Искам да кажа ... (75)

• 74 930
  • 771
  •   1
Отговори
# 555
Сандо, твоята е по- мъничка, лесен си:) Моята ни риба, ни рак, затова ходи и на детските и на тези за възрастни:) Зоотрополис на каката хареса повече от на малката:)

Жаки, моята е с твоята, но обожава Матилда - мюзикъла, че и филма. Гледала ли го е Мими?

# 556
Софи, да гледала е и го харесва. Много е особен периода, на 15 е, по- висока от мен, с тяло на жена, а още дете и сменя от една вълна на друга:) Прави се, че е голяма и само заради Жаки гледа детско:) Говори ту за червила, ту за уейв бордове, хубава възраст, богата на емоции:) Само стабилни нерви трябват и волско търпение Crazy

Легнах около 12 и в 4 се събудих, няма заспиване, сутрина ще съм, като пребита и без това ме мъчи пролетна умора и много ми се доспива след обяд.

# 557
Лесни сте вие с козунаците. Аз няма от къде да си купя и за пореден път ще правя. Моето е инат направо, защото до сега не съм успяла да докарам ни един като хората. Козунаците ми и коледните питки трябва да се регистрират като смъртоносно оръжие  Cry. Или в най-добрия случай като изключително здрави тухли  Mr. Green.

Сега съм си харесала една рецепта на Зиче, за козунак с едно втасване и ще се пробвам пак. Не е лесно да си тъп и упорит.

# 558
Вие ми напомнихте за машинката, а нали сме при нашите ей сега ще я извадя да видя козунак как прави  Laughing

# 559
Добро утро, Лято, рекламират по Топ Шоп , едно уредче за палачинки, като котлонче с дръжка, правиш смес, топиш котлончето и те се пекат на него, на моето обаче не се получи. Ще чакам Марипоса да ми отговори.

# 560
  • дядовата ръкавичка
Не са трудни козунаците, но си е занимавка, най-вече с чакането, докато втасат. Даун, мекичко трябва да е тестото, за да не са като тухла. Моите първи козунаци бяха такива - смъртоносно оръжие. Бременна в осмия месец, ама голям мерак, млада булка, да се доказвам. Отчаях се от този първи опит и 10-на години си дадох почивка, свекървата беше майстор.

Колата тотално ме предаде тази сутрин  Sad, добре че успях да се прибера вкъщи. Писна ми вече, тъкмо нещо се понареди, друго се прецака  Crossing Arms

# 561
Добро утро!

Дояде ми се козунак след тази дискусия. Simple Smile  Но пак не се наемам да меся. За Цветница искам да направя някоя хубава и сравнително лесна торта. Десерт, който не съм правила преди. Гледам разни рецепти, но са голяма занимавка повечето.

# 562
Добро утро! И на мен ми се прияде козунак сега.
Алина се сдоби и тя със страшно разтройство и висока температура. Ужас ви казвам. Снощи не е вдигала, а сега е с 37.2.

# 563
Дояде ми се домашен козунак, ама май повече ме мързи  Mr. Green
Свърши ваканцията.  Малката всеки ден беше на тренировки. За следващите 2 състезания освен в ансамбъл ще има и индивидуално съчетание, и се натоварва много. Не толкова от самите тренировки, колкото от викането по нея.
И е много нещастна, че на последните 2 математически състезания е на 1 задача от медал.
Вчера си ходихме за няколко часа на село, половината лалета са цъфнали, сърце не ми даде да ги обера.
Скрит текст:

# 564
  • Sofia
Силви,много ти  е прекрасна девойката  Hug
Ванини,  бързо оздравяване на децата  Praynig.Съчувствам ти. И аз препоръчвам Ре-Комфорт  Peace.
И у нас беше дълга и тревожна нощ.
Скрит текст:
Младежът не беше вдигал до сега толкова висока Т като снощната, 39.8  Shocked.Краката ми се подкосиха.Слагах оцетени чорапки,като працал отпуснат беше.Сега спи и като се събуди ще го товаря и го водя на преглед.Личната не си вдига телефона,ама разбираемо-неделя е.А аз не помня с кой денонощен медицински център има сключен договор за спешни случаи.Та,избрах един и ще ходим да му чуят гърдите,чееееееее.... Tired
Матилда съм я чела,не знаех,че има и филм  newsm78.Племенницата ми я препоръча.Днес е рожденичка  Hug.Става на 16.Растат децата,да са ни живи и здрави  Heart Eyes

# 565
  • Mediterraneo
Добър ви ден.
Козунаци правя почти всяка година. Преди месец направих по някаква случайна рецепта, не ми се получиха. Като поизсъхнаха, ги залях с крем и ги изядоха за 1 час! Утре ще си купувам нови форми и тази седмица ще пробвам 1-2 рецепти.
Изчистих, сготвих една супа за децата и сварих 2 кг миди за нас. След малко се подкарвам със студено бяло вино и миди на припек на терасата.

# 566
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Добро утро, Лято, рекламират по Топ Шоп , едно уредче за палачинки, като котлонче с дръжка, правиш смес, топиш котлончето и те се пекат на него, на моето обаче не се получи. Ще чакам Марипоса да ми отговори.

Такава дунджурия имам и аз. Мъжът ми я донесе вкъщи преди 15 години, пробвах я, не останахме доволни от резултата - получава се една тъничка като оризова хартия палачинка - и на вид, но и на вкус. Изпечена само от едната страна. Освен това трябва да имаш някаква идеално плоска чиния за тестото, защото, ако има лека извивка, не става. Опитах да сложа сместа в тава, (заради равното дъно), но там пък бордът на тавата пречи на дръжката на уреда, т.е. не можеш да използваш сместа до края, няма как да топнеш машинката. Прибрах я и оттогава я вадя само за да я предложа на някого и да се отърва, но никой не я ще. Joy

Ванини, дано по-бързо се оправят бебетата, че то голяма мъка - и за тях, и за теб. Hug

Силвия, и гимнастичката, и лалетата са прекрасни.
Много лошо това с навикването, много напряга децата, а напрежението е вредно и опасно нещо. Нашата балерина се отказа от школата на Маша Илиева точно заради такава една нервна и крещяща балетна педагожка. Децата хич не обичат да им крещят. (То кой ли обича всъщност.)

Гена, дано мине бързо болестта и при вас. Обикновено така драматично протичащите състояния бързо си отиват. Представям си как си се ошашкала да видиш 40 градуса на такова голямо момче...Но нали температурата всъщност помага по-бързо да се пребори вируса.

Пиши после, като се върнеш от доктора.

Последна редакция: нд, 10 апр 2016, 15:07 от svetal4o27

# 567
Сега висях, че е избило първото зъбче на Али. Черпя ви!
Гена и на вас бързо оздравяване!

# 568
# 569
Айде, и нашата дама с температура - 38.9. Дадох Панадол и сега се приспиват с баба ѝ. Аз сгъвам дрехи. За капак и малкото е един киселдак. За седмица му избиха 4 нови зъбчета и предполагам, че това е причината.
Ванини, честит ви зъб!

Общи условия

Активация на акаунт