Какъв крем за лице използвате? – тема IX

• 164 558
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
  • Бургас/Пз
Благодаря  bouquet

# 676
На каква цена е в момента ??

Беше около 28лв. в кутия със 100мл. мицеларна вода.

# 677
  • София
След дълго мислене, какъв да ми бъде дневния крем това лято, си взех на Биодерма Фотодерм AKN MAT Флуид SPF 30. Кожата ми е нормална към мазна и това е първия слънцезащитен, който ми стои много добре на лицето. От няколко дни го ползвам и се радвам на избора си.
По въпроса за първите бръчки пък си взех за нощен крем на All Nature отново за нормална към мазна кожа. Него още не съм го пробвала, че имам още малко от флуида на Uriage. Дано остана и от него доволна.

# 678
Момичета, вие от коя година започнахте да си купувате кремове против поява на бръчки?

# 679
Аз на 27 си взех флуида на Юриаж против първи бръчки. Доволна съм от него. Сега ползвам Лиерак пак с тази цел. Мисля, обаче, че на тази възраст и хубав хидратиращ крем ще върши същата работа.

# 680
  • Бургас/Пз
Момичета, вие от коя година започнахте да си купувате кремове против поява на бръчки?
На 35. До тогава наблягах на силна хидратация  Peace

# 681
И аз около 35 усетих нужда от по-специална грижа.

# 682
Аз на 29 започнах.

# 683
Благодаря  bouquet

# 684
  • Варна
Здравейте! Аз от няколко дни ползвам серията на Кройтерхоф Хиалурон +. Бях им писала лично съобщение да питам какви продукти за лице имат за 25+, отговориха ми, че ако нямам проблемна кожа, а искам оптимална хидратация и предпазване от поява на признаци на ранно стареене, тази серия е подходяща за мен. Поръчах си я от сайта им, включва дневен, нощен, околоочен кремове, серум за лице и почистващ хидрогел за лице. Харесват ми засега, ще видим занапред как ще е. Мога да кажа, че забелязах сутрин като си измивам лицето, че кремът е попил, а не както този на Орифлейм сякаш още си стоеше на лицето ми.

Някой, ако е ползвал шампоаните и гела с екстракт от охлюв, да сподели мнение.

# 685
Бих препоръчала крем с ретинол - мисля, че е добър вариант за предпазване от бръчки, макар че те са неизбежни. И задъжително крем с фактор. Според мен по-ефикасен начин за предпазване от бръчки от използването на крем е избягването на слънцето  Peace

# 686
Хидратиращ крем за проблемна кожа, некомедогенен и с SPF фактор (за лятото) - има ли такова животно? Crazy Crazy

# 687
Хидратиращ крем за проблемна кожа, некомедогенен и с SPF фактор (за лятото) - има ли такова животно? Crazy Crazy

Повечето аптечни медицински марки имат много хубави хидратиращи кремове, които са за чувствителна кожа и некомедонни... Но за съжаление не всички са с фактор... И в аптеките дават тестери, което е добре ако пробваш нов крем... За фактор може да ви вземеш ВВ- или СС-крем с фактор и да го слагаш върху крема... Peace Например това

Или нещо с по-висок фактор...

# 688
Днес приключих с Nuxe nirvanesque за първи бръчки. Никак не беше лош, много лек, лежерен и хидратиращ. На 32 г. съм. Нямам фини линии, използвах като превантивна грижа. Хареса ми Simple Smile

# 689
  • Бургас
Наскоро си купих същия крем на Nuxe,ползвам го вече повече от 10дни заедно с околоочния от същата серия.Безкрайно съм доволна и много впечатлена от марката. Peace Това са първите ми кремове на Nuxе,кремът за лице е страхотен за моята нормална към комбинирана кожа,няма кир ефект,хидратира страхотно,не е мазен,попива супер,топи се в кожата направо,любим ми е. Heart Eyes Ухае невероятно,като уханието му се задържа доста дълго на кожата,козметиката на Nuxe е силно парфюмирана само да вметна,ако не харесвате такава не е за вас.Околоочният крем също ми харесва,попива моментално,леко ми мирише на лекарство обаче,не е толкова фатално. Скоро ще пробвам и крем на Ахава,както и на Филорга които поръчах наскоро,оглеждам се и за такъв на Шисейдо,още обаче не съм се ориентирала към кой точно да се насоча.Обзела ме е мания за бяла козметика. Grinning

Последна редакция: пн, 22 май 2017, 16:08 от Bright Crystal

Общи условия

Активация на акаунт