как да познаете, че излизате с женен мъж след бързи срещи на clubr

• 117 770
  • 2 450
  •   1
Отговори
# 1 065

Всъщност е по-скоро обратното. Доста хора смятат, че ако някой се държи мило с тях, или ще им иска нещо, или търси харесването им, или, ако е ей така, безвъзмездно  Laughing значи е голям глупак. Не могат да допуснат друга възможна причина, и затова тия, на които отвътре им идва да са мили (защото им е искрено гадно на друг да му е гадно), трябва да се понаучат да си овладяват естествения порив. Идиотско, но факт.

И вероятно не е много разпространено, аз познавам само две жени, които са гореописаното. Разграничавам "мило" от "възпитано", възпитани хора, за щастие, много, но горното не засяга тях.

Не е обратното, по-скоро е някакъв житейски опит на хората. Аз лично правя разлика и между "държа се мило" (в определени ситуации и с определени хора) и "мил съм" (по характер). Естествено, че е огромна разликата и между това да се държиш възпитано и да се държиш мило.

На мен лично наистина ми се бият едни с други някои от изброените качества. Не клишето "умна и красива" (такива познавам сравнително много), а някои от другите. В повечето случаи, за да изкарваш добри пари или трябва да си малко по-нагоре в йерархията и да управляваш хора под теб, въпреки че работиш за някого, или да имаш собствен бизнес и пак да имаш подчинени. Хората, които управляват добре други хора, не са мили (чисто по характер), имат си една твърдост на характера и амбициозност, които са обратни на милозливостта. Самите хора обикновено не се подчиняват и не изпълняват нареждания на хора без нужния авторитет, които не могат да заемат твърд курс на поведение и управление. Шефовете също подценяват милите хора, що се отнася до повишения в кариерата, заплатата и пр. Едно, че не се възприема като добра управленска черта, друго, че смятат, че такива хора и да се разсърдят, няма да напуснат, да отидат при конкуренцията и т.н.

Също ерудираността и всестранните интереси. Да си ерудиран извън тясноспециализирана сфера и да имаш всестранни интереси, които поддържаш постоянно, е изключително времеемко, освен че изисква определена нагласа на характера. Повечето хора, които познавам и мога да нарека поне широкоерудирани и с многостранни интереси, да не са всестранни, по-скоро кютат на някаква лежерна длъжност с ниско заплащане, която им дава достатъчно свободно време, че да могат да го отделят на многото си интереси.

# 1 066
Хората, които управляват добре други хора, не са мили (чисто по характер), имат си една твърдост на характера и амбициозност, които са обратни на милозливостта.

Напълно съм съгласна, но те не се държат по същия твърд начин с обичните си хора и най-вече с децата си Simple Smile Дават им да им се качват на гърба, носят ги на конче и не че изпълняват нареждания, но угаждат на глезотийки.

# 1 067
  • Наблизо
И като виждаш, че при тея изисквания няма нито един кандидат , няма ли да ги намалиш ? Най-лесно е да махнеш собственото жилище , нали тя има жилище ? Пак няма кандидати...

По принцип ако никой не се обажда при първоначално обявената цена, следва стъпка надолу, после пак и така, докато се появи желаещ. Стига да държиш да си продадеш стоката Wink Може обаче да държиш и поведение като собственик на стара панелка в северен квартал - по-скоро няма да продаде, ама и евтино няма да я даде и да се сърдиш на претенциозните гражданя, дето не си стискат парите и не ти щат скъпоценния имот.
Най вече е до това.Другото са подробности.

# 1 068
Да се държиш с децата като с деца, да ги носиш на конче и да ги глезиш, е друго. Това не те прави мил като човек.

Аз не виждам кой знае каква претенция в искането партньорът ти да живее самостоятелно и да е свикнал на грижите и отговорностите за себе си и за жилище. Може и да не е собствено жилището, но мъж на 30, който живее с родителите си, не знае как се плащат сметките по жилището, не може да си сготви, изчисти и изпере дрехите без майка си, никога не ми е бил сред желаните партньори. При мои познати, които са се навряли да живеят при свекъри, че вече и деца гледат там, защото синът - глава на новото семейство, не можеш да го изкараш и с таран оттам, това са им основни оплаквания. Вероятно, ако имах закупено собствено жилище в София, щях да имам изискването и партньорът ми да има такова или поне да има ресурса да си го закупи.

За мъжете, които "вземат" жени с деца, мнението ми е, че са мъжкият еквивалент на отчаяните жени. Съвсем не ѝ се вдигат акциите на жената, защото е спала като е раждала от някой неподходящ. Напротив, падат ѝ достатъчно, че да стане достъпна и за по-малко харесваните от свободните жени мъже.

