Лидл 82

• 115 251
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
Алина, влязла си в 9 и сега в 14 часа се прибираш... Бая си се помотала там Grinning
Тони, помниш ли каква цена бяха пейките?

Нищо подобно. Вместо сега, трябваше да напиша преди малко, но това са подробности. Тръгнах в 9 от нас, ходих до ЛИдл, пазарувах, разгледах и в Джъмбо и в 11.30 паркирах пред нас. Живея в сравнително отдалечен квартал на съответния Лидл.

# 646
Разпродажбата според мен е пълна пародия,поне на ул.Мир във Варна.Нищо интересно.
Обувки,вата за ширм,загледах безжичния звънец,но не посмях защото пишеш,че е за открито,супер плоски правоьгълни тавички.Взех едни бисквити от 500гр. за 2лв.и точило за ножове.Очаквах нещо по-мащабно.

Аз купих звънеца, ММ вече го монтира, в апартамент сме и си работи перфектно поне за сега. Много са хубави мелодииките, даже се шегувахме да купим още един като за музикална играчка на бебо  Grinning
Иначе си права- да, нищо чак толкова интересно нямаше.  Peace

# 647
Разпродажбата според мен е пълна пародия,поне на ул.Мир във Варна.Нищо интересно.
Обувки,вата за ширм,загледах безжичния звънец,но не посмях защото пишеш,че е за открито,супер плоски правоьгълни тавички.Взех едни бисквити от 500гр. за 2лв.и точило за ножове.Очаквах нещо по-мащабно.

Аз купих звънеца, ММ вече го монтира, в апартамент сме и си работи перфектно поне за сега. Много са хубави мелодииките, даже се шегувахме да купим още един като за музикална играчка на бебо  Grinning
Кой е този звънец?

# 648
  • Русе
Аз сутринта отидох само за карначета, а се сдобих и с лятна пижама за дъщеря ми, намалена на 30%, с Хелоу Кити. Дори не съм разбрала кога са ги продавали Laughing newsm78

# 649
  • Mostly in my mind
как разбирате къде и кога има разпродажба  Rolling Eyes
на страницата им във фейса ги обявяват https://www.facebook.com/lidlbulgaria/posts/671890219617156

# 650
  • София
Отбих се през шатрата на Ботевградско,но нещо тази година няма нищо интересно.Кошовете с дрехи бяха по зле и от втора употреба,така раздърпано и омешано всичко,по земята се въргаляха част от тях.Взех брашно за хлебопекарна по 1 лв.,една от тези детските лампи,които прожектират картинки и има мелодии,тя е 15 лв.,дамска блуза в бяло и черно рае - 5 лв.,четка за тоалетна 3 лв.,детска дъска за тоалетна също 3 лв. и още няколко дреболии.

# 651
загледах безжичния звънец,но не посмях защото пишеш,че е за открито,

Кой е този звънец?

# 652
Благодаря, сега ще тормозя брат ми да поръчва с дълга дръжка  Joy

# 653
До колко е промоцията ?

# 654
Тези мъжките панталони, които са в различни цветове - червен, син, бежов и т.н., изобщо не ги одобрих на живо. Мислех да взема на мъжа ми, но качеството им ме отказа. Даже на едните им липсваше копче, мислех да ходя да се оплача, ама в крайна сметка не съм дала пари за тях, за да вдигам врява.

# 655
  • In the shadows of my mind
Видях за другата седмица, че има къси гащи - миналата година купих за мен и мм и съжалих, че не взех по още един брой, но сега ще го направя - много удобни и хубави, препоръчвам  Peace
А половината офис ще ходим в понеделник за малките табуретки - ползваме ги под бюрата да си качваме краката  Laughing Mr. Green

# 656
  • София
А къде е дългата дръжка  newsm78

# 657
Никой ли не си взе епилатора😊

# 658
Здравейте, момичета! Имате ли впечатления за електрическата пила за маникюр и педикюр, приставките вършат ли работа? Не видях да пише колко оборота е???

# 659
  • Sofia, Bulgaria
Привечер отидохме с ММ до Ботевградско да видиме за какво иде реч- е няма такава блъсканица. Всичко беше разхвърляно, разопаковано- пълен бардак, по зле от битака. Основно имаше дрехи, ама повечето не ставаха, най-гадните модели. Имаше доста от спортните неща- разни топки, някакви приспособления кръгли на картинката нещо с краката се прави Joy нали не спортувам и не ги разбирам. Доста скринове, шкафове за над перални по 50лв (хвана ме яд, защото ние купихме бял скрин за 120лв и шкафа за 70лв, когато ги бяха пуснали). Дребната намаза, със зор и изрових две блузи с дълъг ръкав за 3лв, 2 суитшера (дали така се пише newsm78) леко ватирани, чудесни за връхна дреха за лятна вечер, нали сме в планина и е по-хладно, всеки по 5лв, памучна пижама за 3лв с дълъг ръкав, и аз едни тънки дънки сиви намазах за 7лв (не че са ми нужни, но за тази цена нямаше как да ги изпусна,макар че като ги обух не ги одобрих много как ми седят в талията и корема, ама дънките нямат вина да уточня).  И всички тези неща със зор изрових. Надявах се на някакви кухненски придобивки, но нямаше нищо Sad. Очаквах да се контролира до някаква степен пазаруването и да бъде по цивилизовано и подредено, но не бе за жалост. А и да предопредя в блъсканицата, братята роми дебнат жестоко да оберът по-невнимателните клиенти.

Общи условия

Активация на акаунт