Искам да кажа ... (75)

• 75 098
  • 771
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Нищо не ме е засегнало, Сесил. Споделих че дълги коси от по 5 косъма не са винаги приумица на родителите, на което ти опонира с твърдението че знаеш по-добре защото .... да не повтарям целия ти пост, прочети си го сама.
Иначе моят стаж по площадки е по-голям, значи знам по-добре  Mr. Green

# 691
Три тиквички са ок, когато пълниш чушки. Аз  правя винаги много кайма и обикновено пълня и едната тиквички и домати.
Вътрешността я ползвам за кюфтета, но в твоя случай, по-скоро ще я изхвърля, че до никъде няма да стигне.

# 692
Onna-bugeisha, не беше мой изразът за 5косъма. Simple Smile Ама нищо.
И твърдение, че знам по-добре, също не съм изказвала. Simple Smile Нямам желание да си меря стажа по площадките.

# 693
И как е вкуса, Янтра, много ли се усещат?
Май наистина си сменят вкусовете. Моят син, уж не обича зелении, обаче вчера изяде цяла паничка супа с лапад и киселец и на обяд и на вечеря, че и днес пита има ли от тая супа. А седнал да ми развива теории, че зелени неща не го привличали и го отказвали от храната Mr. Green
Тиквички в супа съм си позволявала само по едничка  Simple Smile
Преди около 2 седмици правих тиквички с ориз и повече копър и сипвам на мен, на баща му, питам го - не иска, той тиквички не яде, но на другия ден си сипал и много му харесали и вечерта ми обяснява, че много вървели с кисело мляко  Laughing

# 694
Вкусът при децата е променлив. Моят изяде около половин кило паниран език (казахме му, че е пиле). После като разбра ни мрази поне около месец  Mr. Green. Една година изкара лятото на пъпеш, после две години не помириса  Tired.

# 695
Аз пък много харесвам момичета с дълга коса и ако имах дъщеря, щеше да бъде дългокоса. Разбира се, ако детето иска да носи определена прическа, не бих се налагала. След 6-годишна възраст момчетата ми сами си избират прическите и аз не се намесвам - каквото магаре се направи, такова ще си ходи. Големият иска зелен перчем сега, казах му с фризьорката да се разбира, не с мен. Ако тя го боядиса, ще го изтърпя няколко месеца зеленокос. Единствено голата глава е забранена у нас. И носенето на мустак без брада - много е селско.

# 696
Янечек, не се заричай за растителносттс по момчешките лица. Ако знаеш каква борба водя  ooooh!. Искам да се обръсне, а говедото все по-брадато ходи.

# 697
И аз харесвам дългокоси момиченца, като кукли са. Особено ако косата е хубава и гъста.
Като дете съм била с къса коса, не съм искала дълга. В 6-7 клас вече започнах да я пускам и оттогава съм все дългокоса. До преди две-три години беше до кръста, сега е до средата на гърба. Цялото семейство сме със здрави и гъсти коси.

# 698
Брадато бива, но не и със селски мустак - нали се сещаш - като Величко от Етажна собственост. Много е гнусно.

# 699
  • София
И моята дъщеря като на Онна - не дава милиметър да се скъси от косата й, а тя тънка, тънка ... ужас ... Ами пускаме я, какво да правя, няма сега да правя панаири за някаква си коса.
Синът ми и той, вече сигурно 3 години не я е подстригвал, тя е къдрава и бавно набира дължина. Сега се върна от екскурзия с няколко кичура отзад, боядисани в червено-розово  и ми вика - ти сега ще ме пуснеш ли у нас?  Laughing Ще го пусна, ами, много важно, сега е момента да се прави на маймуна, не като стане на 40 да се излага Laughing

# 700
Гнусно е, но така почва Simple Smile. Много се смях с детето вчера, защото му викам да се бръсне и да си маже пъпките, а той ми вика - Що, и така ме харесват. Аз като се замисля в 8 клас не ми правеше впечатлене. Сега съм го оставила на мира  Crossing Arms.

# 701
Щом го харесват, няма какво да му се каже. Остави детето да си ходи космато  Simple Smile

# 702
Нали бях го накарал ада се обръсне и учителката му направи световен проблем. Не знам как не ме докладва на социалните. Може би само защото и казах, че в Европа харесваме мъжете немиришещи я спря  Joy. Аз нямам против нормално мъжко окосмяване, но детето е космато, а и тренира много та е потен в повечето време. За това го бях подкарала. След случката обаче съм го оставила на мира.

# 703
  • София
Янечек, не се заричай за растителносттс по момчешките лица. Ако знаеш каква борба водя  ooooh!. Искам да се обръсне, а говедото все по-брадато ходи.

Сега е модерно да си брадат, май лъмбър му се казвало /каквото и да значи това, не съм наясно много/. А преди десетина години сред пуберите бяха модерни дългите коси! И въшки даже съм пощила от тинейджър с гъста коса до под раменете Twisted EvilБеше кошмар някакъв!
Все ми е тая с каква коса ходи, само скейт модата със смъкнатите панталони трудно я преживях ooooh!
То вече и от мен нищо не зависи. Моят син е с брада и мустаци. Щом е намерил девойка да го целува така, на мен не ми пука. Само дето мъжът ми го гледа завистливо и въздиша. И той иска брада и мустаци, но аз не давам. Не си падам по космите, хич Naughty

# 704
Знам  Tired. Аз не понасям, но се обзаведох с двама брадати - синът и потенциалното гадже. Той поне я пооформи, защото категорично му заявих, че с тази четина няма шанс Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт