Нашите кухни - 63

• 136 926
  • 745
  •   1
Отговори
# 210
  • Бургас
Мивката ми е на Фат дълбочка е и нямам проблеми с тенджерите.Тавата на фурната също мия без проблем
Пепински, доволна ли си от мивката си? Лесно ли се поддържа?
Не мога да реша каква да вземем и какъв цвят ще подхожда на плота и кухнята.
Ако е удобно ще пуснеш ли една снимка да я видя как изглежда?  Praynig Твоята кухня беше бяла с подобен плот, на този който съм избрала май.
Ето http://prikachi.com/images/927/8471927A.jpg
Доволна съм.Лесна е за поддръжка

Благодаря!  bouquet
Много добре изглежда. Няма ли опасност да се боядиса от кафе, вино, цвекло и т.н.? Все ме е страх, че на такава бяла мивка ще трябва да съм роб. Embarassed

# 211
  • Под Сините камъни
Скрит текст:
Цитат
Мивката ми е на Фат дълбочка е и нямам проблеми с тенджерите.
Колко е дълбочината на мивката и аз се присъединявам, ако може снимка?

http://www.geraka.com/211-iztegliasht-chuchur-i-dush/5597-kuhnen … a-52-bge8avl.html също е с изтеглящ душ, но вътрешен. Каква е разликата във функционалността, коя е по-удобна?

На тази мивка колко е дълбочината, удобна ли е според вас и ако се монтира батерията върху плота, дали ще е проблем? http://www.geraka.com/150-kuhnenski-mivki-edinichni/3275-mivka-z … anco-plus-45.html Трябва ми такава форма - отпред с по-малка ширина, а назад да е повече.
Мивката ми е с размер 51х56 и дълбочината е 21см.Граниксит като цвят май 219 номер Полярен май се води
Мария тя самата мивка е напръскана.Влез в сайта на Фат и ще видиш цвета.За 8 месеца ползване нищо и няма.Е цвекло в нас не се яде и не знам дали боядисва,но от кафето,виното нищо и няма

Последна редакция: пн, 25 апр 2016, 14:39 от Пепински

# 212
  • до най-прекрасния мъж
Благодаря!  bouquet
Много добре изглежда. Няма ли опасност да се боядиса от кафе, вино, цвекло и т.н.? Все ме е страх, че на такава бяла мивка ще трябва да съм роб. Embarassed

И да се боядиса, чистенето е лесно. Моята е същата, само че е с отцедник и е светлосива. Минаване с гъбичка с веро след миене на чинии е напълно достатъчна поддръжка. С препарат минавам един път месечно и мивката е като нова. Вкъщи ядем цвекло, пием червено вино и кафе. Даже боите от Великден изсипвам в мивката и нямам проблеми.

# 213
И моята бъдеща кухня ще е в бокс без прозорец и категорично съм решила да сложа преграда с врата от стъкло. Значително по-тихо,  и по-малко миризми ще има.
В момента живея в такава конфигурация, само отварям прозореца в хола когато пускам абсорбатора.

Т.е. пускаш абсорбатора, затваряш вратата на бокса и отваряш прозореца на хола?
И аз харесвам повече стъклена врата, но те май не правят достатъчно добра изолация. В сегашната ми кухня при пускане на не-особено мощния аспиратор, вратата на стаята /обикновена плътна/ трябва да се затвори с малко повече натиск. Чудя се как ли би се държала плъзгаща врата, особено пък стъклена?

# 214
  • DE
Моята кухня не е бокс, но е с две плъзгащи врати. Правят страшен вакум, когато пускам аспирация отварям или прозорец или поне едната врата около един пръст  Grinning Обаче плъзгащите така изолират, че не мирише нито в коридора нито в другата стая  Peace

# 215
  • Резерват "Северозапад"
E, и вратата на бокса е открехната...и пак си намирисва, но по-малко. Надявам се в новата кухня да сложа много мощен абсорбатор, който да може да елиминира почти напълно миризмите Peace.

