Какъв крем за лице използвате? – тема IX

• 164 514
  • 751
  •   1
Отговори
# 735
За сенки и торбички под очите, от кои кремове сте доволни? Или пък някой домашен метод, четох за зехтин и лимон, суров картоф, краставица.

# 736
Момичета препоръчайте ми крем за лице за суха кожа, но най-важното ми е да няма никакъв аромат  Confused

# 737
  • на земята
Момичета препоръчайте ми крем за лице за суха кожа, но най-важното ми е да няма никакъв аромат  Confused
Може би козметика от аптека,Еусерин,Юрияж?
Аз съм позлвала Еусерин и смело мога да кажа,че не отстъпва на скъпите известни марки,имат за суха кожа доста кремове,зависи от годините ви.

# 738
В момента ползвам Elemis anti-age marine collagen дневен. Невероятен лек аромат, кожата става кадифе, без да лепне. Изключително икономичен. Нямам много бръчки, на 36 съм, но отзивите са добри и за тях.

# 739
От две седмици ползвам този https://www.aroma.bg/catalog/dneven-krem-aroma-intensive-wrinkle … educer-50-ml-473/ . Отчитам го като много добро попадение. Хидратира чудесно, има мек, деликатен аромат и не дразни чувствителна та ми кожа. За протокола- не съм на 50+, а на 40+ години, но го взех по препоръка и не съжалявам.

Последна редакция: пт, 12 яну 2018, 15:26 от bubanka

# 740
  • Варна
Аз съм на 30+ и ползвам нощния, много ми харесва. Майка ми  пък е с дневния, също е много доволна.

Доволна съм и от този:

Гелообразен е, привидно доста лек, а всъщност след него усещам кожата силно хидратирана, доста подхранена, дори сега, в по-хладното време, ми е достатъчен като грижа.

# 741
  • Варна
Момичета, кожата ми от мазна стана сухичка и доста често се появават червеникави петна по бузите. Да не говорим пък, че носа ми е супер зачервен, заради доста напукани капиляри (след упойка при операция).
Ползвам основно Ла рош, и сега съм се загледала към крема им от серията Rosaliac. Имате ли мнения за него, дали добре и хидратира ?
За съжаление не мога да се подлагам на процедури за напуканите капиляри, защото съм бременна Sad

# 742
И моята от мазна стана по-суха, но само около носа и устата. Ла рош позе нещо не успява да хидратира достатъчно. В момента съм с Clinique Superdefense за комбинирана към мазна и е доста мазничък, добре защитава и носа не ми се бели, но не знам дали става за твоя тип кожа Sad

# 743
Момичета, които са ползвали българската козметика Биофреш кажете дали ви допадат околоочните кремове?
Иска ми се да посменя крема си и съм любопитна към тази марка. Четох много хубави отзиви за марката в нета.

# 744
  • Някъде по Дунава
Биофреш имат различни серии. Аз съм ползвала само тази с йогурт. Хареса ми, хидратира, лека е.

# 745
  • In transit
Miss_V, крема на Биофреш с йогурта е много хубав и ще ти хидратира добре сега кожата зимата. Не е скъп и е с добри съставки.

Скрит текст:
Честито за бремеността! Супер много се радвам за теб!:kiss:Flowers Four Leaf Clover]Честито за бремеността! Супер много се радвам за теб!:kiss:Flowers Four Leaf Clover

# 746
Аз съм на 30+ и ползвам нощния, много ми харесва. Майка ми  пък е с дневния, също е много доволна.

Доволна съм и от този:

Гелообразен е, привидно доста лек, а всъщност след него усещам кожата силно хидратирана, доста подхранена, дори сега, в по-хладното време, ми е достатъчен като грижа.

Това не е ли серия с таргет, родените след 2000 г.?

# 747
Аз съм позлвала Еусерин и смело мога да кажа,че не отстъпва на скъпите известни марки,имат за суха кожа доста кремове,зависи от годините ви.

Всички кремове от тези марки ли са без аромат?

# 748
Скрит текст:

Всички кремове от тези марки ли са без аромат?
Аз не съм попадала на такъв с парфюм или аромати нито при Юсерин, нито при Ла Рош

# 749
Дами, време е за нова тема.

Общи условия

Активация на акаунт