Какъв крем за лице използвате? – тема IX

• 164 537
  • 751
  •   1
Отговори
# 75
Моля и аз за препоръка! Търся крем, който да е срещу първи бръчки, нещо 25 +, но в същото време за мазна и склонна към омазняване кожа. Ползвала съм Юсерин и Виши, но на Юсерин е само срещу омазняване, а на Вши доста ми изсушава кожата, така че ако някой има наблюдения от други марки, ще съм благодарна да сподели Simple Smile

# 76
  • Пловдив
За крем за бръчки говорим доста след 25+, например 30-35 +. Висша френска козметика.
Аз ползвам филорга от 2-3 години, сега съм на 30, но започнах с хидратиращия, който е доста лек и не чак толкова за бръчките.
Имат един тайм филър мат, за мазна кожа, не съм го пробвала, но има добри отзиви.
Може би трябва да ползваш измивна пяна/гел с леко съдържание на алкохол. Аз ползвам такова на юсерин, зелена серия, но е без измиване, с тампонче сутрин и вечер, мисля има само 2% алкохол, не щипе, за мазните ми участъци е невероятно и не го сменям доста време вече.

# 77
За крем за бръчки говорим доста след 25+, например 30-35 +. Висша френска козметика.
Аз ползвам филорга от 2-3 години, сега съм на 30, но започнах с хидратиращия, който е доста лек и не чак толкова за бръчките.
Имат един тайм филър мат, за мазна кожа, не съм го пробвала, но има добри отзиви.
Може би трябва да ползваш измивна пяна/гел с леко съдържание на алкохол. Аз ползвам такова на юсерин, зелена серия, но е без измиване, с тампонче сутрин и вечер, мисля има само 2% алкохол, не щипе, за мазните ми участъци е невероятно и не го сменям доста време вече.

Точно от зелената серия на Юсерин, която е неароматизирана съм ползвала крем и ексфолиант, а в момента гел за измиване пак зелен на Виши ползвам, но доста изсушава, а и е на привършване и търся нещо, което да взема след него. На 27 съм и вече се забелязва и отпускане на кожата и леки бръчици, за това ми се щеше нещо щадящо и все пак превантивно в тази посока. Но явно Юсерин са достатъчно надеждни в случая Simple Smile

# 78
  • Пловдив
Да, изчакай 30-така преди анти ейдж кремове, в никоя аптека не биха ти дали съвет да ползваш такава козметика. Мен като ме видят да питам там за филорга ( а аз си питам не лично за мен понякога) и направо ме гонят  hahaha
Ако гел за измиване ти е тежък, пробвай като моето - с тампонче, което се нанася, без измиване, то не изсушава изобщо!

# 79
Може ли да качиш снимка, за да видя кое точно ползваш или линк, ако е удобно? Благодаря! Simple Smile

# 80
http://static.framar.bg/product/filorga-anti-ageing-20102.jpg това ли ползваш или нещо друго?

# 81
Някой ползвал ли е крем Гуто с екстракт от охлюви и този на Ревив. Какви са ви отзивите за тях?

# 82
  • Пловдив

не, не на филорга измивното. Ползвам на юсерин, неизмивно dermopurifyer tonic , с памуче. Много е добро, аз предпочитам неизмивни, защото не изсушават чак толкова, колкото измивните с алкохол. За измивни без алкохол пък са ми леки, имах на авен такова, все едно с вода се мия.
https://www.google.bg/search?q=eucerin+dermopurifyer&biw=192 … YgtuCNBSvQRgVM%3A

# 83
  • София
Тоник и измиващ/почистващ продукт не са взаимнозаменяеми и се ползват с различна цел...

# 84
  • Пловдив
не са, говорим за измивното с алкохола, което тя ползва и й изсушава и за това, което не се измива, пак има алкохол мнг лек процент, но не изсушава. За измиване има мнг леки пяни и гелове, като моята на авен, но тя не прави нищо, освен миенето, това казвам. И съчетанието на тоник с мнг лека пяна е по-добро отколкото измивно, което суши. Аз не мога без моя тоник, това ми е продукт, който не сменям, докато кремове сменям .. Blush

# 85
  • София
Бихте ли споделили отзиви за бялата козметика на Сефора и дали я зареждат в българските магазини. Харесала съм, по отзиви, маската с балончета, но не намирам информация за кремовете им, които също са ми любопитни.

Ползвала съм този от голяма мостра - 10-15 мл. Хареса ми като апликация и усещане на кожата - хидратираща, богата консистенция. Аз съм със суха кожа и много често кремовете ми идват недостатъчни и кожата не се усеща обгрижена и подхранена. С този крем я чувствах комфортно и добре.
Ползвах и този серум в пълен размер - изключително разочароваща покупка. Изсушаваше ми кожата, чувствах я опъната и дехидратирана. Ползвала съм и други немазни олиа, но никога не бях усещала кожата си така бедстваща.

# 86
Благодаря за споделеното, Reina!

Fonce, може би си права за непълното абсорбиране на продукта, в случаите когато не пасва на кожата. Аз по такъв начин се опитах да се харесам с един Eucerin за по-зряла кожа преди време и ми правеше впечатление, че уж попива, но при последващо измиване на лицето, то ставаше адски лигаво, сякаш продукта си беше стоял на повърхността.

Искам да споделя за измиващото гелче на Кройтерхоф, което беше похвалено по-назад в темата. Купих го с големи резерви, но много ми хареса на първо ползване - изми перфектно грима, включително и спиралата от очите, не пресуши кожата, не люти. Аромат не помня дали има, но ако да, то той е много слаб и ненатрапчив. Ще си го ползвам.  Peace

Много се харесахме и със scrub&mask на ФилоргаHeart Eyes Много особено, но и забавно приложение има - нанася се като пилинг, но след около минута под пръстите консистенцията се превръща в пяна, която за още 3-4 минути се абсорбира изцяло. След употреба лицето е свежо и сияещо. Мисля, че маската би паснала на всяка кожа и възраст.

Обсъжданият Time filler mat ми беше едно от най-големите разочарования. Купих го с огромно желание като по-лек вариант на time filler за по-топло време. Много ми изсушаваше кожата, до степен, че усещах как се опъват бузите и челото ми, нямаше го онова напомпващо и "пухкаво" чувство, което оставя по-мазничкият му събрат time filler. Самият крем попива толкова бързо, че гримът беше невъзможно да се нанесе нормално.

# 87
  • Пловдив
Фрийк, Тайм филър мат е за мазна кожа (матира), доколкото аз съм чела, не е хич лек. Нали филорга кремовете по принцип са за всякакъв тип кожа, нямаше отделен крем за различните кожи - е, този мат го направиха за мазната кожа и вероятно за всяка друга не е ок. Аз още малко ако се омазня с годините, ще мина на него и тогава ще дам мнение Joy

# 88
Фрийк, Тайм филър мат е за мазна кожа (матира), доколкото аз съм чела, не е хич лек. Нали филорга кремовете по принцип са за всякакъв тип кожа, нямаше отделен крем за различните кожи - е, този мат го направиха за мазната кожа и вероятно за всяка друга не е ок. Аз още малко ако се омазня с годините, ще мина на него и тогава ще дам мнение Joy

Така е, за мазна кожа е мат-ът, но толкова да мразя лъщенето  ooooh! Като го купувах беше още нов и нямаше отзиви. Знаех, че има матиращ ефект, но не и толкова изсушаващ. И други матиращи кремове съм имала (например Effaclar mat на Ларош, не че има място за сравнение), но не е било такова чудо! Но и кожата се променя с годините, моята от мазна сега е комбинирана, не смея да помисля, че може да се изсуши още... Confused

'Омазнявай' се смело, Josefin, мазната кожа по-бавно се сбръчква ако пък и да лъщи.   Twisted Evil И аз гледам да се "омазнявам" повече нощем.

Отплеснах се, хубава вечер на всички!  Peace

# 89
  • Пловдив
хаха, ох, мерси, а с малко дечица народени кожата какви трансформации преминава, малко са късметлиите, които след раждане нямат никакви промени в кожа, коса и т.н. Аз имах тооолкова по-хубава кожа преди  Confused

Общи условия

Активация на акаунт