Боледуване на децата ни - тема 38

• 49 019
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
  • shumen
miamim,Ериус е противоалергичен сироп.

# 136
  • София
Дев, да се оправяш скоро. И аз се заразих от баткото и сега ми е кофти на гърлото, ама чакам да дойдат по-малко болни времена. Simple Smile

Miamim, различните педиатри имат различни подходи. Като гледам, при теб са изписвали повече билкови сиропи.

# 137
  • София
miamim,Ериус е противоалергичен сироп.

Embarassed  Embarassed Благодаря. От противоалергичните познавам само капките Ксизал.

# 138

Пак според нея-сиропи, които ги дават и за суха, и за мокра кашлица, са глупост. Няма как едновременно да действа и на двете...Всеки си преценява де, аз само споделям.

И аз така смятах докато не се убедих лично, че има ефект.
Очевидно успокоява, без да потиска кашлицата.

# 139
  • Варна
По принцип сиропите за суха кашлица би трябвало да успокояват лигавицата, а не да подтискат кашлицата, тези за влажна - да имат отхрачващ ефект... Обаче ако е суха от раздразнена лигавица се пита какво точно ще се отхрачва... А и отхрачващите нали предизвикват по-силно кашляне с цел да се изхвърли секретът. Може и да има полза от тях, но си зависи от организма пак, аз от Гринтус не видях грам никакъв ефект например, кашляше си еднакво преди и след него. Друг такъв мешан не съм давала.

# 140
Проспана май също е и за двете  newsm78 кашлици,ама аз съм го ползвала за облекчаване на суха само...То ако се стигне до отхрачване на тия билковите не им вярвам аз!

# 141
От билковите сме пили Гринтусс, Мукоплант, Тусавит, Хустагил...когато кашлицата не е надолу.  ОТ другите Амбрекс, Брнхексин, Еуреспал,Флудитек... вече за отхрачване  когато нещата са  били стигнали надолу вечее.  Еуреспла и при лариингитна кашлица също.Димекс при суха кашлица .Специално Гринтуса един път е помагал друг път нее.

Уми кураж !  Hug дано  всичко е наред  от тук насетне !

Ние уж се справихме с хремата, ноо има някакво  тънко прохъркване назад и горе в носа докато спии, цял следобед го слушам как прохърква на мокро  и някой пъти и преглъща след прохръкването...върти сее...явно  е останал някакъв слаб теч назад някъде... Пие си още хомеопатичните гранулки за задна хрема та да видим...всичко  друго  спрях.

Последна редакция: вт, 29 мар 2016, 17:49 от Lightning

# 142
  • shumen
Аз съм давала Грин тус,но ефект не видях.Сега при последното разболяване давах Амбрекс и останах доволна.При нас проблема обаче е,че моето дете не се сеща да изплюе храчката като има и тя го дразни.

# 143
привет! Wink някой да е чувал за имуностимулант КМК ИМУНО? наскоро ни го предписаха, но в няколко аптеки проверих и не го намерих...

# 144
привет! Wink някой да е чувал за имуностимулант КМК ИМУНО? наскоро ни го предписаха, но в няколко аптеки проверих и не го намерих...
Влизаш в сайта на КМК Фарма и го поръваш онлайн.
Лично за мен поредният продукт. От Ехинацея и Бъзак аз лично файда не съм видяла.

# 145
Моето почва да кашля... и снощи на колко пъти,тази сутрин също пфф

# 146
Моето пък е с Т  Tired Не съм я мерила,още лежи,а аз исках да го водя днес,да сме от първите и не знам как да постъпя.Хем искам да наблюдавам колко вдига,през колко време,хем не ми се чака...

# 147
  • София
Яни, хайде кажи после каква е Т като стойност. Дано се оправи. Hug

# 148
Влизаш в сайта на КМК Фарма и го поръваш онлайн.
Лично за мен поредният продукт. От Ехинацея и Бъзак аз лично файда не съм видяла.

благодаря, намерих сайта и го поръчах. предписа ни го специалист, пък ще видим...по-натам ще споделя отзиви  Hug

# 149
Тъй....да се отчета:
При първото измерване-38.4,при второ-37.4,трето-38 градуса.Приемам я,че е 38...Ходехме при доки-чисти гърди,дъгите на гърлото леко зачервени.Смени Синекода с Лихенсед,изписа и Бисептол,да си продължа Назика и Еуфорбиума и така.Нямало нужда от Коларгол или АБ капки,понеже сопола е прозрачен.Аз си давам и пробиотика,но Ериус не му е изписвала.Всъщност той е пил и друг път Бисептол,та съм една идея спокойна и това е всичко.
Каза,че е вирус явно,който не зависи от детето т.е. явно така си протича.Нормално било да вдига Т 3-4 дни при вирус и засега това.Не бил за АБ...

Общи условия

Активация на акаунт