Какъв крем за лице използвате? – тема IX

• 165 589
  • 751
  •   1
Отговори
# 495
  • Varna
Може би и там го има, не се сетих Wink

# 496
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Купувам директно от магазин на The Body Shop, но не живея в България Peace

# 497
  • София
Много съм доволна от продуктите за лице (те всъщност са само 2 - серум и елексир) на “Wooden Spoon”.

Пробвах ги с предубеждение (появи се една сухота под брадичката и нищо не я премахваше, след половин- един час пак започваше да дразни, та по препоръки от местния козметичен магазинсе запомнах с марката), но се оказаха чудесни - попиват бързо, кожата ми изглежда добре, сега в студа ми вършат отлична работа. Не са ароматизирани, ако на някой това му е проблем (по-скоро имат леката миризма на съставките).

Мисля да пробвам и другите им продукти, крема за тяло Royal Touch и антицелулитният бленд.

Марката е българска, използва сурови и необработени органични масла и билкови екстракти.

http://woodenspoon.eu/bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1 … 0%B5%D1%82%D0%BE/
В София откъде купувате тези продукти?Щом е българска фирмата, бих искала да пробвам техни продукти.В момента ползвам дневен крем за лице на Дева, за възраст 40+-бързо попива,лек аромат, стяга кожата на лицето.

# 498

ruirana Взимай му. Аз каквото съм ползвала през годините, винаги съм била доволна. Още повече,
щом няма проблемна кожа. Макар че, може би не е зле да се допиташ и до него, може пък да си има предпочитания за козметика.

# 499
Аз съм ползвала Anti Age Elixir и честно казано не останах с кой знае какви впечатления.
Купих си го от магазин за био продукти.  Peace

Последна редакция: ср, 11 яну 2017, 16:58 от Пит

# 500
pelopony,питала съм го,но той няма претенции,дори не знам дали ще се маже,но все пак е хубаво да има хидратация вече на тази възраст,може и да съм вманиачена  Mr. Green

# 501
  • Варна
princess_des това на нукс безцветно ли е или придава и цвят? помня, че имаха и едно с брокатено в него.

Безцветно е!

# 502
  • До сърцето...

В София откъде купувате тези продукти?Щом е българска фирмата, бих искала да пробвам техни продукти.В момента ползвам дневен крем за лице на Дева, за възраст 40+-бързо попива,лек аромат, стяга кожата на лицето.

Аз съм написала, че първоначално си ги купих от магазин, в последствие си ги поръчах от сайта им. Много учтива служителка ми звънна по телефона да уточни каква доставка (с коя фирма) ми е удобна.
Радвам се, че има такива български фирми, макар че асортимента им не е голям.

Пит, ами разни кожи, сигурно и разни възрасти. Нормално е, а и натуралната козметика не дава резултат така бързо и уау, както медицинската например. Аз ползвам трето шишенце и мога да кажа, че съм повече от доволна. Зимата го ползвам интензивно, а лятото - като нощен крем и то рядко.

# 503
  • Варна
Взех си това гелче от Лили днес,до сега не съм ползвала нищо на марката,гледам на предната страница сте коментирали крема за лице ,че стои кофти.....

# 504
Аз харесвам крема с витамин Ц на Лумене и много добре ми се отразява - хидратира и изравнява тена. С комбинирана кожа съм. От доста време не съм го ползвала. Добре, че тук видях марката за да се сетя.

# 505
Аз харесвам крема с витамин Ц на Лумене и много добре ми се отразява - хидратира и изравнява тена. С комбинирана кожа съм. От доста време не съм го ползвала. Добре, че тук видях марката за да се сетя.

аз също го харесвам, харесвам и околоочния от серията

# 506
Скрит текст:

Аз съм написала, че първоначално си ги купих от магазин, в последствие си ги поръчах от сайта имМного учтива служителка ми звънна по телефона да уточни каква доставка (с коя фирма) ми е удобна.
Радвам се, че има такива български фирми, макар че асортимента им не е голям.

Скрит текст:
Пит, ами разни кожи, сигурно и разни възрасти. Нормално е, а и натуралната козметика не дава резултат така бързо и уау, както медицинската например. Аз ползвам трето шишенце и мога да кажа, че съм повече от доволна. Зимата го ползвам интензивно, а лятото - като нощен крем и то рядко.

Искам да поръчам серума за проблемна кожа, но никъде в сайта не виждам опция за поръчка, както и цена. На посочения телефон ли си звъняла, за да го поръчаш или аз нещо не се справям със сайта им?

# 507
  • До сърцето...
....
Искам да поръчам серума за проблемна кожа, но никъде в сайта не виждам опция за поръчка, както и цена. На посочения телефон ли си звъняла, за да го поръчаш или аз нещо не се справям със сайта им?

Единият път писах на пощата (има я в "Контакти"), а вторият път се имах за "старо куче" и направо им звъннах (не си бях в София, а ми свършваше маслото).

Дано да ти допадне серума, на мен ми тушира пигментните петна лятото и при разни раздразнения също го ползвам. Това масло е по-леко като консистенция, и ми идва слабичко като за зимния период.

# 508
....

Единият път писах на пощата (има я в "Контакти"), а вторият път се имах за "старо куче" и направо им звъннах (не си бях в София, а ми свършваше маслото).

Дано да ти допадне серума, на мен ми тушира пигментните петна лятото и при разни раздразнения също го ползвам. Това масло е по-леко като консистенция, и ми идва слабичко като за зимния период.

Благодаря за информацията! Hug Ще им пиша и аз .

# 509

аз също го харесвам, харесвам и околоочния от серията

И аз го харесвам. Но едно време си го купих от парфюмерия и ми дадоха преди това мостричка. А в "Лили", като ги питах за тези новите дали имат поне тестер, ми се изрепчиха.

Общи условия

Активация на акаунт