Искам да кажа ... (75)

• 75 091
  • 771
  •   1
Отговори
# 675
И на мен в 1 клас ми остригаха косата, само че вече нямам спомен дали заради въшки, или просто ей така. Аз пък взех, че се харесах и дълги години си ходех с къса коса. Моята е страшно гъста и чуплива и лятото все едно съм си сложила вълнен шал на врата. Натурален меринос.  Crazy

# 676
Кофти работа това с въшките.
Аз съм имала в 1ви, после 4ти или 5ти клас, сестра ми също. Майка ми не ни е подстригвала, чистеше ни. Мазали са ме и с газ, мас и оцет, нищо не ми е станало.

Аз не харесвам малки деца с дълги коси до кръста и не знам поради какви подбуди се прави. Всъщност то е ясно, че са родителски де.
Ако е тежка и гъста си тежи, както е при дъщеря ми. Особено ако е била цял ден вързана, после се оплаква че я боли главата.

# 677
  • София
Аз не харесвам малки деца с дълги коси до кръста и не знам поради какви подбуди се прави. Всъщност то е ясно, че са родителски де.
И аз не харесвам, когато нямат някаква прическа. На дъщеря ми е етажирана и всъщност най-дългата й част е до кръста. Тя самата много си харесва косата и си я мята във всички посоки. Пък и като има хубава коса, що да не е дълга.  Grinning Разбирам да е с 5 тънки и прави косъма, че да я острижа до раменете, но не е.

# 678
Тонка, при твоята дъщеря е разбираемо. Хубава коса има, не пречи да е с прическа и т.н.
Но какви коси съм виждала...то детенцето на 4-5г, с малко косица, обаче до кръста.

# 679
  • София
Аз дори намирам за гнусно (при зрели индивиди) много дълги коси, едни такива, като метли...
Детето на моя позната, много красиво момиченце, беше с гъста коса до дупето, на черта. Като клекнеше, косата обираше боклуците по земята. А майката - с коса 5 см. дълга. Не знам защо мъчеше така дъщеря си.

# 680
  • София
Е те и тия с по 5 косъма и те искат да имат дълги коси. Защо пък реши, че е приумица на майките им?  Tired
Моята девойка е с рядка и тънка косица, но няма по-голяма мечта от това да ѝ е дълга косата. Миналата година уж се бяхме разбрали предварително, че ще я подрежем за да я оформим и да направим прическа... не искам да си спомням през какво минахме след като кръцнахме косата до малко над раменете. Толкова не можеше да го преживее, че беше започнала да си скубе косата.  Cry Доста усилия ни трябваха да го преодолеем.

# 681
Onna-bugeisha, немалко деца съм виждала и родители.
На значително по-малка част от децата им пука с колко дълга коса ще са, в сравнение с на родителите им.
Дъщеря ми пък винаги е искала по-къса коса от тази, която аз и оставям. С кеф се подстригва и то доста късо.
Била е и с такава и с такава дължина. Като тази на последната снимка не е най-дългото, което съм и оставяла.

# 682
  • София
Еее, щом си изинтервюирала всички дългокоси редкокоси деца и родителите им, коя съм аз че да давам друга гледна точка.

# 683
  • Ямбол
Моята дъщеря не дава да ѝ режем косата. Тя се харесва и иска дълга коса. Разрешава само леко обиране на краищата, като последното беше около 3-4 см, че се беше изтощила доста. Аз не харесвам етажираните дълги коси и тук вече аз определям да бъде с равна коса, а дължината е нейно желание.

Тонка, най-много гниди и въшки откривах в областта отзад до тила и над ушите. Обичайно са в основата на косъма, та подстригване не би имало особено голям ефект.

# 684
Намерих малко снимки в гугъла от моето време Simple Smile Като гледам повечето са с къси коси.
Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

По-късно ще махна снимките, че може да са на някой, верно че през гугъла ги намерих, но все пак не са мои.

Втората снимка, все едно е нашия клас, едно към едно  Mr. Green

# 685
  • Пловдив
Как ви звучи пилешка супа с тиквички? На мен никак, ама fait accompli, ще ядат каквото съм сготвила.

# 686
Аз имам коса като на Кати, майка ми ме стрижеше като момче. Като отпусна гарда си я пуснах до кръста, но след година я остригах почти део кожа, защото много тежеше. Сега ми е изтънена и до брадичката Simple Smile.

Янтра, моя си сменя вкуса през ден и вече не ми пука. Оставям го да освирепее от глад и тогава и шоколад с лайна ще яде.

(за протокола, направила съм пържоли с гъби и салата:-)).

# 687
Onna-bugeisha, не виждам кое точно те засегна в поста ми. Нито съм виждала дъщеря ти, нито съм я коментирала. И не, не ходя по улиците да интервюирам децата и родителите им. Но за 4г., в които съм била с децата си по площадките, съм видяла достатъчно.

# 688
Аз редовно в супите слагам тиквички, нищо няма да им стане, даже може да не разберат Simple Smile

# 689
  • Пловдив
Аз редовно в супите слагам тиквички, нищо няма да им стане, даже може да не разберат Simple Smile
Няма начин да не се разбере. Набутах цели три тиквички. Някой купил (няма да казвам кой, мъжки пол) три тиквички. Три са точно до никъде за да бъдат готвени самостоятелно. Седят от четвъртък в хладилника и за нищо не ми вършат работа. Гледах, гледах и ги метнах в планираната пилешка супа, ама то не е малко тиквички, ако се добавят.

Общи условия

Активация на акаунт