Искам да кажа ... (75)

• 74 930
  • 771
  •   1
Отговори
# 255
Блаккат, наистина елдата е с малко странен вкус, но на мен ми хареса.Ще направя скоро, сега ми е малко натоварено, понеже съм 2 смяна, но след няколко дни излизам във ваканция и ще я измайсторя.

Тонка
скоро сподели за остров Корфу, аз също съм я харесала тази дестинация или Дубровник.Става въпрос за есенна екскурзия, та се чудим още.Ще го мислим, има време, де.

Сандо, честита ти рожденничка, много да я обичаш и возиш  Wink

Чао, момичета, отивам да работя bouquet

# 256
  • Телиш/Плевен
Все си мисля, че съм се нагледала на какво ли не, ама все се намира какво да ме изненада. Shocked Понякога дори не знам как да коментирам постъпките на хората...

Сандоканчев, да ти е жива и здрава жената! newsm59

# 257
  • София
Следващия път ще си нося ножче да обеля картофите като ги купувам. Така де, те тия обелки само ги плащам  Crossing Arms Даже и ножче няма да си нося, ще ползвам някое от съответния отдел, сигурно продават ножчета.

# 258
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Следващия път ще си нося ножче да обеля картофите като ги купувам. Така де, те тия обелки само ги плащам  Crossing Arms Даже и ножче няма да си нося, ще ползвам някое от съответния отдел, сигурно продават ножчета.

Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Хитро.
Можеш и тенджера да си вземеш от съответния отдел и котлон също. И като  го включиш в контролния контакт и манджичката ще ти се сготви, докато пообиколиш тук-там. После си взимаш от съответния щанд кутия или буркан, да  ти е удобно пренасянето до вкъщи.
А бе дали продават подходящи термоси newsm78  Да може да се запази топла храната.

# 259
  • София
Леле-мале, а аз си мислех, че върхът на простотията е пипането на пресните хлебчета и закуски с гола ръка, без ръкавица. А то какво още имало? Явно съм млада и има още да поживея, за да видя и други неща Laughing

# 260
Тук пък зелето и марулите си ги белят служителите в магазина, но не са на килограм, а на бройка. Аз много се дразнех за марулята, защото морската свиня изяждаше тонове и всеки лист беше ценен  Grinning.

# 261
  • В Космоса
Леле-мале, а аз си мислех, че върхът на простотията е пипането на пресните хлебчета и закуски с гола ръка, без ръкавица.

И аз освен това, не съм попадала на други нередности при пазаруване.

# 262
Тук съм чела и за жена, която... опитвала маслото и друга, която отваряла колите, за да гледа под капачката има ли късмет.
Ужас, да си купиш масло с отпечатък на зъби на него.
Искам да кажа, че вчера предадох кадрите от кръщението, което снимах. Хората много ги харесаха, а аз 2 нощи не спах от притеснение как ще бъдат приети. Липсва ми самочувствие Sad.
Времето е прекрасно, направих си салата, дояждам я сега и отивам да разкарвам малкото същество с количката. Стискайте палци Simple Smile.

# 263
Мерси за поздравленията. Днес пак ще се наказваме, че прибрахме кръщелника от родилния. Взел съм му златна гривничка с червени връзки.

# 264
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Лято, ще добиеш самочувствие. След още няколко успешни сесии ще станеш по-самоуверена.

# 265
  • Ямбол
Сандо, да ти е здрава половинката. А малкият кръщелник да расте здрав и хубав мъж.
Аз забравих да ти се похваля, свекърва ми ни подари пералня, Аристонче за 8 кила с инверторторен мотор(така ли се пише). Старата още работи, но тя заминава за друго място, където ще прекарваме част от почивките си.

Утре ме чака тежък ден и се подготвям психически да го издържа.

# 266
Понеже мъжът ми закъсня от работа се прибрах и за половин час овършах - пуснах пералня, разтребих, напръсках банята с препарат, мих и пуснах миялна и сега го чакам да се прибере за да се разходим и да хапнем сладолед. После ще си дочистя и ще чакам до 12 вечерта, за да му дам подаръка няма да издържа.
Ох, забравих, че и торта бях обещала...  Crazy Значи трябва и да напазарувам, и да я сглобя довечера. Обаче пак изпуснах края на темата, а кога ще наваксам не се знае, знае ли се.

# 267
  • Варна
Лято, щом са ти одобрили снимките, дай малко по-ведро.  Hug
Нас няма да има вкъщи около седмица и майка ми ще идва да живее у нас и да гледа котките. По този повод чистя из къщи по-подробно, защото мама много мрази да не е изблизано всичко и ще гледа под лупа  Crossing Arms Ако нещо не ѝ хареса, ще се юрне да чисти-иначе няма да може да заспи.

Преди малко се сетих, че щяхме да купуваме куфар!  Shocked

# 268
Лято, браво. Все повече ангажименти да имаш  Hug

Мър, рожденик ли си имаш. Да е жив и здрав.

... и да хапнем сладолед.

Боже, сега като те прочетох и се сетих, че в хладилника имам цяла кутия сладолед тирамису  Crazy
Купих я в неделя. Вече нямам търпение да се прибера  Mr. Green

Честита рожденичка на Сандо  bouquet

# 269
След 12, т.е. утре  Hug Изчезвам, че залезе слънцето  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт