Кухненски машини Kenwood и Kitchen Aid и др. - 4 част

• 76 546
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Привет!
От вчера имам Kenwood MultiOne KHH326WH и ще ми бъде приятно да следя темата и да споделям.
В духа на горното мнение за алуминия, тази бъркалка каква е? В книжката е чекнато че може да се мие в миялна. На пипане е леко грапаво.

Здравейте,
бихте ли споделили първоначалните си впечатления от уреда Simple Smile  В голяма дилема съм дали да си взема точно този или нещо по-обикновено. В момента имам отделни цитрус преса, блендер, чопър, миксер и мечтата ми е като си купя робот да се отърва от всички изброени.

Основно колебанията ми: миксера върши ли наистина работа,  има включена мелничка за ядки - добре ли се справя?, добре ли се справя с кълцането на зеленчуци.

# 421
Мелничката е отделно,тя е като мини блендер. Всичко му е ок. Мелничката за месо напр. също. Много съм му доволна аз. Месенето си е супер. Стъргане, кълцане. Честно казано от такъв клас ми е първи,чудя се дали блендерът не може да е по-добре напр. Ама уж е мощен...

# 422
  • Балчик
Благодаря! Писах на лично. А на мен ми трябва нещо за рязане на кубчета, ама май такова няма?
Има, но е отделна приставка. Описала съм я на първа страница и клипче съм показвала.
https://youtu.be/tD644ClVDq8

# 423
  • София
Скрит текст:
Привет!
От вчера имам Kenwood MultiOne KHH326WH и ще ми бъде приятно да следя темата и да споделям.
В духа на горното мнение за алуминия, тази бъркалка каква е? В книжката е чекнато че може да се мие в миялна. На пипане е леко грапаво.

Здравейте,
бихте ли споделили първоначалните си впечатления от уреда Simple Smile  В голяма дилема съм дали да си взема точно този или нещо по-обикновено. В момента имам отделни цитрус преса, блендер, чопър, миксер и мечтата ми е като си купя робот да се отърва от всички изброени.

Основно колебанията ми: миксера върши ли наистина работа,  има включена мелничка за ядки - добре ли се справя?, добре ли се справя с кълцането на зеленчуци.

Доволна съм, мощен е, съдържа в себе си всички функции, които на мен са ми необходими.
По-лесно се сглобява и разглобява, правя сравнение с подобен многофункционален Бош, който още ползвам, но на друго място.

# 424
  • София
След близо 3 години употреба (понякога редовна, понякога не толкова), за себе си съм убедена, че това е най-добрата ми покупка изобщо. Kenwood е незаменим помощник в кухнята, поне за мен.
Напоследък основно го използвам за приготвянето на хумус (дано следващия път се сетя да снимам клипче, че все се каня), за около 2 минути е готов. Приставката за кубчета ми е от голяма полза - купувам глави целина и само ги беля, режа на големи парчета и пускам в приставката - за секунди имам нарязани кубчета целина, които замразявам за последваща употреба. Всеки, рязал целина на ръка, знае колко е твърда тя и колко се изморява човек, ако трябва да нареже по-голямо количество. Когато ме прихване музата, правя салати от ряпа и моркови, зеле и моркови - Кенчо стърже всичко за секунди. Козунаците ги меся в него, таратор правя в него, изобщо - много и различни употреби.
Джемма, благодаря ти! Ти беше човекът, който запали искрата на Кенчо в мен Simple Smile

# 425
  • Балчик
Хаха, а аз как се бях надъхала като четях за него в руските форуми и гледах клипчета. Веднага си казах, това е силно мой "човек", пардон миксер.

Последна редакция: вт, 21 авг 2018, 10:47 от Джемма

# 426
  • София
Ей така се чувствах аз, докато те четях, хихи Simple Smile

# 427
  • Бургас
Здравейте,

Имаме намерение да си вземем "бюджетен" кухненски робот, като ще се използва предимно планетарния миксер за месене на тесто. Бихте ли погледнали следните два модела и да ни дадете някакви насоки? Предварително благодаря!

https://www.tehnomix.bg/kuhnenski-robot-kenwood-multione-khh326wh

https://www.amazon.de/dp/B06W5VH4V9/ref=psdc_3495104031_t3_B01M1NZZS9

# 428
  • Балчик
Според мен първия, заради мощността и приставките.

# 429
Прегледай складовете на Амазон. Има мнооооого намалени, точно от този модел.

# 430
  • Бургас
Прегледай складовете на Амазон. Има мнооооого намалени, точно от този модел.

Какво точно имате предвид "складовете на Амазон"?
Може ли някакъв линк?

# 431
https://www.amazon.fr/s/ref=nb_sb_ss_c_1_4?__mk_fr_FR=%C3%85M%C3 … rid=2CKNNVULOEHTL
https://www.amazon.co.uk/gp/search/ref=sr_pg_1?rh=n%3A3581866031 … mp;qid=1537520393
Примерно.
Аз купих моят от британският склад, с описание "като нов". Дойде даже  в неотварян кашон.
Задължително с директна доставка до БГ.

# 432
Аз имам ето този робот:

Скрит текст:

Много съм доволна от него, не ползвам само рендето за сирена и миксера, защото вече имам друг миксер. Доста работа ми спестява вече почти година.

# 433
  • Бургас
Благодаря на всички за отговорите.
Интересно, но не го знаех това с търсенето на Warehouse deals.
Както и да е..., с ваша помощ и след разглеждане на 3 модела в нашите магазини, изборът вече е направен.
Kenwood KMX750RD, нов, червен, метална купа, 1000 Вата.

# 434
  • Балчик
Аз имам ето този робот:

Скрит текст:

Много съм доволна от него, не ползвам само рендето за сирена и миксера, защото вече имам друг миксер. Доста работа ми спестява вече почти година.

Този робот няма отношенив към темата, тук се обсъждат планетарни машини, а не роботи.

Общи условия

Активация на акаунт