Искам да кажа ... (75)

• 74 889
  • 771
  •   1
Отговори
# 60
Чувствителни и интуитивни.

# 61
За рибите? Та ние сме прекрасни!
Майтапа на страна, ама аз си падам малко темерут.

# 62
И аз така, Ванини.

# 63
Ванини, чувствителен темерут?

# 64
  • София
За рибите? Та ние сме прекрасни!
Майтапа на страна, ама аз си падам малко темерут.
И моето голямо момче си пада темерут.... баш чувствителен темерут всъщност, както казва Екатерина. Което ме докарвя до бяс просто.... ако знаех, че рибите са такъв добитък щях да положа специални усилия да родя не-риба...
Аз не вярвам в зодии, нали помните Flutter

# 65
  • До морето
Телците са лакоми и с широки пръсти, което обяснява запалените лампи и отворените врати. Тях такива дребни неща не ги впечатляват  Laughing
Рибите са чувствителни, чак лабилни на моменти. Чела съм, че хората от тази зодия са най-предразположени към зависимости, не знам дали е вярно.

# 66
Даун, каква ти изненада, тази ламандарка Жаклин всичко е издала:))) Още от сутрината му казала: Тате, голяма тайна имам,,само на теб ще я кажа, ама на майка Ти ( мен) няма да казваме, че ще се кара.
Имаш голяма торта и са дошли Еди кои си от морето и са се скрили и довечера ще те уплашат Joy
Той си е траел и се опита да изграе изненада, но актьорството не му е сила и се получи голям смях.
Накарая разказа за "тайната" на Жаки и всичко се изясни:) Важното е, че си прекарахме много весело с близки хора, които го обичат:)
За Овните- чудесни са:) Обичам буйния му характер с всичките му плюсове и минуси:) Да ми е жив и здрав:) Теле и Овен според зодиака са крайно неподходящи, но ние сме изключение:)) Само да не си ни съсед, като тръгнем да спорим:)
Продължаваме празника на уикенд, само двамата в една пустош, много в хубаво, вали, а вътре е топличко, идеално:) Телефони не работят, само 3 G на таблета лови незнайно как.

Най- много чета на плажа и на почивка, в къщи рядко ме оставят на спокойствие.

Joy Joy  Joy Сладурана Heart Eyes Жаклин, толкова фенове в темата има малката, че е редно да ни я покажеш, поне за малко Hug

# 67
И аз разбирам доста неща за един човек знаейки зодията му.

# 68
  • Ямбол
И аз разбирам доста неща за един човек знаейки зодията му.

Какво ще кажеш за мен - водолей съм.

# 69
Лиляна,  Blush Широко-скроен, отворен, високомерен, потаен за личния си живот, космополитен, с много приятели и не плащащ данък обществено мнение.  bowuu

# 70
Зодиите са пълни глупости.

# 71
Зодиите са пълни глупости.
  То, докато не пръднеш, не замирисва. Все има нещо верно, щом се пише.

# 72
Навсякъде чета аз, особено от както си имам електронна книга, само на светофарите не я вадя да чета, защото ще изнервя останалите участници в движението Wink
Благодаря за темата!

"Зоотрополис" хубав ли е? Някой може ли да даде мнение? В неделя планираме да заведем малките да го гледат докато голямото момче е на рожден ден.

Ами аз вече казах! На мен лично много ми хареса. Гледах го 3д. Препоръчвам (3д).

# 73
Ооо, моля ви , кажете, че е присъща черта на зодия телец да оставят вратите отворени и лампите запалени. Да се оправдая пред мъжът ми, че все мрънка по темите

Абсолютно винаги правя и двете! У нас свети, като летище, не обичам да ми е тъмно. Още едно Теле ако потвърди и вече можем да кажем, че е от зодията Joy

Вани, нали и тя участваше, правихме колаж със снимки, картичка и видео клип с пожелания, и Жаки отправи пожелание, да си здарв и да купуваш на дъщеря ти много бонбони и рокли:))) Та нямаше как да скрием, ясно беше, че ще изкаже:))
Обаче отрича моля ти се и лъже, кака е изказала вика, не съм аз:)

Крис, аз скоро я показвах с розова рокля:) Утре за теб специално пак:)
Много е сладка, не спира да бъбри и страшни смешки говори. Сега има голяма драма, влюбена е в един Наско, но той пък харесвал  Дарина с кестенявата коса. Жаки му предложила да се оженят, казала че и рокля си има и татко и ще купи торта, всичко уредено:)) Женихът обаче не ще. Прибира се тя у дома и казава : мамо, той просто не е влюбен в мен, иска да останем само приятели  Joy Ама с такъв тон и физиономия, че направо ни разби:) Хубавото на цялата драма е, че й казах, че Наско не харсва гримирани момичета и поне спря да се маже със сини сенки, обилно:)) Кипра е Жаки само рокли, грим и сватби и дай:)) Няма да е по четенето май:) Кака и на четири само пъзели редеше и оцветяваше, малката си е друга бира.
Да е жива и здрава, тя е изтърсака и не я стягаме, колкото по- големите, като ме погледне с тия очички и ми се усмихне, всичко ми разминава Simple Smile)

# 74
  • някъде ... тук ...
Жаки, твоето е диване  Crazy не е обида, кефя е на дребното  Simple Smile
Сега се прибирам - мога да ви кажа, че с Любо Киров имаше купон! Ама аз си го харесвам като изпълнител  Blush

Общи условия

Активация на акаунт