# 1 069
Никой не е мил по принцип, не е възможно да прегърнеш целия свят, освен ако не си Исус или поне учителя Дънов. Повечето хора са си малко гадни, което не е лошо нещо. Но, каже ли мъж, че очаква жената да е мила, ми светва червената лампа, че тоя не иска човек, а плюшена играчка за мачкане. Мога да съм мила, разбира се, но не и по поръчка.
Пп: за мъжете, които взимат жени с деца съм на друго мнение, понеже познавам доста такива. По-скоро е заради жената - толкова много я харесват и я искат, че приемат и детето\децата.
Даже имам в семейството такъв мъж, девер ми от гадже на гадже, се кротна до жена с дете.

# 1 070
  • София
Ама просто любов не може да има след една определена възраст. По любов хората се сбират на младини, после вече става по интереси.
Не е точно така- по любов се събират и в пенсионна възраст, поне болшинството.
Колкото и смешно да ви звучи.

# 1 071

За мъжете, които "вземат" жени с деца, мнението ми е, че са мъжкият еквивалент на отчаяните жени. Съвсем не ѝ се вдигат акциите на жената, защото е спала като е раждала от някой неподходящ. Напротив, падат ѝ достатъчно, че да стане достъпна и за по-малко харесваните от свободните жени мъже.

Силно се надявам, че не го мислиш сериозно.. newsm78 #Crazy

# 1 072

Силно се надявам, че не го мислиш сериозно.. newsm78 #Crazy

Мисля го, що се отнася до първи брак на мъжа с жена с дете от предишен брак/връзка. Те и мъжете се отчайват, не е прерогатив единствено на жените.

# 1 073
  • Наблизо

Не съм съгласна - тя и преди ''да спи за да ражда от неподходящ'' не е била особено харесвана,за да й паднат акциите и после.
Всъщност качествените жени и мъже имат избор и не стоят сами по не-тяхно желание.
Така че проблемът е в цената,неоправдано висока за предлаганото Wink

# 1 074
Да кажеш на някого, че са му паднали акциите, защото се е развел/разделил.. newsm78

# 1 075
Не съм съгласна - тя и преди ''да спи за да ражда от неподходящ'' не е била особено харесвана,за да й паднат акциите и после.
Всъщност качествените жени и мъже имат избор и не стоят сами по не-тяхно желание.
Така че проблемът е в цената,неоправдано висока за предлаганото Wink

Поогледай се. Сега мога да ти посоча даже във форума бременни, за които е малко вероятно да имат дълго и щастливо бъдеще с бащата. Просто са си навили на пръста да родят и това е, не щат да търсят по-подходящ. Да, сигурно нямат кой знае какъв избор от други, харесващи ги мъже, за да се хванат с такива и поне ще са си изпълнили мисията в живота и ще може с малко по-други изисквания да търсят впоследствие новия мъж.

п.п. Разбира се, много често отстрани по-лесно се виждат нещата, а ако си участник, по-трудно забелязваш някои сигнали.

Да кажеш на някого, че са му паднали акциите, защото се е развел/разделил.. newsm78

Падат ти, да. Сам си ги обявяваш на по-ниска изкупна цена. Като с дете, ще преглътнеш и външния вид, и някои качества на характера, които преди това не си и си помислял да направиш, в замяна на други качества.

Последна редакция: пн, 11 апр 2016, 16:28 от кукумицинка

# 1 076
  • Наблизо

Падат ти, да. Сам си ги обявяваш на по-ниска изкупна цена. Като с дете, ще преглътнеш и външния вид, и някои качества на характера, които преди това не си и си помислял да направиш, в замяна на други качества.
Това не е падане на акциите,а преобразуване Peace Когато си с дете си по-скоро по-малко повърхостен и се интересуваш от самия човек,а не от външния му вид.

# 1 077
Кукумицинка, като 2 пъти "разведена", всеки следващ път, все по-високи бяха.
Както и критериите ми.

# 1 078

Това не е падане на акциите,а преобразуване Peace Когато си с дете си по-скоро по-малко повърхостен и се интересуваш от самия човек,а не от външния му вид.

Да, дотолкова не се интересуваш от външния вид и от привличането, че критериите ти са да иска семейство и да дава индикации, че ще се грижи за чуждо дете. Може да се каже, че нито една не познавам, която да е "влюбена" в новия, избират ги доста пресметливо, заради детето, което не им пречи да се чудят как има девойки, които също толкова пресметливо си избират заможни възрастни мъже.

# 1 079
Нищо им няма на разведените с дете/деца. Не им падат акциите , даже им се вдигат. Отпадат повърхностните кандидати и остават кандидатите с широка душа и спокоен характер. Мъжете уважават майки, не кариеристки . Peace

Общи условия

Активация на акаунт