как да познаете, че излизате с женен мъж след бързи срещи на clubr

• 117 774
  • 2 450
  •   1
Отговори
# 1 020
само да уточня - екскурзията мога и сама да си я платя. търси се другарче за тая екскурзия Simple Smile

# 1 021
  • Sofia
Абе екзотична почивка не е много малък жест на внимание, поне по моята скала, хич даже.  Доколкото разбирам, търси се 30на годишен, прилично изглеждащ, интелигентен, професионалист, със заплата поне 3К, който да е решил че му се жени и иска деца скоричко. Това е малко митичен екземпляр наистина, трудна работа.

Според мен, ако се направи лек компромис с привлекателния външен вид, картинката ще стане далеч по-реалистична и приемлива. Точно такива индивиди от мъжки пол – около 30-35-годишни, материално осигурени, с добри и предполагаемо престижни професии, ерудирани и възпитани, готови да глезят жената до себе си и склонни да създават семейство с нея – познавам поне няколко. Но пак казвам, външният им вид не е нещо забележително, макар че и това е доста субективно твърдение. Имам някакви бегли подозрения, че и в секса не са особено добри, обаче – но кой знае, може и да има изненади в това отношение. Laughing

# 1 022
само да уточня - екскурзията мога и сама да си я платя. търси се другарче за тая екскурзия Simple Smile
Мда ясна ми е картинката, само дето мъжа, който би те оставил да му платиш екскурзията, няма да е този, който би ти харесал като характер.

# 1 023
Аз направих лек компромис с ръста. От човек, когото считам за непривлекателен като черти на лицето и фигура, някак трудно бих се привлякла  първоначално. Но от друга страна, вероятно и той е направил компромис с моя ръст.

# 1 024
  • София
Абе екзотична почивка не е много малък жест на внимание, поне по моята скала, хич даже.  Доколкото разбирам, търси се 30на годишен, прилично изглеждащ, интелигентен, професионалист, със заплата поне 3К, който да е решил че му се жени и иска деца скоричко. Това е малко митичен екземпляр наистина, трудна работа.
Стана ми интересно- а, на какво трябва да клъвне този екземпляр? newsm78

# 1 025
  • Наблизо
Красива,интелигентна,ерудирана,мила,с всестранни интереси,слаба,с добре печеливша работа,искаща съпруг и деца бързо.
Освен последните две и слаба,можете ли да ми покажете жена,която да не се определя така Laughing Mr. Green ВЪпросът е дали в очите на мъжете е наистина такава и дали заслужава описания по-горе.

# 1 026
  • Sofia
   Ако ме питаш мен, болшинството мъже биха се задоволили само със слаба, що-годе симпатична и с добро отношение. Mr. Green Другото, ако ги запиташ, са излишни претенции. Laughing

Ние, жените, сме тия с хилядата изисквания. Whistling

# 1 027
Красива,интелигентна,ерудирана,мила,с всестранни интереси,слаба,с добре печеливша работа,искаща съпруг и деца бързо.
Освен последните две и слаба,можете ли да ми покажете жена,която да не се определя така Laughing Mr. Green ВЪпросът е дали в очите на мъжете е наистина такава и дали заслужава описания по-горе.

Аз пък се чудя има ли въобще жена, която смята, че е всичко от първите седем.  Mr. Green

# 1 028
  • Наблизо
Дълбоко в себе си поне се надява.Особено с годинките се утешават с ''много съм висока летва'',а всъщност нейната е висока.

Аз съм ''За'' компромисите,когато някой търси човек за партньор.Не бих направила компромис за перспективата,общите интереси,но бих погледнала по долу от тези,които инстантно ме разтапят.

# 1 029
  • Sofia
Аз съм ''За'' компромисите,когато някой търси човек за партньор.Не бих направила компромис за перспективата,общите интереси,но бих погледнала по долу от тези,които инстантно ме разтапят.

И много правилно разсъждаваш. Peace

# 1 030
  • Наблизо
Не е лесно,и аз съм се пробвала с по-хубавките,но се оказа че не успяваме да се задържим.
Пък и е изключително приятно някой наистина да се бори за вниманието ти и да е искрено щастлив,че е успял да те спечели Wink

# 1 031
Красивите, интелигентни, ерудирани, високоплатени и т.н. хора със смятащи се за ценени от другите хора качества, рядко са мили. Милите хора обикновено нямат самочувствие, изпитват някакъв вид малоценност и много държат останалите хора да ги харесват, затова се държат мило. Високоплатената работа изисква да се фокусираш върху нея, а не да се разпиляваш всестранно.

# 1 032
  • Наблизо
Кукумицинка,защото си го осъзнала това,затова имаш и качествен партньор(предполагам,че е такъв за теб)

# 1 033
Цитат
Аз пък се чудя има ли въобще жена, която смята, че е всичко от първите седем.  Mr. Green
няма. повечето жени не се мислят за слаби, а някои и съвсем не са.

Цитат
ВЪпросът е дали в очите на мъжете е наистина такава и дали заслужава описания по-горе.
тези с ниско самочувствие ще питат дали и какво заслужават . ще питат и тези, които се опитват да убедят една жена, че нещо й куца след като е необвързана, че даже и 'на годинки' според тях и затова трябва да се запишат за курсовете и семинарите им.. за да им кажат как изглеждат в очите на мъжете и какъв мъж заслужават.

Ако ме питаш мен, болшинството мъже биха се задоволили само със слаба, що-годе симпатична и с добро отношение. Mr. Green Другото, ако ги запиташ, са излишни претенции. Laughing
точно. точно.

Последна редакция: пн, 11 апр 2016, 07:24 от Golden Heart

# 1 034
Защо да е странно мъж на 30 да иска семейство? Според мен повечето хора искат, естествено е някак си. Особено след като си поработил интензивно няколко години и вече започваш да мислиш и за другите неща в живота, не само за хляба и подслона. Всъщност познавам само един, който не иска деца, но пък приятелка си има и не бих се учудила след време и с дете да се сдобие.
Повече примери имам за мъже, които искат сериозна връзка с цел семейство, ама нямат, просто никой не ги ще.
Само не знам защо в списъка на авторката фигурира собственото жилище. На един сингъл не му трябва подобна собственост, че да се заробва сам да плаща кредит, ами си живее под наем. Нормално хората купуват имот, когато се съберат и решат да имат и семейство. А тия с наследствените имоти не примират от желание да се обвържат с някоя от незнайно село, за която апартамент в града е в топ пет на изискванията за бъдещ мъж.

Общи условия

Активация на акаунт