Лидл 82

• 115 303
  • 753
  •   1
Отговори
# 615
Някой да има отзиви за полага за крака?

# 616
Уреда за прозорци-също го препоръчвам. миналата година се сдобих с него. Положителните мнения са много повече от отрицателните.
Батерията при мен държи - миналата седмица го заредих, почистих прозорците на остъклената тераса и се изморих Mr. Green Прибрах го. Вчера го извадих, бръмнах да почистя огледалото в коридора-ами работеше си пИрфектно.Без да го зареждам отново Laughing

Да, трудно ми е за неотваряемите прозорци, от външна страна да ги чистя и стигам краищата, но като не съм ги направила навремето отваряеми всички...уреда не ми е виновен Grinning..

Абсолютно  Peace Мисля дори да си взема още един, че да не нося този от вилата (яд ме е че в немския лидл е с дълга дръжка, което би ме устроило перфектно за високите ни прозорци..но уви-тук не го предлагат Tired)

Мъжките панталони също се харесаха на ММ..трябваше да му взема 2бр Thinking

Някоя да си е купила (и ползвала вече  Mr. Green) епилатор?? Нямаше никакъв интерес към тях у наше село
Rolling Eyes

# 617
  • София
Към тези, които имат солна лампа:
Топят ли се лампите ви? По нашата понякога се стича тъничка, бавна струйка вода.
Да не би да има много влага в стаята? В инструкцията пише, че не бива да стои на влага... (Моята лампа също не е от Лидл, но ми се струва, че са едни и същи)

# 618
Миии няма много влага, в спалнята е. Не ми е проблем - днеска сложих една подложка, но ми стана странно, че се топи.

# 619
Моята не е от Лидъл и не се топи, но имам близки, на които лампата започна да се топи(също не от Лидъл), имаха влага в стаята, въпреки че не се усещаше някакъв тежък, влажен въздух, винаги беше свежо и проветрено и пак се топеше лампата от влага.

# 620
Уреда за прозорци-също го препоръчвам. миналата година се сдобих с него. Положителните мнения са много повече от отрицателните.
Батерията при мен държи - миналата седмица го заредих, почистих прозорците на остъклената тераса и се изморих Mr. Green Прибрах го. Вчера го извадих, бръмнах да почистя огледалото в коридора-ами работеше си пИрфектно.Без да го зареждам отново Laughing

Да, трудно ми е за неотваряемите прозорци, от външна страна да ги чистя и стигам краищата, но като не съм ги направила навремето отваряеми всички...уреда не ми е виновен Grinning..

Абсолютно  Peace Мисля дори да си взема още един, че да не нося този от вилата (яд ме е че в немския лидл е с дълга дръжка, което би ме устроило перфектно за високите ни прозорци..но уви-тук не го предлагат Tired)

Мъжките панталони също се харесаха на ММ..трябваше да му взема 2бр Thinking

Някоя да си е купила (и ползвала вече  Mr. Green) епилатор?? Нямаше никакъв интерес към тях у наше село
Rolling Eyes
В немския Лидъл сега ли е? Може ли линк че не го намирам  bouquet

# 621
  • София
Миии няма много влага, в спалнята е. Не ми е проблем - днеска сложих една подложка, но ми стана странно, че се топи.
Пробвай да я преместиш в друга стая, да видиш там дали ще се топи. (то може влажността да е еднаква де)  Peace

# 622
# 623
  • София
Върнах панталона на ММ- много хубав ,но не можа да закопчае копчето , а нямаше друг тъмно син панталон. Много ме е яд. Twisted Evil
Да похваля розовите домати-ммммм,вкусотия!  Crazy

# 624
Знаете ли дали ролерите са пускани друг път. Моля за отзив ако са пускани и някой има мнение. Аз не се ориентирах и двата модела ли се регулират за 5 размера?

# 625
  • Пловдив
Пускани са и друг път ролерите и за цената си са си супер Simple Smile
Регулируеми са и двата модела Peace

# 626
Пускани са и друг път ролерите и за цената си са си супер Simple Smile
Регулируеми са и двата модела Peace

Много благодаря!  bouquet

# 627
  • Варна
Някой с актуални новини от разпродажбата, има ли интересни стоки?

# 628
От разпродажбата си купих нож за рязане на хляб, чорапогащници за малкия, моментни лепила, бъркалка, филтри за ширма  (по 1лв), безжичен звънец и точило за ножове (по 3лв). Имаше и други малки нещица, но общо взето нищо интересно според мен.

# 629
Ами явно все още са на разпродажбата, защото никой не пише. Няма време  Laughing
И на мен ми е любопитно.

Общи условия

Активация на акаунт