Искам да кажа ... (75)

• 74 995
  • 771
  •   1
Отговори
# 315
  • В Космоса
И ние с кола в Прага и Будапеща бяхме. В Будапеща само за една нощувка на връщане, но все пак видяхме доста неща.

Лято, ето тук съм изброила накратко какво сме посетили.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=742475.msg29260765#msg29260765

# 316
  • Пловдив
Изпълнена съм с очакване и надежди, тъй да знаете.

# 317
Добър вечер  Grinning
Аз съм във ваканция и съм изпълнена като Янтра с очакване на хубави пролетни дни.
За вечеря направих кореновата супа на Куркума, нарязах празец и сега чакам да изстине Heart Eyes Мммм...

# 318
Куркума защо се губи? Не го засичам напоследък.

# 319
  • Ямбол
И аз съм във ваканция, ако не смятам утре едно обучение цял ден.

На нас днес съвсем изненадващо ни се отвори едно пътуване през май на хубаво място и сме в лека еуфория, а аз малко се притеснявам как ще го съчетая с работата, че е за цяла седмица, но в никакъв случай не е за изпускане.

# 320
Не обичам да ставам рано.
Пожелавам на всички прекрасен ден !

# 321
Добро утро! Аз както винаги се заканвам, че ще си отспя в събота и се събуждам в 7  Laughing Пусках пералня, подредих прането в дрешника, седнах да си изпия кафето и чакам мъжът ми да се върне от фитнес, после цял ден навън, времето май ще е супер. Снощи си изкарахме много хубаво на патерица рождения ден, хапнахме и пийнахме, ядохме сладолед и се разходихме цялата компания доста из нощна София.

Янтра, стискам палци да стане каквото искаш  Peace

# 322
Мър, не писа доволен ли остана мъжът ти от подаръка? Simple Smile  Ти се вълнуваше повече от него май.

Аз станах преди половин час и тъкмо си направих кафе. Уикенда няма да си мръдна пръста да чистя, оставям го за понеделник. Не че има кой знае какво за правене. Но предпочитам да се разхождам, релаксирам или просто да си чета или гледам филми.

# 323
Мър, не писа доволен ли остана мъжът ти от подаръка? Simple Smile  Ти се вълнуваше повече от него май.
Аз винаги се вълнувам повече  Mr. Green Като малко дете му се радва  Crazy А ако го слушаш него винаги ще му подариш грешното нещо - той не харесвал такива неща, за какво са му, телефон си има. После "това е най-якият подарък на света!!!". Или - "Много искам часовник", после "Бе нещо не ми се носи часовник"  ooooh! И аз си знам - подарявам му, каквото аз бих искала да получа и готово. И да не го хареса, то ще стане мое  Money

Ффф, иначе и аз няма да чистя, прахосмукачката ми е заредена с вода трети ден  ooooh! И ще си поседи така още два, стечение на обстоятелствата, но последните дни само преспиваме вкъщи, то кога, а на това време да седна да чистя, няма да стане, събирам си сакчето и право на двора на слънце с книжка и разходки. Ай ше му се не знае.

# 324
  • Варна
Куркума защо се губи? Не го засичам напоследък.
И аз това питах преди време, че съм емнала
градината и ще ми е от полза.
Денят ще премине в чисти, пере, готви, деца овиква.
Поне до след обяда  Whistling

# 325
Някой помни ли на светло или на тъмно се слагаше буркана с покълващото бобче? Малкият е предучилищна и за ваканцията трябва да направят традиционния експеримент за тази възраст с бобчето, правила съм го и с големия син навремето, но не си спомням в шкаф на топло ли трябваше да седи или на прозореца на слъце.

# 326
Мисля, че беше на светло, ама не съм сигурна.

# 327
На светло, Яни, да го грейва слънчице. И ние правехме миналата година.

# 328
  • В Космоса
Ходих на бааар! Party Хубаво е да разпусне човек, да са живи и здрави бабите! Една вечер - една вечер. Кой ти я дава!

# 329
Моята малката е с бронхит. На клацид сме, но температурата не пада. Снощи жената и даде 15 мл панадол. Температурата падна, но се обрина по ръцете и бузките. Сега пак е с Т, но не смеем да дадем пак панадол. Да не предозираме в комбинация с антибиотика нещо. Как сваляте Т.

Общи условия

Активация на акаунт