Кухненски машини Kenwood и Kitchen Aid и др. - 4 част

• 76 528
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
  • Балчик
Добри са, в темата имаше доволни. Но пак за тесто до 500 гр брашно мисля. За повече е слаб, ще се тормози ибързо ще се счупи. Освен това вътрешностите не съм сигурна какви са. Пластмасовите бързо заминават.
За домашна употреба са ок, но за интензивно ползване  препоръчвам само с метални части.
За съжале ив тази информация масовият потребител може да получи само от познати в сервизи или добри хора в разни форуми.

# 451
Добри са, в темата имаше доволни. Но пак за тесто до 500 гр брашно мисля. За повече е слаб, ще се тормози ибързо ще се счупи. Освен това вътрешностите не съм сигурна какви са. Пластмасовите бързо заминават.
За домашна употреба са ок, но за интензивно ползване  препоръчвам само с метални части.
За съжале ив тази информация масовият потребител може да получи само от познати в сервизи или добри хора в разни форуми.
Аз точно за домашно ползване.Веднъж седмично ако меся до 500'-600 гр.брашно.А по -често кесови смеси🤔

# 452
Здравейте момичета пишещи в тази тема, издирвам указание на български за планетарен миксер Андрю Джеймс или поне някакви насоки коя бъркалка за какво да използвам - от това което прочетох в началото на темата имам бъркалка за леки смеси, К-образна, за тестото май ми е ясна и някаква за смесване. То съм решила кекс да бъркам да се чудя коя да ползвам - тази за леки смеси или универсалната
Благодаря предварително на всеки, който ме упъти Simple Smile

# 453
  • Балчик
Можеш ли да ги снимаш, не съм запозната с този модел?

# 454
  • София
Можеш ли да ги снимаш, не съм запозната с този модел?
Предполагам става дума за такива бъркалки
Скрит текст:
А ето и едно примерно миксерче на Андрю Джеймс - https://www.andrewjamesworldwide.com/kitchen-c1/food-preparation … -attachments-p208

# 455
  • Балчик
Пандишшанов кекс-с бъркалката за леки смеси, маслен-с тази най-горе в ляво.

# 456
Момичета, моля за помощ. От 3 дена гледам Бош и Филипс и все съм недоволна от изпълнението. За това питам за този вариант на Kenwood chef titanium :

https://www.amazon.de/dp/B01KPT83EA/ref=dp_cerb_3

Какво мислите по въпроса?

# 457
  • Балчик
Страхотен е, аз бих си го купила. Мощен, голям, красив.
Тук е на по-добра цена, но не знам доставката вече зависи колко и до куде ще е.
Kenwood KVL8300S Chef Titanium System Pro Impastatrice Planetaria, 1700 W, Alluminio, Argento https://www.amazon.it/dp/B01M1NZZS9/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_JxOeCbB92R09M

Последна редакция: чт, 13 дек 2018, 18:17 от Джемма

# 458
Пандишшанов кекс-с бъркалката за леки смеси, маслен-с тази най-горе в ляво.
Да, точно такива са!
Благодаря ти Джема, забърках един кекс, пече се, да видим.
А ти какво имаш предвид под маслен кекс - тази бъркалка горе в ляво я дават че е за смеси които залепват по стените на купата
А другата К образна бъркалка, тя за какво е?
Иначе за 5 мин направо смля яйцата и захарта, звяр голям

# 459
Джемма, благодаря за бързия отговор. Аз Ще го купя, а какви други приставки са ми необходими да си взема, има ли допълнително цитрус преса и приставки за спагети и сладки, къде да ги гледате какво друго пасва на тоя робот?

# 460
  • Балчик
И к образната и тази силиконовата стават за маслени теста.
Маслен кекс е този, при който се разбива първо маслото и захарта, прибавят се 1 по 1 яйцата, ванилията, набухвателят и брашното.  Кексовете с олио пак минават в тази графа, но при тях първо се разбиват яйцата. Затова и използваните бъркалки са различни.

Последна редакция: чт, 13 дек 2018, 19:43 от Джемма

# 461
  • Балчик
Джемма, благодаря за бързия отговор. Аз Ще го купя, а какви други приставки са ми необходими да си взема, има ли допълнително цитрус преса и приставки за спагети и сладки, къде да ги гледате какво друго пасва на тоя робот?
Да, има всякакви приставки.
https://www.kenwoodworld.com/uk/products/food-mixers/chef-major-attachments

# 462
И к образната и тази силиконовата стават за маслени теста.
Маслен кекс е този, при който се разбива първо маслото и захаета, привавят се 1 по 1 яйцата, ванилията, набухвателя и брашното.  Кексовете с олио пак минаеат в рази графа, но при тях първо се разбиват яйцата. Затова и използваните бъркалки са различни.
Благодаря ти много!

# 463
Като гледам снимките, този в немския е с кана и 2 бъркалки повече.

# 464
  • Балчик
Не гледайте снимките, не навсякъде дават пълно описание. Гледайте описание на модела в официалния сайт. Стандартно са си оборудвани всички с кана и бъркалките.

Общи условия

Активация на акаунт