Искам да кажа ... (75)

• 74 991
  • 771
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Искам да ви кажа, че "Gone girl" е много готин филм. Аз не го бях гледала, защото анотациите ми навяваха скуууука... а толкова съм грешала Blush

# 301
Аз искам да кажа, че преко сили изтърпяхме с мъжа ми и децата демонстрация на Рейнбоу у дома.Исках да направя услуга на приятелка и мислех, че всичко ще приключи бързо, но 3 часа у дома, офертиране и натиск за включване в програми или взимане на изплащане ми дойдоха в повече.Накрая и злобна стана демонстраторката, понеже с мъж ми не склонихме да вземем Рейнбоунчето.Повече дистрибутор няма да прекрачи прага на дома ми   Rolling Eyes

# 302
И аз за Прага чакам като Ели.

Я да ви попитам и вас: Аниматор за рожден ден дали можете да ми препоръчате, в градината ще го водя? За София иде реч.

Скрит текст:
0878697912 -
Олег

# 303
Много са досадни тия демонстрации в домашни условия.

# 304
  • До морето
Искам да ви кажа, че "Gone girl" е много готин филм. Аз не го бях гледала, защото анотациите ми навяваха скуууука... а толкова съм грешала Blush
Розамунд Пайк е потресаващо добра. Откакто гледах филма само като я видя някъде е ми се свива стомаха.

# 305
Розамунд Пайк е добра и много красива актриса. Не съм я гледала в този филм, все още. Рейтингът му е доста висок, явно си заслужава.

Надявам се и днес времето да е като вчера, прекрасно. Цял ден навън бях вчера, разходки, кафе с приятелка, хапнах и сладолед.

Присъединявайте се за по едно кафе. Coffee

# 306
Добро утро!
Моето кафе го изпих, след като се наспах, вече съм като нова, само дето скоро сигурно няма и да помисля да хапна картофки Simple Smile
И аз се надявам днес времето да е хубаво, защото съм обещала на детето да ходим на разходка като го взема от градина, че вчера бях като парцал и игра само на терасата.

# 307
  • София
Розамунд Пайк е потресаващо добра. Откакто гледах филма само като я видя някъде е ми се свива стомаха.

Хаха, и аз така, изобщо не мога да я възприема като нещо друго, освен маниакален психопат  Grinning

# 308
Може и да не гледам филма, разбрах, че героинята е психопат. Момичета, ползвайте скрит текст.

# 309
  • София
Цвети, няма страшно. Това се разбира още на 10-тата минута във филма

# 310
  • Бургас
Добро утро!
Днес кандидатствах за ясла за Мариана. Предполагам,че ще я приемат. Яслата са я обновили,откакто ходи сестра и. Някакси вече нямам търпение да я пращам,за да си играе,хем знам ,че е малка.
Вчера големи разходки правехме. Цял ден бяхме без ток и се наложи да слизам от седмият етаж пеша с количката два пъти,а се качих само веднъж Wink
Дано утре времето е хубаво,та да заведем децата на плажа,малко да си поиграят

# 311
  • София
Някой гледал ли е "Да се върне на подателя"? Пак е с Розамунд Пайк. Дали е хубав?

Ооо, и да ви питам нещо за Gone girl, че не разбрах. Слагам го в скрит текст, Цвети да не отваря  Wink
Скрит текст:
Как забременя тази ужасна жена накрая?

# 312
  • София
Мисля, че евтини полети до Лондон има постоянно. Поне винаги са ми попадали някакви цени от порядъка на 30-60 евро (от Пловдив или Бургас). За съжаление това не е дестинация, която да ме блазни. Някой ден може да я отхвърля, но засега имам други, които са ми с приоритет.  Grinning

За желаещите да посетят Прага - защо не отидете с кола? Тъкмо ще минете и през Будапеща. На мен двата града еднакво ми харесаха, но по различен начин.

Gone Girl съм го гледала. Не е филм, който да запомня. Хубавото е, че не ме и отегчи.

# 313
Тонка, какво да не пропуснем да видим в Будапеща? Предстои ни.

# 314
  • София
Лято, ние си бяхме взели двудневна карта за туристическите автобуси, което се оказа много добра идея. Те те разхождат навсякъде и можеш да слизаш и да се качваш на тях когато пожелаеш. Аз бях изключително впечатлена от Парламента, много внушителна сграда. Всичко около Дунав и мостовете е интересно. Рибарският бастион също, Халите, Площада на героите, Църквата Матиас... Всъщност автобусите, за които говоря, минават през всички тези места. По музеи не сме ходили, а и нямахме време. В Халите им е интересно, от там можеш да си накупиш сувенири, както и да ядеш мекица за 10 кинта.  Mr. Green (Кумата ми щеше да получи инфаркт, даже ме извика да се разправям с продавача, защото я бил излъгал с цената.)
А, да кажа, че като си вземеш карта за автобусите, ти се полага и разходка с корабче по Дунав, което за мен беше задължително. Ние сколасахме по тъмно да се качим, но беше изключително красиво, заради осветените сгради и забележителности.
И последно да кажа, че бях наела апартамент на пъпа на центъра, а не хотел, което беше бич за мъжа ми (заради паркирането на колата), но голям кеф за мен.
Прага вече е друга бира...  Grinning
Със сигурност искам отново да посетя и двете места.

Общи условия

Активация на акаунт