Какъв крем за лице използвате? – тема IX

• 164 599
  • 751
  •   1
Отговори
# 135
Надежда А. да, на Виши...
Много е хубав този околоочен Peace
Но за всеки случай вземи мостри преди да купуваш, за да видиш как се чувства кожата ти.

Току що минах през една аптека, но нямаха мострички. Май направо голямата опаковка ще взема.

Аз лично от крема на Ейвън съм доволна - нямам никакви пъпчици, даже съм приятно изненадана, защото като вас имах резерви. Мислех да си поръчам цялата серия Anew vitale, но след като споделих и в тема за продукти на Ейвън, ме посъветваха да заложа на медицинската козметика. Ползвала съм, както писах и  Юсерин, и Авен, и Виши... от Виши не бях много доволна, но серията не беше тази, която днес ми препоръча фармацевтката в сайта.... и ще и се доверя. Ще споделя мнение след няколко седмици Simple Smile

# 136
Надежда А. да, на Виши...
Много е хубав този околоочен Peace
Но за всеки случай вземи мостри преди да купуваш, за да видиш как се чувства кожата ти.

В Ремедуим дали ще има мостри, защото не е евтин, над 40 лв., пък ако се окаже, че не ми е добре....

# 137
Аз също взех на Еъвън околоочния, кутийката е същата, само че тъмно червена на цвят, но не съм доволна. Моят /червената кутийка/ е за 35+, не виждам никакъв ефект, даже ми се появиха няколко пъпчици, но може и да не са от крема.

Още при предишния пост щях да спомена, че една приятелка ползваше околоочен, но не помня дали на Avon  или Oriflame и имаше ситни пъпчици на кожата около очите и беше със сигурност от крема, защото щом го спря изчезнаха! Затова и ме достраша да си поръчвам оттам

затова винаги ползвам кремове, които не съдържат парабени.От една седмица тествам марка lefery, също без парабени-засега е ок и  чакам бръчките да ми намалят най-накрая...

# 138
Не съм убедена, че е от парабените. Единственият крем, с който имах проблеми е този, а в състава му ги няма. Сега ползвам такива с парабени и нищо ми няма, понасят ми чудесно.

# 139
При мен се появяват малки пъпчици, когато крема е тежък и мазен.    Peace

# 140
Здравейте!  bouquet
Искам да Ви помоля да ми препоръчате крем за лице. Аз съм на 21, кожата ми е комбинирана и проблемна. Попаднах на доста добри мнение за Lavera. Искам лек крем, хидратиращ и с озаряващ ефект (т.е кожата ми е някак повяхнала и изморена, каквото и да правя).

# 141
Момичета, кремът за лице и околоочният крем Виши идеалия са на промоция  в момента в аптеки Медея. От там си взех мостри. Понеже коментирате околоочен, ако има наблизо може да се възползвате Wink

Последна редакция: вт, 12 апр 2016, 20:54 от Vanchita_345

# 142
  • Варна
Аквалията ми е любим,но сега ползвам ръчно правен био крем ,редувам с на Арома хиалуронов.За очи ползвам на Балеа в момента

# 143
Не съм убедена, че е от парабените. Единственият крем, с който имах проблеми е този, а в състава му ги няма. Сега ползвам такива с парабени и нищо ми няма, понасят ми чудесно.

според мен колкото по-натурален е крам толкова по -добър!!!

# 144
Да се запиша в темата. В момента ползвам Хидра филър на Филорга.

# 145
Околоочния Виши Идеалия е... идеален.  Grinning Много ми хареса, доста икономичен ми се струва, от мострата 1.5 мл ще имам за поне още две нанасяния. Дневния не го разбрах добър ли е, не е ли... Не ми стигна за цялото лице. Факт е, че не направих алергична реакция  и задължително ще си ги купя в комплект. Дано да има ефект срещу мимическите ми бръчици около очите Simple Smile

# 146
Момичета, кремът за лице и околоочният крем Виши идеалия са на промоция  в момента в аптеки Медея. От там си взех мостри. Понеже коментирате околоочен, ако има наблизо може да се възползвате Wink

Онзи ден си взех мостра на околоочен от Медея, 3 пъти се мазах, включително снощи и сутринта като се събудих не можах да си отворя очите, нещо страшно момичета. .Който има чувствителни очи (аз незнаех, че мойте са чувствителни, или просто направих алегрична реакция) да не го пробва. Наистина се чувствам ужасно, купих си капки за очи някакви успокояващи, но аптекарката каза ако продължи - да отивам на лекар, защото не е шега!

# 147

Онзи ден си взех мостра на околоочен от Медея, 3 пъти се мазах, включително снощи и сутринта като се събудих не можах да си отворя очите, нещо страшно момичета. .Който има чувствителни очи (аз незнаех, че мойте са чувствителни, или просто направих алегрична реакция) да не го пробва. Наистина се чувствам ужасно, купих си капки за очи някакви успокояващи, но аптекарката каза ако продължи - да отивам на лекар, защото не е шега!

Това от околоочния Виши Идеалия ли? Shocked

# 148
И аз така си мислех, но се оказва, че има доста кожи, алергични към чистите, натурални състави, така че е относително Peace

# 149
И аз така си мислех, но се оказва, че има доста кожи, алергични към чистите, натурални състави, така че е относително Peace
Абсолютно! И моята кожа е пример за това - при мен няма ли малко "химия" просто нищо не се получава. Наскоро си взех крем, правен от дерметолог, който е 100% само натурални масла и ефектът е нулев. А и маслата на мен ми запушват порите и става по-лошо. 

Общи условия

Активация на акаунт