Боледуване на децата ни - тема 38

• 49 023
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
О, и нашето тържество е следващата сряда, намерихме костюм на заек, Борко си знае стихчето, с родители ще бъде. Силно се надявам някой кирлив вирус да не изпорти ситуацията.

# 646
  • shumen
Да се оправят всички болни.
Лъки,кажи им утре според мен.То за картона реално ще имаш време щом другата седмица няма да ходи.
Яни,Месечинке,дано са здрави децата и да си изкарат добре на тържествата.
Аз тази вечер като да го вземам пак избеснях.Едната им госпожа обяснява на една майка как детето и било с конюктевит и не го върнали.Сега очаквам и моя да е лепнал вече.

# 647
Момичета, температурата отшумя.  Simple Smile Днес ни е 5ти ден на аб, опаковката свършва и се колебая дали да купя втора, за да продължим до 7ми ден. Ще говоря пак с док, но ако има риск да е недоизлекувана, ще си го продължим, колкото и да не ми се иска.
Дани, конюнктивитът май не е много силно заразен.  newsm78 Аз често страдам, но домочадието ни веднъж, а все ме гушкат и се завират в мен.

# 648
  • Варна
Зависи от конюнктивита, но и моите впечатления са такива, малкият е имал 2 пъти, през това време се е случвало дори да си търка очите и докато сварим да измием ръцете да бръкне в моите, но не съм се заразявала.
Силве,
хубаво, че вече сте добре Hug Аз си мисля, че все пак е възможно да е била вирусна история при вас и просто да е съвпаднал края и с началото на АБ... но може и да не е така и наистина не знам какво бих направила в твоя случай, щом така или иначе си почнала АБ може би е добре да го продължиш още 2 дни поне... Не знам. Наистина нека да каже и лекарят.

# 649
Момичета, с радост идвам да съобщя че се отървахме по най-добрия начин  newsm44 newsm44 newsm44
И добре че казах вчера- обадих се на директорката, като тя обеща после да ми звънне-е няма и няма!
Става 16ч. и реших аз да взема нещата в свои ръце, та се разбрах с касиерката и мед сестрата за следващият ден-т.е днес.
Пуснах го до обяд, сутринта оправихме документите, директорката пак я нямаше.
На обяд като го взех и казах на учителката, и тя като взе да вика-защо не сме и били казали по отрано!  Shocked
Ми не съм длъжна баси-директорката каза, че щяла да им каже, сутринта и касиерката и тя каза, че им каже!
Писна ми все аз да им се обяснявам като виновна ученичка!
Радвам се, че няма да ходи вече в този змиярник!
Значи имат време всеки ден като спят децата да клюкарят моето дете, ама нямат време да обменят важна информация!
Ама по-добре, тъкмо нямаха възможност да го тормозят  Mr. Green

# 650
  • София
Лъки, успех в новата градина и дано там попаднеш на хора, които няма да си позволяват да ти крещят.  Hug Hug

# 651
  • shumen
Силве,Месечинке,не знам колко е заразен конюктевита,но мен ме издразни това,че за едни може,за други-не.Моето дете с кашлица го бяха върнали,а сега на тази майка не се обадили да го върнат.А уж в ДГ деца със конюктевит не се допускат.
Лъки,успех в новата градина и дано се държат с детето добре и на теб не ти крещят.

# 652
  • Варна
Е, конюнктивитът най-малкото е ужасно неприятен, в смисъл трябва да се почистват очите постоянно, да се слагат капки... мястото на дете с такъв проблем не е в градината, разбира се. Пък и едно е дърта магарица като мен да е на прицел, друго е дете.
Момичета, възможно ли е стомахът да се прецака 2 седмици след края на прием на АБ? Имам спомен, че съм чела подобно нещо, но не съм сигурна. От вчера ми е зле на червата, спазми, разстройство... без други симптоми. Пих 3 смекти и пробиотици, днес почти не ме боли вече, не ми се ходи до ВЦ по-често от обикновено, но... ще видим дали са се оправили нещата. Когато пих зината бях ужасно нередовна с пробиотиците, я се сетя да ги пия, я не, имало е дни, в които изобщо не се сещах за тях. Възможно ли е от това да е проблемът?

# 653
Силве , браво на детенце  Hug

Лъки , браво на вас и нека всичко върви по вода в новата градина.

Аз се мъча още да намеря начин за Велковски ,но за момента удрям на камък. ooooh!

# 654
  • shumen
Силве,браво на вас.Дано е добре вече малечка и не вдига Т.
Лисе,успех.Дано успееш да запазиш час за доктора все пак.
Месечинке,да не си лепнала някои чревен вирус?

# 655
  • София
Месечинка, не вярвам да е от антибиотика. Доста време е минало  newsm78. Да не би да е от някаква храна? На мен често ми се случва да ми се прецака стомаха, без да съм приемала антибиотици. От зелена салата, от месо (странно), от бира...

# 656
Месечинке ,мисля ,че може и аз съм чела нещо подобно.
Дани,дано  Praynig

# 657
Здравейте! Моето след 6дни градина ( 3дни миналата седмица, и 3 дни тази седмица, понеже другите два бяхме на зъболекар)  е с кашлица. Без хрема, директно кашлица, от вчера, като тази сутрин мн дърта кашлица вади, такава запушена от ларингса. Sad Утре пак сме на зъболекар, и като гледам и за лекар е рабората. А последните два пъти на зъбаря как плака милия, като го човъркат с машинката :/

# 658
  • София
Ох, и моето голямото се събуди вчера с хрема и кашлица. Днес и гърло го боли. И докато се чудех вчера да го водя ли на дежурен или да изчакам, такава неприятна случка ни се случи с малкото. На алеята, с тези количките за яздене какво стана не разбрах, но така зверски се преби - изби един зъб, целия е издут. Прекарах половин ден из Пирогов и зъболекари.... Cry

# 659
  • Северозапада
Felicity♥Cry
Аз малко късно се включвам за антибиотиците и стомаха. Не знам колко е вярно, но според рекламите, стомашни проблеми могат да се появят до 8 седмици след спиране на АБ, което са си 2 месеца  Thinking
Искам от първо лице да потвърдя, че капки през носа убиват бактерии в гърлото. Контролните изследвания на София са чисти  newsm44 Само гъбички има, но тях не съм ги лекувала, а и не ги смятам за голям звяр, при положение, че не създават дискомфорт. Само пробиотик дъвка, но явно не е достатъчно. Сега ще идем за един Дактарин.

Общи условия

Активация на акаунт