# 216
  • Под Сините камъни
Благодаря!  bouquet

И да се боядиса, чистенето е лесно. Моята е същата, само че е с отцедник и е светлосива. Минаване с гъбичка с веро след миене на чинии е напълно достатъчна поддръжка. С препарат минавам един път месечно и мивката е като нова. Вкъщи ядем цвекло, пием червено вино и кафе. Даже боите от Великден изсипвам в мивката и нямам проблеми.
Да и аз така я поддържам.Веро на гъбката и е като нова.
Моята кухня също е бокс,нямам врата и проблеми с миризмите също нямам.Вакум и при мен има.Даже когато аспиратора работи ако е отворена врата на хола и ми замирисва на сажди от комина

# 217
  • до най-прекрасния мъж
Аспирацията винаги намира от къде да си дърпа въздух - неуплътнени комини, сифони, незапълнени строителни процепи. Така че е необходимо да се осигурява приток на свеж въздух, за да не мирише на канал, комин и прочие вкъщи. Моята кухня е на усвоена тераса и зимата винаги открехвам мъничко прозореца отгоре - колкото да отлепи уплътнението, за да си дърпа от там въздух. Иначе, трябва да отворя вратата към хола и там става ветрилник.

# 218
  • Под Сините камъни
Проблема с мириса на сажди не е голям.Прозореца в кухнята винаги е отворен отгоре,но пак си намирисва.Затова затварям вратата на хола и проблема е решен

# 219
Пепински, какъв ти е аспиратора?

# 220
Друго, което се сетих да питам е за кухните от MDF - по принцип целите ли са MDF, или корпусът е ПДЧ?

# 221
  • Под Сините камъни
Пепински, какъв ти е аспиратора?
Ами съвсем обикновен на Дипломат.Бях го купила преди 2-3 години да го слагам в старата кухня,ама така и не дойде ред за него.Реших да не давам пари за нов и да си използвам този.
Ето този е http://www.ace.bg/image/cache/data/diplomat/23-500x500-800x800.jpg  530м3 с два мотора и постоянен филтър 

# 222
  • Бургас
Друго, което се сетих да питам е за кухните от MDF - по принцип целите ли са MDF, или корпусът е ПДЧ?

Може би е по желание на клиента. Аз избрах само вратичките да са МДФ, а корпуса ще е ПДЧ, обков Блум.

# 223
  • Варна
mpetkova, Meggysan, благодаря ви за отговорите.
В главата ми вече е каша, трябва да избера всичко за новата ми кухня и информацията ми идва в повече на моменти. Мисля, че все пак ще си взема мивката от снимката защото ми е 'любовю от пръв поглед.Simple Smile
Лошото е, че за нито един от останалите електроуреди нямам такова усещане и избора е много трудон.
Луда работа.

п.п. Meggysan, какъв смесител си взе?

Последна редакция: пн, 25 апр 2016, 20:04 от Flash*

# 224
  • Русе
mpetkova, Meggysan, благодаря ви за отговорите.
В главата ми вече е каша, трябва да избера всичко за новата ми кухня и информацията ми идва в повече на моменти. Мисля, че все пак ще си взема мивката от снимката защото ми е 'любовю от пръв поглед.Simple Smile
Лошото е, че за нито един от останалите електроуреди нямам такова усещане и избора е много трудон.
Луда работа.

п.п. Meggysan, какъв смесител си взе?

И на мен мивката ми хареса от първо виждане, много много си я харесвам.
Батерията ми до скоро беше изтегляща на Видима, но се скапа изтеглящото. ММ й се ядоса (беше втора видимска батерия за 2-3 месеца и я махна). Взехме на Грое (цена като на видима почти), сега ще потърся картинка на подобна поне, много повече ми харесва, признавам си.

Прилича на тази май: http://www.filbo.eu/bg/product/976-33281001-smesitel-za-kuhnya-e … rt-/#.Vx5kZzB974Y

Общи условия

Активация на акаунт