Лидл 82

• 115 238
  • 753
  •   1
Отговори
# 525
до скоро пазех и бележката и опаковката, но вече ги изхвърлих, мислех, че няма да има проблем, щом толкова време си работи

# 526
  • София
Здравейте момичета
много ми харесаха мъжките бермуди ,които са от четвъртък особено червените
но са от 50 номер и за сина ми ще са големи..... Sad
дали ще пускат и юношески такива....знае ли някой  Praynig Praynig Praynig

# 527
А  пробвахте ли да върнете в Лидл неработещите четки?

аз бележката може и да изровя, но опаковката определено не пазя....не знам има ли в такъв случай смисъл да ходя да се разправям (и аз реших, че щом в началото нямаше пр-м ....няма да ми потрябват)

# 528
На мен пък спря да ми работи сапунерката...ръждяса отдолу, дето са батериите

# 529
  • Пловдив
Децата имат ел. четките и си работят. Но вече сме на четвъртата резервна четка от комплекта и като стане за смяна не знам... случайно да продават само глави?

# 530
  • Асеновград
Децата имат ел. четките и си работят. Но вече сме на четвъртата резервна четка от комплекта и като стане за смяна не знам... случайно да продават само глави?
Прочетете си упътването, в края има талон за поръчка на допълнителни глави. При нас и детската и за възрастни засега работят без проблем.

# 531
  • Някъде на път....
Аз идвам да похваля шампоана Сиен профешънъл. Ползвам го вече 2-3 седмици и съм много доволна от начина, по който изглежда косата ми - по-лъскава, по-жива, с повече обем.
..........

Освен да взема да го пробвам и аз - чудя му се все още...  newsm78

# 532
Вчера купих кебапчета Стара планина, днес ще ги печем и ще дам отзиви. Чипс от скариди, намален от азиатската седмица - от любопитство дали е същия като в китайските ресторанти - ами същия е  Party
Пастет със зелен пипер с 30% намаление /зеления пипер не е лют предполагам?/ и банани - намалени и зелени  Laughing, земелки за пастета  Flutter Набързо това успях да взема от рафтовете  bowuu

# 533
Възмутена съм....при нас няма тахан с какао. Един хубавец самодоволно ми обясни, че всичко било извадено и до края на гръцката седмица не чакали нови доставки. Заредили едно кашонче и готово... #2gunfire Срамота направо..Навремето, преди да затворят Пикадили, така зареждаха по една-две бройки, колкото да не е без хич.
Напразно се разкарвах от другия крй на града...оплаках се Crossing Arms

# 534
  • Перник
Възмутена съм....при нас няма тахан с какао...

Вземи си чист тахан и си добави каквото искаш  Peace

# 535
Чист тахан си има...и детето си го хапва, няма проблем..
Но искам и от този, че става за мазане...

# 536
  • София
Само на мен ли не ми хареса тахана с какао?
Набелязала съм тестото за пица, че напоследък опитите за тесто ми се провалят гръмко.  Laughing
Пускали ли са скоро зайци?

# 537
  • Перник
Аз не съм пробвала тахан с какао. В момента имам малко пълнозърнест с мед, може да му добавя какао, да пробвам как е.

# 538
agnesana , в кой Лидл бяха детските пижами по 5лв. Сигурно е късно, ама все пак да проверя.

# 539
За колко пранета е тази туба?
Големите туби НЕ са концентрат и не са за много пранета. Не са на сметка, пък дори и за 5 лв.

88 пранета май пише на тубата. Не е концентрат. Не съм очарована.  Пък и беше само един вид, който на мен нещо май не ми допада. Не е болка за умиране, че някой не е успял да си купи.

Да се коригирам. Тубата е за 44 пранета.

Общи условия

Активация на акаунт