асортимент на Лидл са маскарпоне и рикота? За маскорпонето съм почти сигурна, че е да.
Има ги, на хладилните рафтове, където е синьото сирене, някъде под сиренето в метални кутии.

Да, извинявам се. Днес ходих взех от детските дънки и потниците със слип и ги видях - едно до друго. Но в петък бях с малкия и  явно нещо не съм догледала.

# 111
  • Пловдив

Да, извинявам се. Днес ходих взех от детските дънки и потниците със слип и ги видях - едно до друго. Но в петък бях с малкия и  явно нещо не съм догледала.
Просто са на много забутано място, трябва специално да ги търсиш.

# 112
  • Асеновград
Тази сутрин ходихме за детско.Блузките за момчета бяха много зле в цветовете. Бях се насочила към тези панталони http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=38021 но те изобщо не са памук а някаква тънка изкуствена материя  Thinking някой ако ги е загледал нека сподели дали и по другите магазини са такива. Дънките  ужасно тесни в крачола мерих му 86-92  в който размер попада опъват се по прасеца а уж са по модел широки, следващия размер пък ни бяха много дълги.В крайна сметка от всичко избрано нищо..................
Много ми харесаха на вид момичешките клинове но за малката са големи все още попада в бебешката номерация.

# 113
За сешоара аз имам такъв за правене на къдрици само ,че на ремингтън.Фунията е същата така ,че принципа на работа е един и същ.
Споделям клипче
https://www.youtube.com/watch?v=4ZoBfU4b5Ko стават много приятни морски вълни в косите  Laughing

# 114
  • Mostly in my mind
Кърпички за прозорци и аз взех. Влажни са си и добре почистват.

# 115
  • Варна
Днес ходих за детско,но чантата ми доста се изду Simple Smile

Детските момчешки блузи не ми харесаха - по-точно материята.Купих от панталончетата,които са без ластик обаче. На мен ми изглеждаха добре,ще видим като се изперат как ще са. Материята е тъничка,но аз и такава исках да купя.
Купих от белгийските бонбони,които препоръчвахте - въобще не ми харесаха.Явно е въпрос на вкус.За сравнение,много повече ми харесаха на Favorina - Nougat Bites,които бяха пуснали по Коледа.Страхотни бонбонки,но за съжаление се изчерпаха (с моя помощ Simple Smile)
Купих си и маратонки на UMBRO - сиви. За първи път купувам за себе си нещо такова,заспаха ми на краката,дано и за вбъдеще да съм доволна от тях.
Също купих от тръстиковата захар,която обсъждахте по-назад в темата.

# 116
В Лидл има маратонки на Lacoste ли? Shocked
На мен бонбоните ми харесаха, на ММ - не. Въпрос на вкус е. Peace

# 117
  • Варна
UMBRO,обърках се.
За друго мислих.
Да,въпрос на вкус е ,определено!

# 118
  • София
higher-up, благодаря  Hug Аз сутринта изпратих бабата за клинчета, каза че е взела и че изглеждат нормален размер. Взела и едни тениски, но и според нея са доста големички.

# 119
Peace

След малко отивам за клинчета, дано има останали.

Общи условия

Активация на акаунт