PhytoCode - Качествена българска козметика /Тема 6/

• 151 620
  • 763
  •   1
Отговори
# 90
# 91
# 92
Прочетох напред, че в/у кремовете слагате слънцезащита, когато излизате. Може ли препоръка за някой такъв продукт? Много ми се иска да ползвам крема 35+, но не бий излязла без фактор навън, а пък от онези, които съм имала всички са си самостоятелни, не им трябва отдолу крем. Или не съм ги ползвала правилно  newsm78

# 93
  • Street of Dreams
Много ще се изкефя да спечелят. Първите две марки са сериозно утвърдени и покриват широк пазар, АВ дори се пада във високия клас. Не знам нищо за тази класация, но се радвам, че бг марка е наредена до тези. 

# 94
Дано, наистина. Тъкмо сегашния ми интимен гел е на свършване и съм решила да пробвам този  Wink

# 95
Дано, наистина. Тъкмо сегашния ми интимен гел е на свършване и съм решила да пробвам този  Wink
Annemarie Börlind: Hydro Booster спечели, ако не се лъжа втори бяха гигантите от Кнайп, трети - друг гигант - Мибел. Самото номиниране на продукт с българска активна съставка е невероятен успех! От 17 продукта след първа пресявка остават 7, а само 5 са номинирани.

# 96
момичета, има ли разлика между стария и новия крем с невен като състав или консистенция?
този в старата опаковка е доста плътен и хич не си представям как ще излиза от тубичката
и вече е 10 гр. по-малко  Thinking

# 97
момичета, има ли разлика между стария и новия крем с невен като състав или консистенция?
този в старата опаковка е доста плътен и хич не си представям как ще излиза от тубичката
и вече е 10 гр. по-малко  Thinking
Не съм сравнявала състава на двете опаковки и не мога да кажа дали има някаква промяна. Но в момента ползвам крема в новата опаковка - излиза безпроблемно от тубичката Peace

# 98
Ди, благодаря!
значи е с нова консистенция

# 99
  • Бургас
Бубс, специално за теб направих снимки на състава и на вида на двата вида крем, тъй като имам още малко от стария, а онзи ден получих новия. От тубичката си излиза без проблем, както писа и Ди. Като плътност и консистенция са почти еднакви. Старият жълтее леко и стои една идея по-мазнеещ, а новият е с лек оранжев оттенък и стои една идея по-стегнат и пухкав - не знам как точно да го обясня. Този вдясно е старият, а отляво е новият. В състава също има разлика, но там не мога да коментирам. Извинявам се за лошите снимки, но телефонът в момента се бунтува нещо Embarassed

П.С. Сега, обаче, се сещам за нещо съществено, което до този момент бях забравила Embarassed Моят стар крем беше от една изтеглена партида с по-течна консистенция, според дамите от Фитокод, така че май сравнението точно между него и новия не беше много удачно от моя страна Embarassed

# 100
Брадичке, благодаря!  bouquet
моят стар е видимо по-твърд от твоя стар - като обърна кутията, не "пада" на капака, като "боди бътър" е  Grinning

# 101
Аз съм имала 3 кутийки от стария, но нито един не ми е бил гъст като боди бътър  Laughing
Редички са, но не знам дали ще купя отново. Дъщеря ми се оплака от оранжеви лакти  Laughing и не го иска вече.

# 102
  • Бургас
Разни партиди, разни консистенции май Mr. Green Значи при всички положения е далеч от боди бътър, тъй че излиза съвсем леко като от шприц Peace Аз засега съм доволна от моя, но не мажа редовно. Не съм оранжева някъде както се е получило при някои ползващи го, не ми е и мухлясал каквито оплаквания също имаше в темата. Пу-пу, дано да продължа да съм доволна, че ми допада Praynig
Бубс Hug

# 103
ето го "надолу с главата" - китката е повече на фокус, но според мен се вижда достатъчно добре консистенцията на крема

# 104
ето го "надолу с главата" - китката е повече на фокус, но според мен се вижда достатъчно добре консистенцията на крема

Аз ако го обърна така ще го събирам с парцал от пода  Mr. Green Явно са различни партиди.

Общи условия

Активация на акаунт