Какъв крем за лице използвате? – тема IX

• 164 499
  • 751
  •   1
Отговори
# 720
  • Sofia
Здравейте!
Някой да е използвал козметика на Embryolisse? По-специално отзиви за Embryolisse Lait-Creme Concentre Moisturizer
Търся си хидратиращ крем за смесена (40 годишна) кожа, леко засушена от киселини и ретинолови кремове.
 bouquet
От поне 5 години използвам или Концентрата или Маската, не намирам голяма разлика. Много съм доволна, аз лично ги използвам сутрин като лека маска за около 10 мин. преди да си намажа всичко по реда си. Страхотна е маската при всякакви случаи, аз често пътувам и кожата ми е подложена на доста стрес, но тя винаги ме спасява. А и цените им са доста добри (според мен). Моята кожа също е смесена, все още, въпреки че съм по-възрастна.

# 721
Здравейте, момичета! Възнамерявам да купя крем за суха кожа Биодерма Хидрабио + околоочен Бодерма за чувствителна кожа (пише, че е срещу подпухване, което ще ми е в полза)
Имате ли отзиви за тях и добра идея ли са за поотпусната кожа без блясък и неравен тен, 30 год.?

# 722
Аз си взех на Vichy Aqualia Thermal light версията и съм много доволна! Чудесно хидратира и кожата ми е мекичка и гладка, без да е лепкав.

# 723
Използвам Clinique dramatically different moisturizing gel. Харесва ми, че попива бързо и не стои мазно, но сякаш ми идва твърде лек.

# 724
  • София
Ползвали ли сте серум/крем от тази серия?
Скрит текст:
Искам да си взема хубав крем за лице, а май имам нужда и от серум. Много се чудя между медицинска козметика, или нещо от типа на Клиник. А тази серия на Лиерак отдавна я заглеждам, но цената е колкото на Клиник горе-долу.

# 725
Искам да попитам нещо, за което много се извинявам - серума за какво служи и горе-долу каква му е целта. Почетох малко и едни казват, че товари кожата, други не могат без серум. За каква кожа е подходящо използването на серум. Извинявам се за глупваия въпрос, но знам, че тук информацията ще е най-точна.

За да не е празен пост - Не съм никак доволна от кремовете на Алверде - доста тежки, непопиващи и лепкави. На Микса много повече ми харесват.

# 726
Нани, защо не вземеш мостра и да пробваш?
Аз ползвам серум от друга серия на Лиерак. Не бих казала, че е нещо уау, но не е и лош. Ако няма мостри по аптеките, пиши във фб на Лиерак, ще ти помогнат да откриеш Simple Smile

# 727
Искам да попитам нещо, за което много се извинявам - серума за какво служи и горе-долу каква му е целта. Почетох малко и едни казват, че товари кожата, други не могат без серум. За каква кожа е подходящо използването на серум. Извинявам се за глупваия въпрос, но знам, че тук информацията ще е най-точна.

Серумите, по дефиниция, са концентрирани продукти, борещи се с даден кожен проблем и допълващи/облагородяващи действието на кремовете.   
Те са си цял клас продукти и както има кремове за лице, околоочни, тоници и т.н за всякакви кожи, така има и серуми.

# 728
Здравейте! Реших, че на 40 ми е крайно време да започна да ползвам анти-ейдж козметика. Взех си мостри на Vichy Slow Age - околоочен и флуид. Флуидът го чувствам добре, въпреки, че не мога да преценя от две намазвания, но околоочния ми щипеше на очите цял ден. Нормално ли е и имали ли сте такава реакция?

# 729
не е нормално, щом ти щипе, не го ползвай

# 730
Чудех се да не би така да изпъва бръчките Simple Smile
Благодаря  bouquet

# 731
  • Щастлива мама на 3 слънца
Здравейте препоръчайте ми хубав хидратиращ крем за лице
На 35 години съм с нормална кожа
Благодаря

# 732
  • Щастлива мама на 3 слънца
Здравейте!
Някой да е използвал козметика на Embryolisse? По-специално отзиви за Embryolisse Lait-Creme Concentre Moisturizer
Търся си хидратиращ крем за смесена (40 годишна) кожа, леко засушена от киселини и ретинолови кремове.
 bouquet
От поне 5 години използвам или Концентрата или Маската, не намирам голяма разлика. Много съм доволна, аз лично ги използвам сутрин като лека маска за около 10 мин. преди да си намажа всичко по реда си. Страхотна е маската при всякакви случаи, аз често пътувам и кожата ми е подложена на доста стрес, но тя винаги ме спасява. А и цените им са доста добри (според мен). Моята кожа също е смесена, все още, въпреки че съм по-възрастна.
За коя маска става въпрос

# 733
  • Бургас
Някой от тези двата предлагам аз-filorga.bg/продукти/hydra-filler-2/   http://filorga.bg/продукти/time-filler/

# 734
  • Враца
Здравейте, дами!
Влизам в темата за консултация.
Искам да подаря крем на една госпожа, която е на 43 години.
Кожата и е суха към смесена, с доста бръчици.
Бюджетът е до 100 лв.
Аз ползвам само и единствено арганово олио, и не съм наясно с предлаганите продукти на пазара към момента.
Благодаря за вниманието.

Общи условия

Активация на акаунт