Нашите кухни - 63

• 136 866
  • 745
  •   2
Отговори
# 330
За първи път пиша, но изчетох доста и искам да ви поздравя за чудесната тема и съвети.
Предстой ми правене на кухня и бих искала да в поръчам в София. Но тъй като не живея в Бг нямам идея към кои фирми да се обърна. Моделът е семпъл в бяло и ми се иска да е с технически камък или гранит. Това е моделът на които съм се спряла. Според вас каква би била цената  горе долу?
Благодаря предварително на отзовалите се за съвети за фирми.

# 331
  • Раковски
 На този въпрос трудно може да се отгори. По снимка няма как да се даде оферта понеже няма размери, какви механизми ще се използват, какъв материал и ред други неща. Също така при камъка разликата в цената не е малка.

# 332
Medy,много хубава кухня! Важното е, че е трайна във времето!

# 333
На този въпрос трудно може да се отгори. По снимка няма как да се даде оферта понеже няма размери, какви механизми ще се използват, какъв материал и ред други неща. Също така при камъка разликата в цената не е малка.
знам че трябват всички детайли за да се определи цената. Питането ми беше по скоро отиентировъчно примерно 5 000- 8 000лв над 10 000-15 000лв и т.н.
Ще съм благодарна ако ми дадете съвет за фирми които правят кухни и към кой да се обърна за плот от камък.

Хубав ден

# 334
  • Някъде на път....
Моля, да споделят притежателите на вратички Модекс, дали са доволни от тях. Скоро ще поръчвам и последно исках да финиширам с този въпрос. bouquet

Пак да попитам, благодаря предварително!
Аз лично не съм им фен, ама нека някой, който ги ползва да сподели.... моето мнение е леко субективно все пак....  Wink
Успех в избора!  Peace

# 335
Моля, да споделят притежателите на вратички Модекс, дали са доволни от тях. Скоро ще поръчвам и последно исках да финиширам с този въпрос. bouquet
Пак да попитам, благодаря предварително!
Аз лично не съм им фен, ама нека някой, който ги ползва да сподели.... моето мнение е леко субективно все пак....  Wink
Успех в избора!  Peace

Благодаря за отговора все пак  bouquet Чакам някой който поне 1 година използва кухня с техните вратички.  Simple Smile

# 336
          Правихме кухня изминалото лято. На мен също не ми допадат гърбовете от принт стъкло , затова се спрях на гранитогрес 60*60 см. Мога да кажа,че се получи много сполучливо. Старата ни кухня имаше стандартни фаянсови плочки за гръб, но беше много неприятно това търкане на множество фуги от замърсяванията. С гранитогреса аз лично намерих добро  решение .

# 337
  • Бургас
          Правихме кухня изминалото лято. На мен също не ми допадат гърбовете от принт стъкло , затова се спрях на гранитогрес 60*60 см. Мога да кажа,че се получи много сполучливо. Старата ни кухня имаше стандартни фаянсови плочки за гръб, но беше много неприятно това търкане на множество фуги от замърсяванията. С гранитогреса аз лично намерих добро  решение .

Това звучи интересно.  Grinning Ще е удобно ли да покажеш как изглежда?
На мен много ми харесва гръб от плочки, но това чистене на фуги... Close Ние много цапаме явно.
В къщи всички се вихрим в кухнята, дори децата, но я чистя само аз.

# 338
     Мария, разбира се, че мога да покажа. Ето снимка на част от кухнята :

http://prikachi.com/images.php?images/849/8797849I.jpg

Все на някого идеята ни може да влезе в употреба !

# 339
  • Бургас
     Мария, разбира се, че мога да покажа. Ето снимка на част от кухнята :
     http://prikachi.com/images.php?images/849/8797849I.jpg
      Все на някого идеята ни може да влезе в употреба !

Много идейно, браво!  Grinning

# 340
  • Балчи-Варна
Реа,аз съм с вратички на  модекс.От Септември ползвам кухнята си.Бели,гланц са вратичките,не се цапат,,няма пръстови отпечатъци.Само под мивката като слагам боклука в коша,някой път от мръсните ръце капва.

# 341
  • София
Мария,и аз като теб не искам да има много фуги.Първо се спряхме на вариант като на ant,но после открихме големи плочи 60/1м.Та гръбчето ни ще е с тях.Лошото е ,че нямат избор от цветове.

# 342
Здравейте!
Ще съм благодарна за информация за фирма, работеща с естествено дърво и имаща опит с подобни кухни.За Пловдив става дума.
Скрит текст:

Изобщо, да имат опит в нестандартните кухни, различни от това.
Скрит текст:

Почти съм убедена, че е "мисия невъзможна" с  днешните модерни изисквания, ама ....надеждата умира последна.    Laughing

# 343
  • Бургас
Имам един въпрос - ако пералнята и сушилнята са в кухнята (една върху друга, от една марка), да са в шкаф. Т.е. не искам да ги гледам постоянно. Добра идея ли е?

# 344
  • Бургас
Мария,и аз като теб не искам да има много фуги.Първо се спряхме на вариант като на ant,но после открихме големи плочи 60/1м.Та гръбчето ни ще е с тях.Лошото е ,че нямат избор от цветове.

За мен е късно вече, кухнята ми е поръчана. Ако се бях сетила по-рано щех да обиколя и да потърся плочки с такива размери.
Но идеята наистина много ми допадна. Ще я имам предвид за в бъдеще.

Love!, аз се сещам за Кавръков мебел. Но имат магазини в Бургас и София.

Общи условия

Активация на акаунт