Какъв крем за лице използвате? – тема IX

• 165 693
  • 751
  •   2
Отговори
# 270
Из темите има доволни от продуктите за лице на Алверде също. Ако има по някаква причина страх от химични продукти (за деца май доста хора търсят натурални продукти) според мен и те са добър по-бюджетен вариант.

# 271
Аз за първи път използвам крем за лице ,може би защото ще ставам на 30...
Подарък ми е от майка ми Anew vital Avon дневен 25 фактор , бил за кожа от 25 до 35 години

# 272
Здравейте,

От 2 месеца ползвам Виши Идеалия. В началото ми беше добре на кожата, тъй като е леко дехидратирана, но понеже е и мазна в Т зоната, напоследък, покрай жегите, когато го ползвам заедно с фон дю тен отгоре, страшно ми лъщи.
Някой може ли да препоръча нещо по-матиращо и леко за през лятото (на 35+ съм и не съм съвсем за младежките серии)?
Дали мога да сменя крема и фон дю тена с ВВ или СС крем? До сега не съм ползвала такива продукти.

Благодаря  bouquet

# 273
LoveIsTheAnswer  аз от скоро ползвам ВВ на Гарние, цвят медиум. За пръв път ползвам ВВ крем и мога да кажа, че съм доволна. Аз съм със смесена кожа. Нанасям крема и след това леко пудра.

# 274
Мацки, да кажа и аз каква работа свърших. Grinning Значи първо бях решила да си взема гел за лице, крем за лице за през деня и такъв за отпушване на пори и така нататък и да са и трите на Uriage. Обаче нямаше как да изневеря на най-любимата си марка, Avene. Та взех си К18 на Uriage за нощен, а за дневен Cleanance hydro на Avene и гелче за лице от същата серия. Паралелно си взех и четката за лице на Ремингтън и от една седмица не знам защо, обаче ми е голям кеф цялата рутина - сутрин и вечер. Grinning Сега съм си наумила да си взема и някаква маска за лице, пробвах от саше тази на Vichy Normaderm 3 in 1 и много ми хареса, та се чудя тя ли да е или да разгледам Uriage hyseac маската или на някоя друга марка. Вие на какво мнение сте? Grinning

# 275
Здравейте,

От 2 месеца ползвам Виши Идеалия. В началото ми беше добре на кожата, тъй като е леко дехидратирана, но понеже е и мазна в Т зоната, напоследък, покрай жегите, когато го ползвам заедно с фон дю тен отгоре, страшно ми лъщи.
Някой може ли да препоръча нещо по-матиращо и леко за през лятото (на 35+ съм и не съм съвсем за младежките серии)?
Дали мога да сменя крема и фон дю тена с ВВ или СС крем? До сега не съм ползвала такива продукти.

Благодаря  bouquet
Аз забелязвам същия ефект при Юсерин анти ейдж 50 фактор, за мазна кожа с матиращ ефект. Когато съм си вкъщи и сложа само крем, след 15 мин лъщенето изчезва. Ако сложа фон дьо тен (задължително поне 15 20 мин след крема), към обяд лицето ми лъсва. Фон дьо тенът, който ползвам също е с матиращ ефект и комбиниран с други кремове до сега никога не ми се е случвало това. Мислех да взема Виши Идеалия, след като свърши Юсерин-а, но май и той не е подходящ за мазна или комбинирана кожа за лятото.

# 276
V_345, определено за мен Vichy'то не е пододящо за лятото в комбинация с грим. През пролетта, когато го взех, ми беше супер.
Днес си изрожих едно тестерче на Юсерин dermo purifier и сложих от него под ФДТ. За сега е добре, но пак смятам, че това кремче е за проблемна младежка кожа и ми се ще нещо за по-зряла.
Някой ползвал ли е Филорга тайм филър мат?
gerinceto, дали има ВВ матиращи кремове?

# 277
  • София
LoveIsTheAnswer, в момента съм с Uriage Isoliss - гел за комбинирана/мазна кожа + околоочен. Много лека текстура и аромат, точно за лятото. И аз съм 35+, но още използвам козметика първи бръчки  Rolling Eyes За по-зряла кожа серията е Isofill и също има крем за комбиниран тип кожа, но е по-плътен като косистенция. Вземи си най-добре тестери и виж кое ще ти допадне.

Вчера взех мостра на KORRES - дневен крем с магнолия. Много ми хареса, може би ще е следващата покупка  Simple Smile

# 278
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
дали има ВВ матиращи кремове?

Да, има матиращи ВВ кремове.  Peace Може да потърсиш и да пробваш дали кожата ти ще се чувства добре само с ВВ, без крем отдолу. Или да пропускаш нанасянето на крема в Т-зоната. За съжаление не мога да дам отзиви за матиращи ВВ-та, защото кожата ми е много суха, но на първо четене ми излезе това:

http://www.allure.com/beauty-products/2014/best-bb-creams-for-oily-skin
http://www.thefashionspot.com/beauty/486371-top-bb-creams-oily-skin/#/slide/1

# 279
Благодаря момочета! Ще отскоча до beauty zone, и без друго имат 20% на всичко до утре, и ще разгледам за матираши ВВ или някой матиращ за 35+. Uriage само в аптеки ли се продава? (Не съм ползвала техни продукти)

# 280
  • София
Благодаря момочета! Ще отскоча до beauty zone, и без друго имат 20% на всичко до утре, и ще разгледам за матираши ВВ или някой матиращ за 35+. Uriage само в аптеки ли се продава? (Не съм ползвала техни продукти)

Аз съм виждала Uriage само в аптеки. Последните мазила ги взех от Ремедиум.

Крема KORRES с магнолия го похвалих на първо четене, но вече не ми допада. Омазнява ми доста зоната около носа, а и аромата му идва малко по-тежък за вкуса ми. Не е моят крем това, или поне не за лятото. Есента може да му дам още един шанс  Grinning

# 281
Благодаря момичета ,ще потърся за детето нещо натурално леко   както каза kockyraccoon  bouquet

# 282
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Uriage само в аптеки ли се продава? (Не съм ползвала техни продукти)

Да, само в аптечната мрежа.  Peace

# 283
За дневен ползвам eucerin oil control spf 50, уникален продукт, поне за моята кожа, вечер съм с La roche posay tolerian creme - също съм доволна. Относно Фи'лорга може би съм от малкото им антифенове. Ползвах много голяма серия, всичко последователно и продължително и... Все едно съм си измила лицето само с вода -нищо особено. А цените не са за подценяване. Аз май на различните марки харесвам различни продукти и не мога да се спра на някоя конкретна марка и на рафта ми е страхотен микс. Все пак симпатизирам повечко на Skincode и Shiseido. И да не забравя - на uriage е една от най-добрите хидратиращи серии, които съм ползвала.

# 284
  • Sofia
Относно Фи'лорга може би съм от малкото им антифенове.

Никак не сме малко. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт