Искам да кажа ... (75)

• 75 006
  • 771
  •   1
Отговори
# 150
Софи, това ми прилича на нещо познато.   baby_neutral Party

Екатерина, интересно звучи. Разкажи повече.

Аз съм си пуснала някаква поп лакърдия с Гери-Никол и се подрусвам с парцала в такт.. Joy
На мен не ми се случва често, затова съм впечатлена.

# 151
Софи, май не схвана какво намекнах:)

Да , със сигурност не се случва често-един, два пъти през живота на една жена  Hug
Enjoy!

# 152
  • Sofia
Коя е бременната  Whistling? Да си признава,тутакси  bowuu

# 153
Коя е бременната  Whistling? Да си признава,тутакси  bowuu
Не съм аз  Party
Просто свързах емоционалността с това състояние.

Миналата година на 1ви април се пошегувах с приятелите си във ФБ (публикувах една тениска с надпис, кой ще става голяма сестра). Съжалих стократно.

Толкова искрени, топли и сърдечни поздравления получих, че ми беше съвестно да им призная, че е първо-априлска шега.

# 154
Е, и аз не съм Wink

# 155
  • Ямбол
Аз се разглобих днес.
Два пъти излизах да карам колело, като невидяла, ама втория път беше заради дъщеря ми, че ѝ обещах. После и вкъщи се вихрих малко повече.
Не ми пука вече за работата утре и за смяната на времето, задаващата се ваканция ме крепи.
И аз ще съм на обучение, но то е свързано с работата ми.

# 156
  • Sofia
Колело не съм карала от лятото, на село  Rolling Eyes. По едно време се бях меракландисала да купувам за тук, ама си е зор-багажник си трябва за 2 велосипеда, пък докато ги натоваря, че оттам да се довозим до парка  ooooh! Бързо ми мина  hahaha.

# 157
Софи, май не схвана какво намекнах:)

Да , със сигурност не се случва често-един, два пъти през живота на една жена  Hug
Enjoy!

Не разбрах, защото изобщо не ми е минало през ума.  ooooh! Сакън!  Mr. Green Няма връзка с хормони.

# 158
Софи, ОК.  Flutter
 Аз съм си емоционална и си поплаквам на филми и на новини и затова не ги и гледам. За мен си е нормално.

Лиляна, колелото е страхотна гимнастика. Браво!

ММ ми купи и на мен едно колело миналото лято да ходя на работа с него, Нито веднъж не съм го карала още. Трябва да си купя каска първо и тогава.   Party

# 159
  • София
Добро утро!
Гена, escape rooms  има в административната сграда на Ал. Малинов до Дон Домат в Младост. Преди десетина 10 голямото момче беше там на рожден ден, страхотно си бяха изкарали.
Ние вчера гледахме Зоотрополис, много ми хареса филма, обаче май-май не е баш детски, или по-скоро децата не разбират голяма част от нещата в него. Но на тях също много им хареса и се забавляваха. Голямото момче пък ПАК беше на рожден ден (казах ли аман от тия рождени дни ooooh!) и там гледали Кунг фу панда 3. Много бил як, според него.
Продължавам да имам огромен проблем с намирането на панталони за него. Даже проблемът се задълбочава. От коленето надолу панталоните за ръст 146 му седят перфектно, от коленете нанагоре в тях може да приюти още двама приятели. На талията и на дупето що годе добре му стоят такива за 128, дори и някой за 122  Crazy Вече сериозно обмислям да купя плат и да му шия по поръчка.

# 160
Браво Лиляно, добре е , че си се  раздвижила малко. Да покажеш резултати скоро, като снимката от темата ти вече си те представих. Simple Smile
Аз днес не се наспах,  детето също, логично.  Rolling Eyes
Дори смятам от утре да взема полагащите ми се по закон три дена оцъствия на детето по семейни причини, за да не си шокираме организмите  с тази безумна смяна на време.
А после идва ваканцията, така че няма да е проблем вече.

# 161
  • Ямбол
"оцъствия"? Rolling Eyes
В петък ден на майстора ли ще го пишете или тогава бележка от лекар ще вземеш?

# 162
А как се пише, никога не съм успяла да я напиша правилно тази дума. Да науча поне нещо от теб.
Пеък ще видим, госпожата е много сговорчива и разбрана жена и определено има симпатии към нас, устна уговорка може би. Ще го пишем дъждовен, както казва ММ.

# 163
Пише се увцъствия. Peace

# 164
А да бе, чак толкова руса не съм Laughing

Общи условия

Активация на акаунт