Искам да кажа ... (75)

• 74 923
  • 771
  •   1
Отговори
# 615
Добра вечер  Grinning
Аз се върнах с децата от няколко дневна почивка в Еленския балкан и още не мога да се настроя, че съм на работа утре. Пффф, хич не ми се ходи, че съм и дежурна утре от 7.30 и после 2 смяна часове.

Козунак правих аз преди дни за проба, но явно го превтасах, защото нямаше конци и не ми беше сладък.Още търся моята рецепта.

Ох, хич и не искам да си представям да живея с родители, няма значение дали мои или на мъж ми.Уж все да помогнат и все забъркали някоя каша.Инак нямам против да дойдат да ми почистят, ама до сега не се е случвало Mr. Green

# 616
  • Ямбол
Ситуацията с ключа е нестандартна и няма как да има такъв. Вкъщи за втория етаж се влиза и през магазина, а там работи и тя, особено, когато ни няма.
Разчитам на елементарно съобразяване, че горе е моето домакинство и там аз решавам кое и как да се случва. Долу работим и домакинстваме всички и основно те двамата(с мъжа ми), аз само допълвам, ако има нужда. Макар че имах желание и долу да се оправяме сами, но няма как и ги оставих да си редят и стопанисват двамата.
Както и да е, ясно ми е вече, че съобразителността е нула, не е нарочно, наистина си е мислела, че помага, а всъщност ме обиди. Възпитавани сме по различен начин и от там идват противоречията. Докато синът ѝ ме познава вече много добре и се съобразява и сме си свикнали, то тя изобщо не разбира и върши детски изпълнения.

# 617
  • София
Добро утро!
Откривам седмицата със страхотен въпрос, но какво да се прави, човещинка.
Кой беше ефикасният препарат против въшки? Сигурна съм, че се спрягаше един, но тогава си го пропуснах покрай ушите. А как ще пощя къдрава коса дълга до кръста, идея си нямам. Да не говорим, че и мен навсякъде ме засърбя.

# 618
  • Ямбол
Добро утро.
Тонка, съчувствам ти и веднага се включвам с това, което при нас даде резултат. Paranit - вътре има и гребенче, с което разресвах и след това, освен с него, но включих за по-сигурно и един препарат за животни Неостомазон по тази препоръка: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=858292.msg31971777#msg31971777
Два пъти с Паранит-а(през седем дни) и два пъти с другото през по-малко и с почти постоянно пощене с гребенчето. Все още откривам понякога кухи(умрели) гниди, но тогава смятам, че ги убих.
Третирах и себе си, макар да не намерих нито една. Както и пране на спалното бельо.

# 619
Свекървинската ''помощ'' и ровене са ми познати. Когато живеехме в една къща, свекървата дори вадеше дрехи от гардероба на мъжа ми...и ги местеше в нейния. Simple Smile

Започна седмицата, дъждовно и мрачно...тъкмо и настроението ми е отвратително. 
Боли ме зъб от 2дена,  но пак ме е обзел страха от зъболекари.

# 620
Тони  Hug, не ти завиждам, като знам каква коса има Кати. Не искам да те притеснявам, но аз два пъти хващах от Гуги. От както е в гимназията не е имал. Аз ги махах с гребена с батериите. Работеше и на моята коса, която е гъста и беше дълга..

Лиляна, мъжът ти говорил ли е с нея? Възрастните са много упорити понякога. Ако нищо не помага, като отиваш някъде и давай задачи, които не ти е неприятно да се свършат от нея. Това ще и отнеме вниманието от другите, а и ще се чувства полезна. Тяхното поколение все искат да вършат нещо.

Аз съм толкова мързелива, че и през ум не би ми минало да чистя в чужд дом Simple Smile.

Ванини  Hug. Честито зъбче.

# 621
Добро утро и благодаря!
Положението при нас е спокойно, да чукна. Няма температури, но разтройството и при двамата продължава. Много време ми се струва и днес пак ще ги заведа на лекар.
Иначе мисля да ги изкарам на вън, че два дни не сме излизали.

Сесил, защо пък е местила дрехи в нейният гардероб? Странно и необяснимо ми се струва.

# 622
Добро утро 💝 Много обичам дъждовни утрини,  такива топли и без вятър,  много освежаващо ми е като излизам в такива.
Лиляна, не че нещо, но не бих искала за нищо на света да съм ти свекърва,  както и ти на мен, досещам се   Laughing
Тоня, нямам идея за тея буби, за  радост не са ни спохождали русите гиквички и надявам се да не. Simple Smile
Успешен ден на всички  Hug

# 623
ванини, какво даваш за разстройството? За бактерии изследваха ли?

А за свекървата, то да беше само това. Simple Smile

# 624
Добро утро!
И моят син в петък вдигна 38,6 температура, не беше вдигал от повече от 2 години. На следващия ден нищо му нямаше. Какво беше това чудо, не знам.
Козунаци ще правя, от изкуствени оцветители, аромати и т.н. ме боли стомах, не си искам да си го причинявам, нищо че са вкусни купешките.
Торта с меденки правих за рождения ден на сина ми, но не помня рецептата. Тогава вместо купешки меденки, направих блатове с тесто за меденки. Стана вкусна.
Ако някоя от вас има момиче, което не желае да му се помага, да свирка, имам син, може да се разберем. Синът още няма 4, обаче мие пода, прави сладки, докато стане време за женене сигурно и други неща ще усвои, а аз нито ще се бъркам, нито ще помагам.

# 625
Добро утро 💝 Много обичам дъждовни утрини,  такива топли и без вятър,  много освежаващо ми е като излизам в такива.
Само че днешната е студена и с вятър  Twisted Evil Но да, освежаващо е, затова не мога да споря.

# 626
Сесил, давам Хидрасек, Ентерол и Стоперол Хидра. Сутрин по пет капки Биогая. Също така са на безлактозно мляко и оризова каша.
Няма бактерия.

# 627
Ян, наистина ли казваш на 10 градуса студено? А и при нас е тихо някакво, леко вали но е  завет като излезеш.

# 628
  • София
Лиляна, много ти благодаря.  bouquet Това животинско мазило май е доста спрягано за ефикасно, но като че ли за всички истанали препарати мненията са доста противоречиви. До следобяд ще го измисля. Само ми остава да намеря ветеринарна аптека. Ще питам приятелките с кучета.

Днес времето е отвратително. Не стига, че вали, ами и духа гаден вятър и чадърът ми на няколко пъти щеше да се обърне наобратно.

# 629
Ян, наистина ли казваш на 10 градуса студено? А и при нас е тихо някакво, леко вали но е  завет като излезеш.

Като предните дни е било 25 и слънчево, 10 си се усеща като студено, а вятърът допринася за това усещане, едва удържах чадъра навън, обувките ми прогизнаха и сега зъзна. Ама аз не съм здраво копеле, което обича студа, сигурно затуй.
Тонка, съчувствам за въшките. Тази къдрава коса можеш да я намажеш обилно с бадемово масло преди разресването, иначе не знам как ще успеете. Ти миналата година не си ли купи електрически гребен за въшки?

Общи условия

Активация на акаунт