Искам да кажа ... (75)

• 75 081
  • 771
  •   1
Отговори
# 660
Лиляна, разбирам те. За това ти казах да и намираш работа, която да не те дразни. Няма да я промениш. Те все искат да "помагат". Писала съм за майка ми и свекърва и с техниката и как тати го отнесе накрая Simple Smile.
В интерес на истината аз никога не съм приемала домът си като крепост. Ключ от там са имали и родителите ми и тези на мъжът ми, а и двама съседи. От къщата тук също. Не са ми ровили никога и са ползвали ключовете по предназначение.

# 661
  • Ямбол
Ако поискам помощ, това за нея ще означава зелена светлина за всичко останало. Така смятам, че ясно съм заявила моята територия, в която не желая намеса.

# 662
Сериозно ти казвам, грешен подход имаш. Тя няма да се откаже Simple Smile. Давай и задачи без да ти пука. Пробвано е от познати и работи. Знам, че си инат и няма да ти е лесно, но малко Макиевизъм помага  Peace

# 663
  • Телиш/Плевен
Акаша, от личен опит да ти кажа, че понякога, когато си много гладен, явно наистина не се усеща. Blush Надявам се да няма проблеми. При мен се случи преди десетина години, изядох две питки, а сестра ми след мен само отхапа от една и веднага каза, че е мухлясала и ми се чудеше аз как съм изяла двете и не съм разбрала. Blush Абсолютно нищо ми нямаше, дано и при дъщеря ти да няма последици. Hug

# 664
  • Ямбол
Нямам никакво намерение да търся аз подход. Аз също няма да се откажа. Това са моите правила в моя дом. Ако не ѝ харесват, никой не я държи насила при мен.
Просто нямам нерви да си играя на сега какво ли трябва да ѝ измисля, че да не ми пипа нещата. Аз поставям директно и не увъртам, т.е. не искам да манипулирам точно в тези си отношения. Може и да е грешка, но за мен това е по-спокойния вариант.

# 665
Ekatеrina, по рецептата на Мър и Сесили - козунак със заквасена сметана, Лаленцето я е публикувала в кулинарната тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=822303.180

Тарти, трябваше поне лекичко да намекнеш  Laughing

Лили, и аз съм за откритите отношения, и вчера го казах - по-добре да се каже, от колкото да се мислят варианти и парламентаризъм - излишно е просто. Да й търсиш работа, а има вариант и ако започне да върши много неща да ги довършваш след нея, по-добре всяка жаба да си знае гьола.

От сутринта се почесвам, за първи път хванах въшки няколко дена преди първи клас. Имах коса като на Тони на дъщеря й - дълга и къдрава, майка ми на работа, беше се притеснила, как ще ме очистят, защото те естествено не умряха от едно мазане. Беше ангажирала баба ми и леля ми да ме чистят, през деня, тя цяла вечер след работа. Видя им се сложно и всички дружно взеха решение, че косата трябва да се отреже. Заведе ме леля ми и ме постригаха и на първия учебен ден в първи клас бях като зелка в главата - всеки косъм със собствено мнение, стърчеше навсякъде, помня, че дълго време тъжах за косата си и не само, просто новата ми прическа беше адски глупава. Каквото и да се прави, тая коса стоеше отвратително и това е, от тогава мразя, че косата ми е къдрава, на съученичките със същата дължина, ама прави косици прическите им бяха екстра, а аз - все рошава. След това не помня да съм хващала въшки.

# 666
Като деца и трите със сестрите ми бяхме с дълги до кръста коси, моята даже и гъста и къдрава. Въшки аз хващах най-често, но понякога и трите хващахме. Как пък веднъж на майка ми не ѝ хрумна глупавата идея да ни подстриже? Чистеше ни с наличните средства, както и с класическата газ и толкоз.

# 667
Лиляна, дано се разберете. Аз осъзнавам, че почти на изуст говоря.

Сънни, подстригването не помага. Трябва бръснене, а аз не бих го причинила и на момче.

# 668
Тъй де, чудя се колко трябва да си тъп, че да си помислиш, че ще помогне.

# 669
  • Пловдив
Е, аз бих го причинила на момче, особено ако е в началото на лятната ваканция. Ако хванат моите им правя по една прическа Джейсън Стейтъм (пускам им нЕкой филм да видят какъв е як екшън герой) и до училище ще са се възстановили в главите, че и междинно стригане ще има.

Келепир да имаш момчета Simple Smile

# 670
Мама беше убедена от леля ми да бъда постригана, нямало чистене, че какво значение има дълга ли и или къса косата, гнидите са си вътре... А аз обвинявах мама, че се е съгласила и й се сърдех.
Аз бях първото дете от фамилията, което хвана въшки, след това сестра ми си ги хващаше доста често, но не ставаше дума за постригване, просто си падаше здраво чистене. Аз въшки съм имала един единствен път - тогава, но ще го помня винаги  Mr. Green

# 671
Янтра, ти си зла, а и твоите още не са в пубертета.
Моят днес се мацоти с гел половин час  Joy.

# 672
  • Sofia
...и ме постригаха и на първия учебен ден в първи клас бях като зелка в главата - всеки косъм със собствено мнение, стърчеше навсякъде, помня, че дълго време тъжах за косата си и не само, просто новата ми прическа беше адски глупава. Каквото и да се прави, тая коса стоеше отвратително и това е, от тогава мразя, че косата ми е къдрава, на съученичките със същата дължина, ама прави косици прическите им бяха екстра, а аз - все рошава....
Hug Laughing,същата работа и аз  Crossing Arms.Поводът за подстригване само май не бяха въшки, а това,че косата ми беше супер неконтролируема и сутрин изискваше много време и усилия да се приведе в "търговски вид"  hahaha.Та, подстригването само оцапа положението  bowuu.Като пудел бях  ooooh! и много страдах, докато пак порасте косата,а мама си посипа главата с пепел за това си хрумване  Crossing Arms. Помня,че на една снимка за документ някакъв, косата ми не се беше събрала в кадър и от двете страни беше отрязана  Joy.
Пък дали е тъпо рязането на косата при въшки, не мисля  Naughty.По -малко терен за обработка. Пък и по соц.време родителите си бяха много по-ангажирани,кой ти има време да пощи коси до кръста.Клъц и айде  Mr. Green.
Брех,туй дете сега и сополът му висна и киха  Shocked.
А мухлясал хляб честичко сервирам  Mr. Green.Живи и здрави сме, нищо ни няма.Пеницилин си е туй,Акаша, спокойно  Peace.

# 673
  • В Космоса
Хахах, Гена, дано наистина да не повлияе нещо. Ми домашните хлябове много бързо мухлясват. Май ще преустановим правенето, че не можем да изядем един преди да е мухлясал. А купешките си издържат доста повече.

# 674
У нас домашен хляб не може да мухляса! Изяжда се на секундата Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт