Искам да кажа ... (75)

• 74 951
  • 771
  •   1
Отговори
# 270
  • Бургас
Лято, качила ли си снимки на станичката си да ги видим?
Снимаш ли в Пловдив?

# 271
Lina, да, да Peace.

# 272
  • Оптимист по принуда
Лято, може ли линк към страницата ти на ЛС, моля  Hug

# 273
  • София
Лято, и аз моля за линк Blush

# 274
  • Варна
В неделя съм канена на плаж(с любима съфорумка). Да де, ама аз от няколко години не съм ходила и последния бански ми се оказа малък.  Embarassed И откъм дупе, и откъм цици.  Купувах го, когато детето беше малко и просто трябваше да я водя на плаж.
Освен да е нещо като пикник работата.  Confused

# 275
Embarassed И откъм дупе, и откъм цици.    Confused
  E, та покажи да преценим, де.

# 276
  • Варна
Какво да показвам-преди нямах цици и дупе, сега имам.  Whistling Към 40-така съм, все пак.
За циците-ок-и аз да се замогна, ама що вървят в комплект с дупето?

Бански за един ден не ми се купува.

# 277
Хохохо. Шегувам се.

# 278
  • Sofia
В неделя съм канена на плаж...
Rolling Eyes май няма да е по Варна плажът,нали? Щото, ако е да си взема и аз банския  Whistling

Дълъг ден се оказа днешният, а утрешният-още по- .

# 279
  • Варна
В неделя съм канена на плаж...
Rolling Eyes май няма да е по Варна плажът,нали? Щото, ако е да си взема и аз банския  Whistling

В Малта. Ама ми е странно все още-днес бях със зимно яке. Но дават температурите да откачат.  Crazy А там-не знам.

# 280
Голяма жега при нас вчера, днес го дават същото.
Снощи преди да си легна ме заболя гърло, взех един бонбон за смучене...тази сутрин се събуждам, сливиците ми подути, не се пипат и боли яко.
Отивам сега на работа, ще изкарам до обяд и ще помоля да ме пуснат да се завлека на лекар.

# 281
  • София
Гаден вирус с болящо гърло върлува в момента. Мина през дребосъчко, вечи си стяга багажа да си тръгва и от девойката и се вихри с пълна сила при мен и при мъжа ми. Само голямото момче държи фронта, пу-пу. Като се изключи болящото гърло и високата температура вечер минава леко - за 4-5 дни и все едно не го е имало

# 282
Болните да оздравяват бързо пожелавам Hug И преди да си ходите при лекарите им звъннете, че на мен ми се наложи и се оказа, че и моята стачкува. Shocked Точно днес им е най-голямата стачка с лекари от всички градове и не се знае дали и другата седмица няма да продължат. Whistling

# 283
Привет!
Аз цяла нощ повръщах, но явно ме раздразни някаква храна, а не е вирус. Сутринта като станах и се изкъпах, реших, че вече съм добре и мога да дойда на работа, но ми е много отпаднало. Ще си почина довечера и се надявам да свърши кофти усещането.
Осмичка, много неприятно това с личните лекари.

# 284
Аз не разбрах за какво точно стачкуват лекарите, но нещо ненормално вече ми се струва, ако от планираните промени им се увеличи административната работа. Покрай боледуването ми си повисях по кабинетите. Направи ми впечатление, че те и сега са станали големи писарушки. Влизам в кабинета, лекарката взема направлението и започва да въвежда, оттам, става преглежда ме, сяда отново пише ли пише на компа, има сестра, която седи срещу нея и не прави нищо, това първия път, втория път същото - седи и гледа в една точка, третия път се беше заела да реже лигнин на парчета някакви.
При личния лекар е същото с разликата, че той няма сестра или когато има някоя около него и тя също не прави нищо. Реално погледнато прегледа е под 5 минути, писането им е понякога над 15 минути. Системата ли им е бавна, компютрите ли, но всичко става много много бавно. Та нека стачкуват, ако това поне малко подобри условията в които се намират.

Общи условия

Активация на акаунт