Искам да кажа ... (75)

• 74 896
  • 771
  •   1
Отговори
# 75
  • Tам през Атлантическия океан
В сатурнова овНешка дуПка съм  Mr. Green
нещо да ми кажете М ?!  Crossing Arms

# 76
Ванини, чувствителен темерут?
Точно, чувствителен темерут, ама темерут.
И аз искам да видя Жаки, дано не я изпусна.

А добро утро! Дали като сменим времето, децата ще стават по-късно? М?

# 77
Ванини, не ми се вярва. Моето всяка сутрин го будя зя яслата с рев в 7,10. Днес обаче си стана с усмивка в 6,15

Онна, Жаки, аз съм телец, но много мразя светнати лампи и отворени врати. Но може пък да съм изключение, което потвърждава правилото.
И двете деца ги преносих с толкова дни, че да се родят в следващата зодия. Ще видим малкото раче дали ще е домошарче и любвеобвилно. Засега по цял ден ни преследва с баща му и вика "гуууу(ш)"

# 78
Ще стават, я, с един час по-късно Mr. Green.
Добро утро!

# 79
Добро утро!

И аз риба - темерут.

Излюпих се рано, рано, ама сигурно защото си легнах в 9  Mr. Green Днес - яко мързел. Довечера сме на рожден ден. Малко не ми се ходи по заведения, ама няма как. Искам вече да е топло, да си извадя пролетните дрехи и обувки и да ми е цветно и весело. В дълбока дупка съм изпаднала напоследък и си чакам светлинката в тунела...

# 80
Добро утро!

И аз риба - темерут.

Излюпих се рано, рано, ама сигурно защото си легнах в 9  Mr. Green Днес - яко мързел. Довечера сме на рожден ден. Малко не ми се ходи по заведения, ама няма как. Искам вече да е топло, да си извадя пролетните дрехи и обувки и да ми е цветно и весело. В дълбока дупка съм изпаднала напоследък и си чакам светлинката в тунела...

Само една риба освен теб познавам. Кажи нещо за мъжете риби Simple Smile.

# 81
Имах едно гадже - риба (типична, като мен). Ми не се получи, твърде бяхме еднакви  Laughing Аз сдухана, той се сдуха, аз отвеяна, той отвеян... Тц. Трябва баланс да има. Иначе за приятелче беше супер, защото се разбирахме чудесно. Мъжът ми е лъв и много ме балансира. И един друг имах пак риби, ама той беше крайно зле, май не от зодията  Laughing

# 82
  • Ямбол
Добро утро.

Малката Жаки е забавна. С интерес следя историите ѝ.

Контеса, благодаря за анализа.

Другата седмица ще поема допълнителни часове(доста) и ще ми дойде малко ту мач, та още от сега ми е изморено, само като си представя.

# 83
Добро утро дами и Сандо!
Аз и мъж ми сме лъвове, аз искам да ми е светло навсякъде и оставям всички лампи да светят, той върви след мен мърмори и загася. Laughing Макар от една зодия, родени с разлика от 2 дни сме доста различни.
Днес стартирам ново обучение, дано не се разочаровам😊

Жаки и аз искам да я видя, дано не я изтърва😊
Хубава събота от мен😊

# 84
Добро утро, чета навън, най- обичам когато сме за риба, като ЕлиТ. Седя си на стола, на сянка и мога с часове да не стана.

# 85
Добро утро дами. Връщам се от Шейново. Съседите ще раждат. Много се вълнувам, че ще ставам кръстник. Малко овенче - мъж.

# 86
Уф, моята риба хич не е отнесена. Много ми е странен. Голям егоист е Sad.

# 87
Сандо, дано всичко мине, като по вода. Това същите съседи ли са, които имаха проблеми с родителите?

# 88
 Heart Eyes

Последна редакция: нд, 27 мар 2016, 02:01 от JACKLIN*

# 89
Не мо се отварят снимките. През телефона съм.

Общи условия

Активация на акаунт