Седми клас - 4

• 83 585
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
Тъй като се включвам твърде късно и не съм наясно, може ли да кажете как мога да получа достъп до пощата?

# 526
Може ли да препоръчате Тестове по математика (книжка или линк) за интензивна подготовка за оставащото време до изпита?

# 527
  • Пловдив
Tony06, достъп до пощата се дава на потребители, писали поне в две последователни теми.  Peace
Интензивна подготовка ... на 1-ви май.  Shocked По математика.  Shocked
На този етап вече децата трябва да наблягат на тестове и то за време.

# 528
"Разбрах че грешките се поправят с човка или скоби и черта , но в никакъв случай задраскване."
Сгрешена буква в дума се подчертава и над нея се записва коректната?

# 529
  • София
Учителката по математика на сина ми ги накара сега да си купят ето това http://hermesbooks.com/knigi/uchebna-literatura/7-mi-klas/nacion … st-1-arhimed.html. Мисля,че ни се пада 7мо или 8мо помагало за НВОто, ама нейсе.

# 530
lorenca, благодаря за допълнението. При сгрешена цифра , същото ли е правилото?

# 531
  • Варна
Мисля,че ни се пада 7мо или 8мо помагало за НВОто, ама нейсе.

hahaha
Така е Sharky, децата се напълват с помагала, като за някой от тях изобщо нямат време или желание. Ние имахме миналата година три по БЕЛ и две по МАТ. като от едното по МАТ да е решил един пробен Mr. Green

# 532
  • София
Миналата година 7 по БЕЛ, 5 по МАТ. Тази година 8 по БЕЛ, 6-7 по МАТ. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Но всъщност това, което мен лично ме вбесява, е липсата на организация при закупуването им: вместо да се купят за целия клас накуп и да се изполва 30% отсъпка, ние, родителите,  биваме строени да ги купуваме както на нас ни е удобно. На мен никак не ми е.

# 533
  • София
Despina, какъв се оказа отговорът на въпроса по история  Simple Smile?
lorenca, стува ми се, че tina78 има предвид задраскване с черта.

# 534
Аз затова вмъкнах да попитам за уточнение ... Дали се задрасква или подчертава.

# 535
  • столицата
http://19sou.bg/%d0%bf%d1%80%d0%b8%d0%b5%d0%bc/%d0%bf%d1%80%d0%b … 0%bb%d0%b0%d1%81/

Най-отдолу на страницата има линк с елементарно поднесени разяснение за кандидитгимназ. кампания.
Изобщо сайтът на 19 училище  следва да бъде отличен  за бързина при изнасяне на информацията.
Забележка: Не учим там. Laughing

# 536
Аз имам едно чудене за английската в Бургас. Прочетох в сайта, че нали си има английски втори език руски или немски и свободноизбираеми предмети (химия история математика и немски/руски в зависимост от втория език, който учиш) Значи чудя се ако избера от свободноизбираемите предмети език това означава ли, че ще учим три езика??

# 537
  • София
Аз имам едно чудене за английската в Бургас. Прочетох в сайта, че нали си има английски втори език руски или немски и свободноизбираеми предмети (химия история математика и немски/руски в зависимост от втория език, който учиш) Значи чудя се ако избера от свободноизбираемите предмети език това означава ли, че ще учим три езика??

Това е малко като тест креативност  Laughing Сложи някой препинателен знак и разни други части части в изречението, за да стане ясно какво точно е питането  Hug

# 538
  • Бургас
ами двата езика са задължителни, ако има СИП по третия език няма да има пречки да се запишеш, ако желаеш

# 539
Признати оценки от състезания и олимпиади за кандидатстване в НПМГ: http://npmg.org/wp-content/uploads/2016/03/All_rates.pdf

Общи условия

Активация на акаунт