Какъв крем за лице използвате? – тема IX

• 164 598
  • 751
  •   1
Отговори
# 615
Това с текстурите е доста голяма заблуда за хората,това дали една текстура е крем или гел не зависи от количестото на активните съставки,а от вида кожа за който е предназначен самият продукт,съответно гелът за мазна кожа,а кремът за суха.Така че действието е едно и също и при двете текстури  Peace

# 616
На Skincode ползвам 24-часовия крем, като нощна грижа, и съм изключително доволна. Хидратира, успокоява, и особено рядко срещано при мен, не запушва пори. Кожата ми е тънка, смесена, склонна и към омазняване, и към много сухи участъци, чувствителна и много, много капризна.
Ползвах измивния гел, не ми хареса, пресушава; както и още няколко техни крема от мостри, идваха ми тежки.

# 617
На Clarins са ми любими тези кремчета  Heart Eyes правят всичко,което очаквам от един крем.
Имах и този ,но не ми хареса,ставаха ми пъпки от него.Явно не беше подходящ за моята кожа.Пробвала съм доста техни неща-минита от комплекти,мостри и почти всичко ми харесва Peace

# 618
Здравейте момичета  Peace

Аз използвам следните кремове:

много съм доволна

леко ми мазнее, но не е лош

много съм доволна, попива за секунди и не ми дразни кожата

имам го на мостра и много ми харесва

Кожата ми е суха с мазна Т-зона и проблемна. А, имам и но не съм впечатлена

# 619
  • Варна
В момента ползвам този:

и въпреки че моята кожа не е сухя, съм доволна. Омекотява и хидратира веднага, не прави филм върху лицето. Като нощен също е добър, май дори повече ми харесва в тази си роля. Но е толкова силна ароматизиран и то с един натрапчив, засядащ в носа аромат, че само поради тази причина не бих го купила в пълен размер.

# 620
В момена ползвам Hydragenist на Lierac .

http://www.lierac.bg/catalog/product/view/id/191/s/hydragenist-creme/category/40/

Харесва ми, но на няколко пъти ми се случи да виждам т.нар. " кир-ефект".
Не мога да си обясна защо, толкова е приятна текстурата и попива моментално.

# 621
Еликсир, не съм съгласна с теб за крема на Есте Лаудер.
За кое не си съгласна,че ми прави кир ефект на моята кожа  ?Това обаче се отнася за мен,на теб пък ето,че ти е идеален  Peace,мисълта ми беше,че особено скъпата козметика задължително трябва да се пробва и то на лицето,а не както са свикнали в БЗ да мацват на ръката.Добре,че наскоро случайно случих на момиче в БЗ,което благоволи да отвори чекмеджето с мострите,имаше от почти всички на Ести,но иначе ако поискаш уж все нямат.Да не говорим,че са нулево компетентни,ако ги попиташ какви активни съставки има в даден крем-едната мънка,че била нова,другата-ми трябва да прочета на кутийката Shocked

Наскоро пробвах от мостра Advanced Time Zone на Ести - направо ударник по кир ефект, даже не довърших мострата и я запратих в коша, и за пореден път се убедих,че непременно трябва да се пробва предварително, особено за не евтини продукти.
Да го беше подарила на някой вместо да го изхвърляш.

Наистина четеш по диагонал,изхвърлих мострата,не цял крем.
Сюприйм и за мен е страхотен,включително околоочния,но не виждам как би могъл да е за всеки тип кожа и всяка възраст.Например дъщеря ми е на 20 и с диаметрално различна кожа-за нея би бил абсолютно неподходящ.Т.е. няма универсални кремове,които да са подходящи и харесвани от всеки.Но има добри формули,които наистина стават бестселъри и се продават успешно с години.

# 622
Момичета, имате ли някакви впечатления от крема на микса  хуалурогел ? Ако не, какъв хидратиращ крем за суха и млада кожа бихте ми препоръчали?

# 623
Аз ползвам в момента хиалурогелът на Микса. Не е нищо особено. Икономичен е, защото много се разнася, попива сравнително бързо. Исках лек хидратиращ крем, но смятам, че има много по-добри и то не на много по-висока цена.

# 624
Записвам се да следя. До сега съм ползвала само био-козметика /Physician Organic, L'Amande, BjoBj и др./, но виждам, че вече не са ми достатъчни или не съм намерила достатъчно добра био-козметика.

# 625
  • Ямбол
И аз си търся лек и хидратиращ крем. Засега съм се спряла на този:
https://remedium.bg/face-hydration/so-bio-etic-hydra-aloe-vera-2 … y-cream-50ml.html

Някой с впечатления от него?

# 626
https://remedium.bg/face-hydration/so-bio-etic-hydra-aloe-vera-2 … y-cream-50ml.html

Ами на мен много бързо ми лъсваше лицето от него, но моята кожа е мазна, ако твоята не е може би на теб ще ти се отрази по-добре.

# 627
Макар че темата е към края си, много искам да се запиша. Grinning Темата ми е актуална и я попрочетох с голям интерес.

Почитател съм на IDEALIA на Vichy и в момента съм с крем-гела за смесена към мазна кожа. За студените дни ми е супер, но за лятото дори и той ми е мазен, а и няма слънцезащитен фактор. Така че сега съм в големи дилеми.

# 628
  • Ямбол

Ами на мен много бързо ми лъсваше лицето от него, но моята кожа е мазна, ако твоята не е може би на теб ще ти се отрази по-добре.
Моята кожа е смесена, затова се спрях на по-лекия вариант на крема. Обогатеният вариант съдържа масло от карите.

# 629
Момичета, бихте ли ми препоръчали хидратиращ крем за суха и млада кожа ?

Общи условия

Активация на акаунт