Какъв крем за лице използвате? – тема IX

• 165 632
  • 751
  •   1
Отговори
# 375
Аз предпочитам Авен пък, но всичко си е до кожа.

# 376
но те май не стават за зъряла кожа нали?

# 377
  • Велико Търново
Авен имат линия и за зряла кожа - Sérénage Peace

# 378
Купих си при препоръка на момичето в аптеката Ла рош  hydreane extra riche , преди него обаче сложих както винаги си слагам една ампула хеалурон и след това на биодерма крем за свиване на порите и накрая новия си крем. Много бавно попи, даже на места въобще не попи и  беше на залци все едно ми се бели кожата. Не знам това защо се получи , много ли от него сложих или може би преди него не трябваше да слагам нищо .. чудя се много Thinking .С други кремове не ми се беше случвало. След това излязох навън , имаше малко вятър и сега като се прибрах беше попил идеално и кожата ми е мека .
На вас случвало ли ви се е ? Според вас тежък ли ми е и  такива по -тежки кремове са подходящи за сега и зимата?

# 379
Получил се е кир ефект - според мен е от базата (крема за свиване на пори на Биодерма - и при мен имаше такъв "ефект"). Пробвай самостоятелно, без Биодерма-та и сложи по-малко количество. Щом е Екстра Рич, значи си е доста тежък, не прекалявай  Peace

# 380
Благодаря  Holly Pink, ще пробвам без биодерма-та  Peace  Hug

# 381
От крема на Ла Рош от предната страница не бях хич доволна, защото усещането за сухота ми се появяваше скоро след нанасянето. От хидратацията на този - http://www.laroche-posay.bg/products-treatments/Hydraphase-Inten … egere-p10356.aspx , както и на другия от серията, с по-богатата текстура, бях много доволна. Не ги смених близо 2 години, докато не ми се стори, че вече не ме хидратират толкова добре и минах на Nuxe.

Днес хванах единичен последен Nuxe в Медея на -30% и съм много доволна.

# 382
  • Orihuela Costa,Spain
От около пет години ползвам Авен Хидранс със слънцезащитен фактор целогодишно,около носа обаче винаги лятото ми излизат тъмни петна. Преди месец и нещо си взех Шисейдо Ибуки бенефианс. Еми супер е и като, че ли петната се позаличиха.Преди бях полудяла по Нукс. Плодовите им аромати да страхотни, ползвала съм златното им олио, парфюма  кремовете, душ геловете. Освен че миришат хубаво, друга полза не виждам, за тези пари мисля, че Авен или Роше Росай определено повече си заслужават. Мое мнение, не искам да обидя никой.  bouquet

# 383
От крема на Ла Рош от предната страница не бях хич доволна, защото усещането за сухота ми се появяваше скоро след нанасянето. От хидратацията на този - http://www.laroche-posay.bg/products-treatments/Hydraphase-Inten … egere-p10356.aspx , както и на другия от серията, с по-богатата текстура, бях много доволна. Не ги смених близо 2 години, докато не ми се стори, че вече не ме хидратират толкова добре и минах на Nuxe.

Днес хванах единичен последен Nuxe в Медея на -30% и съм много доволна.

Този крем на ла рош лежер за каква кожа е?

# 384
let_it_shine, според описанието - нормална към смесена чувствителна и дехидратирана кожа. Другият - riche, е за суха и много чувствителна.

# 385
да Ви питам-за Перле Блю някоя от Вас има ли мнение???често го рекламират и да Ви кажа... хваща окото...

# 386
  • Бургас / София
Сега използвам на Ла Рош по добър от Клиник Супердефенс за мен.

# 387
да Ви питам-за Перле Блю някоя от Вас има ли мнение???често го рекламират и да Ви кажа... хваща окото...

Здравей краснална,
 признавам си че не съм много в час за кремовете. Вярно че не съм и на ниво нивея, това все още го ползва майка ми. Отскоро  аз се интересувам - вече ми се НАЛАГА. Та на въпроса- и аз съм заинтригувана от реклами на тоя perle bleue , разбирам че имало разновидности - отделно крем и серум. Аз самата за пръв чувам такова нещо, не съм запозната. Ще бъда благодарна някоя да напише, ако е ползвала-какво мисли, какъв е ефектът и най-вече-дали си струва парите. Не че е скъп, ама не ми се дават пари за едно нищо.

# 388
Купих си при препоръка на момичето в аптеката Ла рош  hydreane extra riche , преди него обаче сложих както винаги си слагам една ампула хеалурон и след това на биодерма крем за свиване на порите и накрая новия си крем. Много бавно попи, даже на места въобще не попи и  беше на залци все едно ми се бели кожата. Не знам това защо се получи , много ли от него сложих или може би преди него не трябваше да слагам нищо .. чудя се много Thinking .С други кремове не ми се беше случвало. След това излязох навън , имаше малко вятър и сега като се прибрах беше попил идеално и кожата ми е мека .
На вас случвало ли ви се е ? Според вас тежък ли ми е и  такива по -тежки кремове са подходящи за сега и зимата?

Може ли повече инфо за тази ампула с хелурон. bouquet

# 389
let_it_shine, ти не си ли прекалено млада за ампули с хиалурон? Все пак тази година ти беше абитуриентския бал, на 19 г. ми се вижда абсолютно излишно  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт