Какъв крем за лице използвате? – тема IX

• 165 659
  • 751
  •   1
Отговори
# 330
  • София
За кремовете на Cliniqie,аз и от moisture surge и от Superdifence съм доволна
Moisture surge ми е по лек,без фактор,но като цяло е нищо повече от хидратираща грижа.

Day wear на Estee Lauder  ми харесва една идея повече от  superdifence,по-бързо ми попива,но има аромат,който може и да подразни по-чувствителната кожа.В началото малко със страх го ползвах и почти през цялото време под него слагах серума за пори Idealist

# 331
Здравейте момичета,искам да попитам някоя от вас ползвала ли е новите кремове на Галеник,и по-точно ме интересува обновяващият серум Galenic Purete sublime. Ползвам на SVR sebia clear active и съм много доволна,но вече е на привършване и ми се иска да пробвам нещо ново.

# 332
Здравейте, можете ли да ми препоръчате хидратиращ крем за лице до 10лв., който да не запушва порите, с мазна акнеична кожа съм

# 333
_Ilina_, пробвала ли си Микса? В момента дори има промоция в ДМ и Лили и е под 10 лв (м/у 7 и 9 май). Серията за чувствителна кожа мисля, че е най-добра.

Да попитам за мнения за кремовете Лумене? Доста се загледах днес в един за комбинирана кожа с матиращ ефект, цената беше около 32 лв. Някой ползвал ли го е и става ли за 28 годишна възраст?

# 334
  • софия
Бихте ли ми препоръчали измиващ гел за лице и тоник или мицеларна вода за комбинирана до мазна кожа? Нещо в ценови диапазон 20-50 лв за бр. Благодаря предварително! Извинете, ако въпросът ми не е за тази тема.

Този гел на Уриаж е много хубав. Голямо количество, на добра цена http://remedium.bg/cleansers/uriage-extra-rich-dermatological-cl … ng-gel-400ml.html или този http://remedium.bg/cleansers/uriage-ds-regulating-foaming-gel-ir … d-skin-150ml.html

За мицеларна вода можеш да видиш на Биодерма, имат и малки опаковки по 100мл, така че можеш да тестваш. На мен розовата най-ми допадна, но като цяло не съм фен на мицеларните води.

Биодерма гел мусант и Ефаклар на Ла -рош от бюджетните измиващи.
От 8 години съм с 3те стъпки на Клиник -зимата със сет за суха към смесена (2ката),зимата смесена към мазна (3ка) .Купувам сетовете по коледните промоции и си ги ползвам цяла година ,покрай нях и накой мини сет намажа -та и някоя приятелка се радва .
Кремове всякъкви ползвам и по-скъпи и по-евтини и нямам любим ,в момента дневен Еюсерин за смесена кожа с Спф 50 ,околоочен с масло от Ему и нощен серум на Estée Lauder Advanced Night Repair(много си го харесвам) и редувам био масло от гр.семки с Estée Lauder Advanced Time Zone,ще ми се да пробвам и този крем на Филорга http://www.enzo.bg/filorga/medi-cosmetique-wrinkles-vzstanovjava … hdane-na-kozhata/.

# 335
  • бургас
С мазна кожа съм,особенно Т зоната.Сутрин -измиващ гел Виши нормадерм и крем за лице SVR mat+pores.Вечер измиване на лицето със сода за хляб,а след  около 1 час крем Виши нормадерм .Кремът на Виши го ползвам вечер,защото ми прави кир ефект.Няма да си го купя повторно.

# 336
  • Orihuela Costa,Spain
Момичета, колебая се между Ланком, Биотерм и Шисейдо,че са с 30% намалени. Някоя има ли наблюдения. Моя приятелка работи от много години в магазин за козметика и казва, че Ланком и Шисейдо са номер едно  newsm78.

# 337
  • софия
Ланком са много добри ,фен съм и  на фон дьо тените .

# 338
  • Бургас / София
За мен Шисейдо са по добри, но новата серия на Ланком зелената с Годжи Бери е много, ама много добра. Биотерм не съм пробвала, но също съм чела добри отзиви.

# 339
  • софия
Най-добре си вземи тестери и отливки и пробвай,кое е подходящо за твоята кожа.

# 340
  • Orihuela Costa,Spain
Да, най -добре е да се пробват. Почти бях убедена да взема Ланком. Пробвах обаче мостра на новия им синия Вижиън (май така се казваше) и усетих нещо като леко парене. Днес в магазина си сложих и от Хидра Зен и пак същата работа. Досега единствено от Виши съм имала оплакване. Иначе гледах на Шисейдо, хидратитащ за 35е и ми допадна. На Биотерм имам мляко за тяло с цитрусов мирис. Страхотно е.

# 341
На Биотерм имам мляко за тяло с цитрусов мирис.
Понежи имам слънцезащитната мъгла на Биотерм,която е с разкошен и дълготраен цитрусов аромат,и ми се искаше и такъв лосион за тяло,да помоля за линк към това мляко може ли? bouquet

# 342
# 343
# 344
  • Orihuela Costa,Spain
Купих Шисейдо Ибуки Benefiance, със Spf 15.Скоро ще давам отзиви.

Последна редакция: ср, 31 авг 2016, 21:13 от danylony

Общи условия

Активация на акаунт