Лидл 82

• 115 241
  • 753
  •   1
Отговори
# 540
Не намирам да сте писали. Направило ли ви е впечатление дали има достатъчно пясъчници този път или да не се разкарвам?

# 541
agnesana , в кой Лидл бяха детските пижами по 5лв. Сигурно е късно, ама все пак да проверя.

В Дружбите, но вече няма. Има останали чинии и чаши и салфетки от Хелуин, мъжки суитчъри, куфари, матрак за гости, плоча за палачинки, силиконови форми овални някакви и май това е. По предните разпродажби обикалях и другите магазини, но вече нямам време за шопинг терапии  Mr. Green

Какаовия тахан за мен е ужасен. Купих по препоръка от темата и дори и децата не го ядоха. Обожавам сусам, но тахана не ми хареса.

# 542
У нас две от децата много харесват какаовия тахан, другото не иска да го помирише. Въпрос на вкус е.

# 543
Винаги е въпрос на вкус  Hug

Отдавна се каня да похваля телешките пържолки дето бяха на промоция преди няколко седмици.  Уникални са. Дори и мъжа ми яде дето уж не ядял телешко.  Че и повече от мен яде  hahaha Само че за двама две тарелки купих  Whistling

# 544
Да ви попитам, някой купил ли си е пуйка, интересува ме дали има по- малки, към 3 кг. Че солено иначе  Simple Smile

# 545
  • Русе
Не намирам да сте писали. Направило ли ви е впечатление дали има достатъчно пясъчници този път или да не се разкарвам?
Не си посочила за къде питаш. В Ловеч снощи имаше 3-4 бройки, но едва ли ще ти свършат работа. Peace

# 546
  • Варна
още един редовен посетител на лидъл

# 547
Здравей, princess_des  bouquet
Да похваля консерва nautica - филе от скумрия в доматен сос. Досега не бях яла такава вкусна скумрия от консерва! Чисто месо, без кости, не е мазна, не е много солена. Само риба и доматен сос - никакви краставички, пипери и др., които се мотаят по други рибни консерви. Че и бая рибка има вътре! Определено ще купувам такава риба и друг път!

# 548
  • София
Скрит текст:
Много отдавна си мечтая  за уред за готвене на пара. Засега се въздържам да си купувам, защото нямам къде да го държа, НОООО като ви чета тук, много ме е яд, че не си го купих. Аз, ползвам такава кошничка, но докато заври водата, макар и два пръста ми се изчаква чакалото. Ако имам късмет, на разпродажбата да си намеря някоя намалена  Mr. Green ще си купя със сигурност.
От Лидл ли си купувала кошничката? Ние много го гледахме тоя уред, ама накрая не взехме и сега търсим такава кошничка. Гледахме Джейми Оливър да готви с дървена, но тя струва колкото уреда за готвене на пара в Лидл. Crazy Както и да е, мислех, че така в по-практично, от колкото да се затварят много пари в цял уред. newsm78
Такава метална "кошничка" за варене на пара, може да се купи от всеки магазин за домашни потреби, в Кауфланд също май съм виждала и не е скъпа даже. Само трябва да съобразиш диаметъра ѝ с тенджерата, в която ще вариш, както и тя да не е с незалепващо покритие, защото би се надраскало. Удобна джаджа си е Peace В Лидл, обаче, нямам спомени дали са пускали подобна Rolling Eyes
Peace
Скрит текст:
Случайно попаднах на тази реклама във ФБ. Давам я за ориентир за цените им.
http://exo.bg/nai-vernite-pomoshtnici-vav-vashata-kunya/metalna- … a-gotvene-na-para

Последна редакция: ср, 13 апр 2016, 11:46 от mimeime

# 549
Винаги е въпрос на вкус  Hug

Отдавна се каня да похваля телешките пържолки дето бяха на промоция преди няколко седмици.  Уникални са. Дори и мъжа ми яде дето уж не ядял телешко.  Че и повече от мен яде  hahaha Само че за двама две тарелки купих  Whistling
Телешки стек ли имаш предвид, и, ако не е тайна, как го приготвяш, за да не е жилав Embarassed

# 550
Стек сигурно да е. Не помня как се води като име, но цената му е около 20лв/кг ако това е ориентир.

Овкусявам парчетата (мисля бяха по 4бр в тарелка) със сол и черен пипер.  Оставям ги да поемат, но ако няма време направо ги действам. Слагам в широк тиган стабилно парче масло и като се разтопи добавям клонка розмарин, овалвам пържолките в брашно и запържвам от двете страни колкото да придобият съвсем лек загар. Добавям малко червено вино и захлюпвам капака на тигана и оставям на слаб огън да се задушат. Пържолките са тънички и стават бързо. Виното разрежда мазнината и от брашното и виното става гъсто сосче. Розмарина взех да го уважавам много. 

# 551
  • Варна
Момичета,в лидъл имало ли е някога бели яйца ? Издирвам си от сега къде може да намеря  Crossing Arms

# 552
  • Бургас
Целогодишно купувам бели яйца от Лидл - тези, дето са от свободни кокошки. Често по Великден свършват, обаче, и се продават кафяви яйца, така че тази година от рано ще се заредя Peace

# 553
Не си посочила за къде питаш. В Ловеч снощи имаше 3-4 бройки, но едва ли ще ти свършат работа. Peace
Да, наистина. За София питам - за магазините в южната и западната част на града предимно.
По принцип, ако има достатъчно, би трябвало навсякъде да има по няколко  Thinking

Последна редакция: ср, 13 апр 2016, 09:33 от Windekind

# 554
  • МАРС
По Великден пускат по цели кори бели в Кауфланд и от там вземам вече две години подред. Peace

Общи условия

Активация на акаунт