Какъв крем за лице използвате? – тема IX

• 164 591
  • 751
  •   1
Отговори
# 120
Не знам за каква възраст търсиш, но аз имам този гел-крем на Юцерин и съм много доволна няма белеене, лепнене, матира много добре и предпазва, попива напълно.
http://www.eucerin.bg/products/sun-protection/sun-gel-creme-oil- … -touch-spf-50plus

# 121

На 27 съм и изобщо не мога да се ориентирам какво да използвам. Изчетох хиляда мнения във форуми, консултирах се с козметик, отделно с консултантите в аптеките, кога е добре да се започне с анти ейдж кремовете и нищо. Козметичката ми даде някакъв гръцка марка, прекалено ми омазняваше кожата, все едно с олио я мажех. Ползвала съм и два продукта на Юсерин, но са само за хидратация, иска ми се нещо по-силно вече. Усещам отпускане на кожата и имам малки бръчици под очите, може би само аз си ги забелязвам, но искам превантивни мерки, а не след дъжд качулка... От Юсерин съм доволна, като марка, остава да реша кой точно крем да си купя.

# 122
  • София
Не знам за каква възраст търсиш, но аз имам този гел-крем на Юцерин и съм много доволна няма белеене, лепнене, матира много добре и предпазва, попива напълно.
http://www.eucerin.bg/products/sun-protection/sun-gel-creme-oil- … -touch-spf-50plus
Много се извинявам, не съм догледала, и аз ползвам този, не анти ейдж варианта, заблудих се по опаковката и не съм дочела какво пише на нея.

# 123
Момичета, може ли някой да ми каже тези два крема еднакви ли са? Опаковката е различна, но дали и съдържанието е, защото в някои сайтове ми излиза единият, в други - другият, а пиша едно и също, освен това и цените са различни и то доста? newsm78

# 124
Май са сменили опаковките и втората е новата. Цените са 30-тина лева, ако има голяма разлика тя е от сайта, не от крема, на еднаква са си.

# 125
Здравейте!
Включвам се в темата със следния въпрос - досега не съм ползвала anti-age кремове, но вече забелязвам, че кожата около очите ми е подпухнала, мислех си, че само сутрин, но за съжаление нещата не вървят на добре  Laughing Какъв крем за около очи препоръчвате, на 34г. съм и досега съм ползвала само хидратиращи кремове за лице, а за около очи не съм ползвала нищо. Ще е супер ако споделите и маски за около очи, не само кремове.

# 126
Не се сърди, човече, и по описанието така ми се стори - абсолютно еднакво. Ползвах го миналата пролет и беше в първата опаковка, явно да, по-светлата е новата. Спомням си, че доста изсушаваше, макар че кожата ми е доста мазна, особено в топлото време. Сега след консултация в един сайт ми препоръчаха Виши Идеалия дневен и нощен и Юсерин Q 10 , като наблегнаха, че на Виши има по-добри съставки. Ще видя дали мога да го намеря в някоя аптека още довечера, за да го взема. Най-хубавото е, че има и околоочен от същата серия и е срещу първи бръчки Wink  

# 127
Не се сърди, човече, и по описанието така ми се стори - абсолютно еднакво. Ползвах го миналата пролет и беше в първата опаковка, явно да, по-светлата е новата. Спомням си, че доста изсушаваше, макар че кожата ми е доста мазна, особено в топлото време. Сега след консултация в един сайт ми препоръчаха Виши Идеалия дневен и нощен и Юсерин Q 10 , като наблегнаха, че на Виши има по-добри съставки. Ще видя дали мога да го намеря в някоя аптека още довечера, за да го взема. Най-хубавото е, че има и околоочен от същата серия и е срещу първи бръчки Wink 

Околоочен на Виши ли?

# 128
Надежда А. да, на Виши. Препоръчаха ми този - а този е от същата серия като крема, който мисля да купя -

В момента ми трябва само крем за лице, имам околоочен на Avon, от който изненадващо съм доволна, но по-натам и за тази зона ще си взема медицинска козметика.

# 129
Много благодаря, на всяка цена ще ги пробвам!

# 130

[/quote] В момента ми трябва само крем за лице, имам околоочен на Avon, от който изненадващо съм доволна, но по-натам и за тази зона ще си взема медицинска козметика.
[/quote]

Аз също мислех да пробвам с Avon, но ме достраша...Би ли споделила кой точно на Avon е този за около очите?

# 131
- този, овлажнява и омекотява много кожата, ползвам го сутрин и вечер, от около 2-3 седмици. Доволна съм. По принцип нямам тъмни кръгове и не съм подпухнала сутрин, за това и не искам нещо силно, но забелязвам фини бръчици. Ползвала съм на Авен преди този, от него също съм доволна, а първият, който взех за околоочния контур беше преди 2 г. (бях на 25) на Лореал Нютри голд, но от него не бях впечатлена, макар че доста време изкара. Определено ще взема след време някой от тези на Виши.

# 132
  • Русе
Аз също взех на Еъвън околоочния, кутийката е същата, само че тъмно червена на цвят, но не съм доволна. Моят /червената кутийка/ е за 35+, не виждам никакъв ефект, даже ми се появиха няколко пъпчици, но може и да не са от крема.

# 133
Надежда А. да, на Виши...
Много е хубав този околоочен Peace
Но за всеки случай вземи мостри преди да купуваш, за да видиш как се чувства кожата ти.

# 134
Аз също взех на Еъвън околоочния, кутийката е същата, само че тъмно червена на цвят, но не съм доволна. Моят /червената кутийка/ е за 35+, не виждам никакъв ефект, даже ми се появиха няколко пъпчици, но може и да не са от крема.

Още при предишния пост щях да спомена, че една приятелка ползваше околоочен, но не помня дали на Avon  или Oriflame и имаше ситни пъпчици на кожата около очите и беше със сигурност от крема, защото щом го спря изчезнаха! Затова и ме достраша да си поръчвам оттам

Общи условия

Активация на акаунт