Искам да кажа ... (75)

• 75 005
  • 771
  •   1
Отговори
# 135
Браво на вас и на тях😊
Освен да се пробваме за зелена карта и каквото сабя покаже.

# 136
  • Tам през Атлантическия океан
Е , ние така със ЗК  Wink

# 137
Морнинг, признавам, чак сега видях, че е сменено времето.(
Днес ще съм с 1 час назад навсякъде.
А ме чака дълъг и уморителен ден и утре полет в 6 сутринта..(((((

# 138
  • Ямбол
Добро утро.
Вчера купихме велосипед на малката. Брат ѝ има и го ползвам от време на време, но вчера мъжът ми стегна и едно друго колело за мен и сега си имаме общо три. Малко мрънка, че в гаража няма място къде да си вкара колата, ама ще му мине.
В очакване съм на хубаво време и тръгваме да караме.

# 139
Добро утро.
Вчера купихме велосипед на малката. Брат ѝ има и го ползвам от време на време, но вчера мъжът ми стегна и едно друго колело за мен и сега си имаме общо три. Малко мрънка, че в гаража няма място къде да си вкара колата, ама ще му мине.
В очакване съм на хубаво време и тръгваме да караме.

Лиле, продават се едни метални скоби, които се завинтват на стената на гаража и върху тях се слага колелото. Така и за колата ще има място.

# 140
  • Ямбол
Софи, мерси за идеята. Ще проверя. Но то сега в гаража има доста други неща, които пречат и колата пак е отвън. Като разчистим след месец два нещото, което няма къде другаде да стои, ще помислим и за велосипедите.

# 141
Точно това щях да кажа и аз. Ние нямаме гараж и колелата се налага да стоят в апартамента, та по тази причина едното колело виси на стената, Скобите купихме от Практикер, но наскоро имаше ето такова приспособление в Лидл.

# 142
Здравейте,
току що се прибрах от семинар, толкова съм развълнувана и пълна с очакване за следващата ни среща.
Днес имаше и личен опит, включих се и преживях отново стари емоции, разплаках се.

# 143
Какъв  е този семинар, Екатерина, стана ми интересно.

Ние вече също сме в къщи, много път. Вчера се разхождахме в Шумен и се оглеждах по кафетата за Антигона, нЕма я:) Направихме един тегел по главната и толкоз, забележителносите сме ги разгледали при предни посещения, но на центъра не бях ходила, чисто беше, от малкото което видях, хубав е градът.

# 144
В Шумен не съм стъпвала от 5г. А преди всяко лято бях там за по 1-2месеца.

Денят ми е отвратителен с това сменено време, изобщо не мога да се пренастроя. Утре съм на работа, цялата седмица ще ми е пак кофти...
Чакам и проверка и всеки ден ми е напрегнат.

И аз ще съм на едно обучение петък-неделя. После в понеделник, единственият ми свободен ден ще ходя до София.

# 145

Обучителен семинар по Позитивна психотерапия, подходих с недоверие, признавам, но лектора е много добър и не усещам как минава времето.Правя разлика защото и на Арт терапия ходя.Днес включихме и личен опит, трябваше да споделим симптом, да направим връзка кога сме го получили, какво е било преди това, как сме реагирали и т.н. и терапевта просто те води.Реагира се емоционално, рукват сълзи, без дори да подозираш, че може да се случи.

# 146

Обучителен семинар по Позитивна психотерапия, подходих с недоверие, признавам, но лектора е много добър и не усещам как минава времето.Правя разлика защото и на Арт терапия ходя.Днес включихме и личен опит, трябваше да споделим симптом, да направим връзка кога сме го получили, какво е било преди това, как сме реагирали и т.н. и терапевта просто те води.Реагира се емоционално, рукват сълзи, без дори да подозираш, че може да се случи.

Аз и без семинар от вчера съм силно емоционална. И ми рукват сълзи без предупреждение.  Laughing

# 147
  • някъде ... тук ...
Вчера на Кьошковете, до бирената е имало празник с бира и кебапчета без пари - 50 години производство на Шуменско в бомбичките (малките дтъклени бутилки) от едно време. Майка ми каза, че празникът е бил много хубав.

Гледахме Зоотрополис - хареса ни. Определено не е много детски филм.

# 148

Аз и без семинар от вчера съм силно емоционална. И ми рукват сълзи без предупреждение.  Laughing

Ми супер  Laughing

# 149
Софи, това ми прилича на нещо познато.   baby_neutral Party

Екатерина, интересно звучи. Разкажи повече.

Аз съм си пуснала някаква поп лакърдия с Гери-Никол и се подрусвам с парцала в такт.. Joy

Общи условия

Активация на акаунт