Лидл 82

• 116 219
  • 753
  •   1
Отговори
# 180
  • до най-прекрасния мъж
Момичета, моля ориентирайте ме на колко време/литри се сменят филтрите за кани Брита. Вчера ги гледах и се чудех дали да купя, но отговор не открих. Пише в указанието на каната на 1 месец. Но едно е 5 човека да пият вода, друго е 2-ма. Не са ли на литраж някакъв, та да се ориентирам горе-долу.

# 181
На около месец ги сменяме ние. Трима човека сме. Би трябвало да са на литраж, да..

# 182
  • София, Манастирски ливади
Не са на литри, защото водата е различна. Аз също го сменям на 1 месец някъде. Усеща се когато е за смяна.

# 183
Преди десетина дена купих от магазина до Захарна фабрика прегради за врати, намалени от 36 на 14 лева. Трябват ми поне още две, но там са свършили. Някой виждал ли е такива изостанали в някой магазин в София?

# 184
  • sofia
Някой виждал ли е останали някъде детски полички от тази седмица и по специално тази с воалчетата ?
Трябва ми размер 98/104 или следващият .

# 185
  • София
Момичета, моля ориентирайте ме на колко време/литри се сменят филтрите за кани Брита. Вчера ги гледах и се чудех дали да купя, но отговор не открих. Пише в указанието на каната на 1 месец. Но едно е 5 човека да пият вода, друго е 2-ма. Не са ли на литраж някакъв, та да се ориентирам горе-долу.
На месец или около 150 литра  Peace Поне в указанията на нашата така пишеше, не е купувана от лидл, но това би трябвало да важи за всички модели, все пак филтрите са едни и същи.
P.S. редактирам че бях объркала литрите Simple Smile

# 186
Канелата защо изчезна от Лидл? Случайно да знаете?

# 187
Виж дали не е преместена при готварският шоколад и ванилиите, последният път там я намерих.

# 188
  • Варна
Дали се завърна охладеното филе от сьомга?

# 189
Виж дали не е преместена при готварският шоколад и ванилиите, последният път там я намерих.

Там гледах снощи, но нямаше. Confused

# 190
A случайно да си видяла каква беше по произход- Цейлонска или друга?

Относно сьомгата няколко пъти чета и чувам, че трябва да се купува тихоокеанска такава. Не знам в лидл има ли тихоокенска newsm78
"Най-чиста и полезна е дивата Тихоокеанска сьомга и сьомгата от водите на Аляска, препоръчват учените" от тук http://agronovinite.com/sjomgata-dioksini-rak/

Скрит текст:
Преди месец в Била си намерих тихоокеанска замразена- на шайби, на промоция, а редовно намирам и намалена риба тон консерва.

Последна редакция: ср, 30 мар 2016, 11:58 от Nil desperandum!

# 191
  • до най-прекрасния мъж
Благодаря, момичета, 150 литра ме устройва идеално като количество. Горе-долу ще ме кара 2 месеца. Ние сме само вечер вкъщи, едва ли да изпиваме повече от литър вода и литър на ден за готвене да отива, това прави 75 дни, хайде, слагам го 2 месеца. Идва по 4 лв на месец разход за филтри. Това са 15 литра от най-евтината вода.

# 192
  • Русе
A случайно да си видяла каква беше по произход- Цейлонска или друга?
Индонезийска е канелата в ЛИДЛ. Аз всъщност цейлонска от масово продаваните никъде не съм виждала.

# 193
  • София
Благодаря, момичета, 150 литра ме устройва идеално като количество. Горе-долу ще ме кара 2 месеца. Ние сме само вечер вкъщи, едва ли да изпиваме повече от литър вода и литър на ден за готвене да отива, това прави 75 дни, хайде, слагам го 2 месеца. Идва по 4 лв на месец разход за филтри. Това са 15 литра от най-евтината вода.
Ще те разочаровам малко, но тези 150 литра не отменят смяната на 4 седмици, а което от събитията настъпи първо. Просто ако я ползвате за повече литри, ще трябва да сменяш филтъра по-често от 4 седмици. Освен това за по-твърда вода може и на по-малко литри да се наложи. То по вкуса на водата доста добре се познава кога филтъра е за смяна, като стане за смяна започва да си е същата като от чешмата. Като съм го смятала не излиза по-евтино от бутилирана вода.

# 194
  • до най-прекрасния мъж
Зависи кой колко вода пие. Дори да сменям филтрите на месец, разходът ще ми е 8,25 лв/месечно за филтър. От най-евтината вода, която се продава в Лидл /0,39 лв за 1,5 литра/, това са 32 литра. Пак е 2 пъти по-евтино, ако предположим, че ще ползвам филтъра за 60 литра вода.

Общи условия

Активация на акаунт