Лидл 82

• 115 246
  • 753
  •   1
Отговори
# 465
  • оттам, откъдето започва България
alina_si, заповядай:

# 466
Коколино ще има другата седмица и в Кауфланд-виж брошурата. Мисля, че беше двойна туба пак на около 5 лева Peace

Благодаря ти. Не виждам брошура в интернет, но ще ида утре до Кауфланд. Simple Smile

Погледнах в хартиената брошура, за да не те подведа и да не те разкарвам излишно до Кауфланд-Коколино различни видове за 42, 54 или 57 пранета е на цена 5.11 лв. Peace
Гледам Дидка е пуснала и линк...

# 467
Благодаря ви много! Simple Smile Ще ги видя все пак, Кауфланд ми е под носа.
В лидл обаче бяха пуснали едни големи туби коколино по едно време, та си мислех че са от тях. Ето такива.

# 468
За колко пранета е тази туба?

# 469
За който обича люто-кисели краставички "фрешона"-новите, с червена капачка:-страхооотни! Еле ако имате и сготвен боб Wink
Взех от 3-ите нови вида-оранжевите са с мед..идват ми мн сладки  Crazy; другите са класически (според етикета-не съм ги отворила още)

Някоя от вас да има епилатора, който ще пускат в четвъртък? Rolling Eyes

# 470
  • Русе
Големите туби НЕ са концентрат и не са за много пранета. Не са на сметка, пък дори и за 5 лв.

# 471
Да подпитам пак за смути блендера? Praynig

# 472
Големите туби НЕ са концентрат и не са за много пранета. Не са на сметка, пък дори и за 5 лв.

88 пранета май пише на тубата. Не е концентрат. Не съм очарована.  Пък и беше само един вид, който на мен нещо май не ми допада. Не е болка за умиране, че някой не е успял да си купи.

# 473
  • Варна
Във Варна има разпродажба на апарати за мерене на кръвно налягане на Санитас, от тези електронните за ръката - за 25 лв. от 40 е намалението. Някой да има отзиви мерят ли вярно?

От другата седмица видях уреда за почистване на стъкла, както и някакви тениски и къси панталони.

А за разпродажбата в края на седмицата на гърба на рекламната листовка има ръчна косачка за 62 лв, далекоглед за 45 лв, детска градинска люлка за 69 лв, мъжки кожени обувки за 39 лв и дамски кецове на Пума за 44 лв.

Някой питаше за пилата за пети, спомням си, че миналата година беше голяма истерия за нея и свърши още рано сутринта - като цяло си струва, но изключително много зависи от състоянието на кожата на всеки човек. Според мен е подходяща за нормална кожа и при редовно ползване резултатите са задоволителни. Ако имате обаче груба суха кожа, забравете за тази пила. Трябва си киснене в топла вода, омекотяване, здраво жулене на ръка с блок пила или за който го мързи - при педикюристката. С електрическата просто ще си хвърлите парите на вятъра.

# 474
Имам говорещия апарат, купих го за себе си, но от бабите не мога да се вредя. Мъжът ми работи в болница, носи го да го сверяват, донесе ми и електронен от там( понякога ползват за набързо), вярно мери СПЕЦИАЛНО НАШИЯТ. Но смятам че е чувствителен уред, и може всяка бройка да е индивидуално калпава. 

# 475
  • Mostly in my mind
За който обича люто-кисели краставички "фрешона"-новите, с червена капачка:-страхооотни! Еле ако имате и сготвен боб Wink
Взех от 3-ите нови вида-оранжевите са с мед..идват ми мн сладки  Crazy; другите са класически (според етикета-не съм ги отворила още)

Някоя от вас да има епилатора, който ще пускат в четвъртък? Rolling Eyes

тези ли са?  Simple Smile http://images.wogibtswas.at/data/image/500x705/519/freshona-prem … chons-2590637.jpg

# 476
  • Бургас
Да кажа, че в бургаския Лидл в Галерия, имаше намалени от онези картонени детски къщички за оцветяване. Ако някой е пропуснал, а иска, да тича да обзавежда детето Laughing

# 477
  • велико търново
Нашата тънка картонена къща тъи си стои празна , оцветена .Дъното пода е много тънък картон.
Момичета какво ще споделите от днещният пазар?

# 478
Не я знам пилата за пети в лидл каква е, но
Скрит текст:
Много момичета в фрупата във фейсбук за Алиекспрес са доволни от тези реплики на Шол. Казват че са 1:1 с оригиналните и вършат чудна работа.

# 479
Така, да кажа за какаовия тахан....понеже стана на въпрос за съдържанието, имах изостанал един буркан, празен, та го погледнах. Не пише, че съдържа хидрогенирани мазнини, има палмово масло, но само по себе си то не е вредно...

Последна редакция: пн, 11 апр 2016, 10:32 от teta75

Общи условия

Активация на акаунт